"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз виждам чертичка. Това на кой ден от цикъла ти е?

# 586
Само два "рискови" акта сме имали,на 15-ти и 17-ти ден от цикъла като днес ми е 27-ми.Последните месеци ми идва различно,на 28,на 29,31,34 дни и за това не знам колко преди закъснение ми е всъщност.

# 587
О, да, разсеяност  Blush
Щом е толкова рано, то ти нямаш закъснение и е напълно нормално чертата да е бледа. Аз лично бих повторила след ден-два със сутрешна урина. До тогава тихичко честито  Hug

# 588
О, да, разсеяност  Blush
Щом е толкова рано, то ти нямаш закъснение и е напълно нормално чертата да е бледа. Аз лично бих повторила след ден-два със сутрешна урина. До тогава тихичко честито  Hug
Ами аз си знам какво ще ми кажете ама пусто като не мога да трая и все мисля,надявам се,вярвам,после се отчайвам... после пак отначало докато не ми дойде..Със сигурност не съм единствената,с това се успокоявам  Mr. Green
Успех на всички,а аз ще си чакам Simple Smile

# 589
И аз виждам втората черта , стискам палци  Praynig утре пак направи със сутрешна урина , дано всичко е както трябва  Praynig

# 590
Момичета,днес правих тест,след обяд,и се показа ето това
http://prikachi.com/images.php?images/807/7501807I.jpg    http://prikachi.com/images.php?images/812/7501812m.jpg   много ми се иска да е положителен,но не смея да се радвам след толкова разочарования.Всъщност на живо се вижда по-добре,а и като минаха 10 минути потъмня втората чертичка.Само два "рискови" акта сме имали,на 15-ти и 17-ти ден от цикъла като днес ми е 27-ми.Последните месеци ми идва различно,на 28,на 29,31,34 дни и за това не знам колко преди закъснение ми е всъщност.

За да спреш да се чудиш отиди да дадеш кръв още утре сутрин и до вечерта ще знаеш дали си бременна или не  Peace Нека е това, което искаш!

# 591
Точно в момента,преди заплата,20 лева ще ми дойдат множко за кръвен тест,а и като прибавим страха от игли.. Simple Smile
Ще поживеем,ще видим.

# 592
Точно в момента,преди заплата,20 лева ще ми дойдат множко за кръвен тест,а и като прибавим страха от игли.. Simple Smile
Ще поживеем,ще видим.

Ако си бременна сега започват боцканията Simple Smile

# 593
Има чертичка Peace

# 594
Днес сутринта направих шуър чек и ми се показа веднага втора чертичка,но пак бледа.Предните тестове бяха с чувствителност 20 единици,а шуър чек нали е с 25,та предполагам за това е пак бледа.Страх ме е да не ми дойде,страх ме е да не се окаже пак мисед,както предната ми бременност..незнам даже дали сега да кажа на таткото..Да отида ли на лекар,то е много рано,ясно ми е,но може би ще се успокоя малко. Вие какво мислите?

# 595
Здравей писана,

Първо честито, много хубава новина.
Не се притеснявай, аз съм абсолютно по същия начин като теб, макар че вече съм с 13 дни закъснение и положителен тест, още ме е страх да не ми дойде.
Утре съм на лекар и ще видим какво се случва.
Пожелавам ти всичко с теб да е наред и след 9 месеца да се радвате на едно здраво бебе   bouquet

# 596
Doux честито лека бременност дано скоро всички видим втора черта   bouquet
писана  Честито и на теб и стискам палци всичко да е наред  Praynig
Много бременни през лятото , само така  newsm10
Споделяйте ако имате някаква тайна рецепта момичета , че всички тука сме в надежди и мечти за тези чертички  Laughing

# 597
писана, всяка жена се притеснява така в началото, аз също бях така, нищо, че съм нямала неуспешна бременност. Кажи на мъжа си спокойно, нека и той да се радва. За лекар просто няма смисъл, няма какво да ти каже или помогне. Аз вярвам, че всичко ще е наред. Ти пий фолиева киселна и си изчакай търпеливо за преглед. (макар при мен това време да мина като 2 месеца :Р)
 Hug

# 598
Здравейте, момичета.
Колко бременелки имаме. страхотно. Желая ви безпроблемна бременност.Писана не се тревожи прекалено много,давай си положителни мисли и емоции това е полезно,предизвиквай положително съдбата и всичко ще е наред.Пожелайте ми и на мен успех,толкова много детенцето ми иска да стане кака,а то се бави..............

# 599

melody007,точно в момента доста неприятни емоции имам,ама какво да се направи...Аз все още не се чувствам бременна между другото,странно ми е едно такова Cry
Стискам ти палци,както и на всички останали за априлско бебе,или най-късно майско  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт