Номинации - проучване

• 46 786
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 405
Вие наистина ли вярвахте, че този път ще е различно?

Аз предложих да е различно - не се прие. Добре. Нали уж демокрация. Хляб и зрелища.

Аз поне пет, ако не и десет пъти повторих и помолих да се дават предложения. Призовавах и към избор от чужди, за да се сглоби цяло.

И такива се дадоха - нееднократно. Но ти упорито ги подминаваш или преиначаваш. И не само моите, както става ясно. Всеки призив за толерантност и добър тон се подминава и пренебрегва. Защо?
За зрелище и забава на другите форуми?

# 406
  • В Космоса

Акаша, аз не си представям 13-15 анкети за всяка една категория, то ще стане 2015година, докато ги уточним.

И това е вярно. Ще се проточи много.

# 407
  • София
Пак казвам, не съм против отрицателните категории, напротив, и на ме те са ми по-забавни, ама ако са поднесени с повече хумор и не толкова грубо - неприятен, досадник, Сашка Васева... То на всеки ще му е неприятно да го нагласят така, ако ще и да е самата Сашка Васева.

# 408
Колкото и да се прави разлика между досадник и неприятник, на мен са ми в един клас и не виждам защо раздробихме тази категория на подкатегории.
И част от моите предложения се спрягат, ама то е защото аз не дадох цялостно предложение за всички категории(и ми е смешно да търся авторство за някакви си предложения). Само ме радва, че някои мои предложения се харесаха. Ще опитам да формулирам предложение за всички категории, ама май нещо ме намързява и не съм сигурна дали ми се занимава.  Rolling Eyes

# 409
  • Ямбол
В анкетата фигурират само цялостни предложения, макар че тук-там има липси. Ако има предложения, които съм пропуснала, моля покажете ги, ще ги включа.

# 410
Искрено се надявам тазгодишните номинации да не се превърнат в арена, на която отново да се пренесат всевъзможни борби, боричканици, драми и крамоли от други форуми, както се случи досега неведнъж в други теми.
Дано съм лош пророк, но животът на номинациите ще бъде много кратък и безславен. Поне аз ако съм на мястото на модератори и администратори, няма да допусна това отново. Не и в годишните номинации на Бг-мамма.

ПП Момичета, не се мъчете. Явно тъпо, но упорито всеки призив за добър тон ще бъде подминаван, както и желанията да се направят едни стойностни номинации за заслуги, а не за наплюване на другарчето.
Дано има малини, че вече съм си набелязала няколко персони за категорията "Кози в овчи кожи".

В анкетата фигурират само цялостни предложения, макар че тук-там има липси. Ако има предложения, които съм пропуснала, моля покажете ги, ще ги включа.

Едно си баба знае, едно си бае, пък вие си пейте там, кой ли ви слуша.  Joy

# 411
  • Другата България
Добре де, що се впрягаме толкова?
Да се пуска някаква тема, който не иска - просто няма да гласува.
Нали уж е за забавление и разнообразие?
Най-изумително е, че след всички призиви да се махнат отрицателните категории ще има досадник, мрънкалник и неприятен. Досега толкова гадни отрицателни категории не е имало, все са били по-хумористични. Принципно на мен не ми пречат, ако ще да ме номинират във всичките Mr. Green, но ще има обидени пак.
Е то винаги ще има, както и е имало, като не се обединяват в една, да се пускат така, и край, аз съм изумена по-скоро от факта, че -найсети ден продължавамеда дъвчем едни и същи неща и сме на изходна позиция.

# 412
  • Ямбол
Колкото бяха призивите да няма отрицателни номинации, толкова бяха и ЗА да ги има. Анкетата го доказа.
Сега пак има анкета, която е от предложения и когато приключи, допълваме, ако има нещо непосочено и пускаме темата. Тя ще е такава, каквато сме я предложили и избрали.

Аз отново моля, ако нещо съм пропуснала или неуважила нечие мнение, но подкрепено и от други потребители, моля да ми посочите грешката, но точно, без недомлъвки, намеци и прочее похвати да се сетя. Не се сещам, затова искам конкретика.

# 413
В анкетата за категориите гласувах само за Красота. Ако видя още снимки, ще гласувам и при номинациите.

# 414
  • в 1001-та нощ

Не мога да гласувам така представените предложения, съжалявам. Във всеки един вариант има идеи, които много ми допадат и други, които не ми допадат, в това число и собствените ми.

Точно това исках да напиша. Някои от моите си ги харесвам, но харесвам  други категории много повече при другите предложения, как да гласувам за себе си или пък за другия... Ще се въздържа за сега  Peace

Затова не е ли по-добре - да се пуснат теми за номиниране с името на категорията в прост вид, и в тези теми да има анкети за избор на титлата  Peace

Например - Номинация за физическа красота/хубост с анкета за избор на титла между:

-Хубава жена
-Тази вечер аз съм хубава
.....(не помня всички)

Така ще се избира по категории, а не компилация от варианти, от които един се харесва, а друг не  Peace

# 415
Какво по-конкретно от това, че много хора писаха за по-умерен и позитивен тон на номинациите, но ти, Андариел и може би още някой, да ме извини, ако го пропускам, настоявате да не ви лишаваме от зрелища?
Съжалявам, по-конкретно и по-поименно от това не мога.
Също така една камара хора изявиха учудването си от дублиращите се смислово отрицателни номинации, но никой не обоснова нуждата от тяхното наличие, освен това, че били включени в анкетата. Но ти си човекът, който ги включи и щом са там, естествено, че ще бъдат гласувани. Чисто статистическа врътка - ако 20 човека искат досадник, но не и неприятник, а 30 човека са гласували за неприятник, защото им е по-важен от досадник, ето ти демокрация под чиста форма - и неприятник, и досадник са в кюпа, вместо да се обединят и да се даде поле за изява на повече положителни категории.
Така де, по-важно е да си кажем кой ни дразни и с кого се мразим, вместо кой заслужава признанието ни, пък нищо, че иначе може да не ни е много приятен.
А не бяхте такива момичета... Уж.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:42 от Как` Сийка

# 416
  • В Космоса
Алена, нали това изкоментирахме, че ще отнеме много време. Но ако ги пуснем наведнъж няколко човека (аз ще помогна), може да стане.

И да махнем отрицателните или да ги съберем само в една категория.

Това ми е последно предложение, макар че знам, че винаги има недоволни каквото и да става. А и  думата има Лиляна, понеже тя се зае с организацията.

# 417
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Досега май не съм ползвала опцията "харесва ми", но постът на Как'Сийка е достоен за дебют Peace.

(обединете дублиращите се категории и ако толкова не ви стига бройката, вкарайте още една приятна. И 1, и 3, и 30 пъти да кажете колко е гаден някой, ефектът е идентичен)

# 418
Как'Сийя права си. И аз не виждам бъдеще за тези номинации, още по малко пък светло такова. Освен това напоследък Форума е доста рехав и ми се струва, че едно 5-10 съфорумци ще се спрягат във всички теми, ако не броим липсващите персони по които пак ще се въздиша или ще бъдат оплювани, нищо, че вече не списват. И така, докато свят светува - докато Форума съществува.

Ще опитам да дам предложения, да видим какво ще стане. Използвам само заглавията на филмите, като не винаги смисъла им се покрива със съдържанието:

Чувство за хумор – мистър Бийн/Бени Хил/Джеф Дънам. Тук нещо не мога да измисля подходящо заглавие.

Добър изказ – Ораторът

Досадник – Мухата

Бисер – Перла в короната

Драма – Много шум за нищо

Тема – Усмивки от старите ленти/Имало едно време

Хубост – Тази вечер аз съм хубава (но не е заглавие на филм)

Новак – Дневника на един дръндьо

Личен любимец  - 13-тата годеница на Принца

Неприятен  - Джурасик парк/Планетата на Маймуните/Добре дошли в джунглата

Хаплив - Как да разкараме гаджето за 10 дни

двойка форумци – Знам какво направи миналото лято/Г-н и г-жа Смит, Войната на семейство Роуз/Две димящи дула

Мрънкалник  - Хем боли, хем сърби

Знания – Изкуствен интелект

ПП Ама то тези категории сега като ги гледам повечето са отрицателни. Ха!

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:39 от Фафла с чуден крем

# 419

Затова не е ли по-добре - да се пуснат теми за номиниране с името на категорията в прост вид, и в тези теми да има анкети за избор на титлата  Peace

Може, разбира се. Чисто технически може да се направи.
Номиниране за категория "Красота" с анкета с предложенията за категорията плюс правилата, а в постовете да се номинира. При гласуването вече заглавието ще е спечелилото анкетата, плюс нова анкета с имената.
Ох, дали да ви кажа какво се сетих, или да си замълча?  Mr. Green
Още не е уточнено номинираните със снимки ли ще са, или не, както и по колко номинации на човек се падат.  Laughing
Също така прие ли се тези, които са номинирани, но не желаят да участват със снимки, да отпадат автоматично?

Общи условия

Активация на акаунт