Номинации - проучване

• 46 750
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 390
  • Другата България
Аз гласувах за тези на Сийка. Peace

# 391
  • В Космоса

Не мога да гласувам така представените предложения, съжалявам. Във всеки един вариант има идеи, които много ми допадат и други, които не ми допадат, в това число и собствените ми.

+1

# 392
  • София
Естествено, че трябва да има отрицателни категории! Иначе как ще се изпусне парата!

# 393
  • Ямбол
Аз поне пет, ако не и десет пъти повторих и помолих да се дават предложения. Призовавах и към избор от чужди, за да се сглоби цяло.
Ако има някой, който не харесва тези предложения, да беше направил друго, а не само да критикува. Малко уважение към онези, които разбраха и помислиха за предложения по темата, няма да е излишно.
Вече започвам да си мисля, че отрицателните номинации ще засенчат четките към някого и затова е това тропане с крак.

# 394

Не мога да гласувам така представените предложения, съжалявам. Във всеки един вариант има идеи, които много ми допадат и други, които не ми допадат, в това число и собствените ми.

Точно това исках да напиша. Някои от моите си ги харесвам, но харесвам  други категории много повече при другите предложения, как да гласувам за себе си или пък за другия... Ще се въздържа за сега  Peace

# 395
  • Ямбол
Дайте друг вариант и ще го добавя, ако ви е толкова важно.

# 396
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вече започвам да си мисля, че отрицателните номинации ще засенчат четките към някого и затова е това тропане с крак.
Ама естествено, че ще засенчат. Най-големият кеф в този форум е да нахапеш някого, ако може повече от веднъж. Полезни дискусии, изразяване на лична позиция, научаване на нещо ново, това са разсейващи фактори от основния спорт- да покажем колко ние сме по-добри от този отсреща Tired. И понеже това го виждаме всяка година, година след година, не разбирам изразилите разочарование сега. Вие наистина ли вярвахте, че този път ще е различно?

# 397
  • В Космоса
Лиляна, за мен беше изненада, че ще се гласува за набор предложения от потребител, а не поотделно от всички предложения за всяка категория. Но както си го направила, така. Все ще се изгласува този вариант.  Peace

# 398
  • София
Най-изумително е, че след всички призиви да се махнат отрицателните категории ще има досадник, мрънкалник и неприятен. Досега толкова гадни отрицателни категории не е имало, все са били по-хумористични. Принципно на мен не ми пречат, ако ще да ме номинират във всичките Mr. Green, но ще има обидени пак.

# 399
  • Ямбол
Като носител на златото на една или две(забравих вече) отрицателни категории, би трябвало аз да съм най-много против. Или ще кажете, че търся реваншизъм? Хайде отпуснете се малко и да го даваме малко по-забавно, че ще каже човек, че ще избираме президент.

Акаша, аз не си представям 13-15 анкети за всяка една категория, то ще стане 2015година, докато ги уточним.

# 400
  • София
Сакън, не махайте отрицателните, защото там е интригата!

# 401
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-изумително е, че след всички призиви да се махнат отрицателните категории ще има досадник, мрънкалник и неприятен.
Избрани са с гласуване. Предполагам и сред тези, които са заявили публично желание да няма отрицателни категории, доста са кликнали на въпросните в анонимната анкета. Човещинка, какво да се прави Laughing.

Предлагам да изгласуваме за три дни (че и за по-малко) и да пускаме номинационната тема, че предвиждам ако протакаме, да има люти скандали още преди същинските кални борби.

# 402
  • София
Ама преди имаше една - за дразнеща персона, сега 3 със същото значение.

# 403
  • Ямбол
Ама преди имаше една - за дразнеща персона, сега 3 със същото значение.
А Сашка Васева, Провокатор и Спам къде ги забрави?

# 404
  • София
Спам не ми е толкова отрицателна, провокатор пък хич, но принципно не постигате нищо по-различно от предни години.

Общи условия

Активация на акаунт