Номинации - проучване

• 46 795
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
Сийке, къде съм искала зрелища? Точно аз настоявах за един по-мек изказ, ако въобще се прецени да има отрицателни. Май и ти си четеш избирателно.

# 421
  • в 1001-та нощ
Алена, нали това изкоментирахме, че ще отнеме много време. Но ако ги пуснем наведнъж няколко човека (аз ще помогна), може да стане.

И да махнем отрицателните или да ги съберем само в една категория.

Това ми е последно предложение, макар че знам, че винаги има недоволни каквото и да става. А и  думата има Лиляна, понеже тя се зае с организацията.

Аз съм съгласна за обединяване, а в отрицателните категории няма да номинирам и гласувам, ако се ликвидират - съм ОК  Peace

Моето предложение - не мисля, че би забавило, но може би нямам голям опит от предишните години. Предположих, че номинационните теми се пускат едновременно за определено време. Едновременно   номинирането на хора се избира и титла, дори за мен така - ще стане по-бързо  Peace

# 422
Скрит текст:

Не мога да гласувам така представените предложения, съжалявам. Във всеки един вариант има идеи, които много ми допадат и други, които не ми допадат, в това число и собствените ми.

Точно това исках да напиша. Някои от моите си ги харесвам, но харесвам  други категории много повече при другите предложения, как да гласувам за себе си или пък за другия... Ще се въздържа за сега  Peace
Затова не е ли по-добре - да се пуснат теми за номиниране с името на категорията в прост вид, и в тези теми да има анкети за избор на титлата  Peace

Например - Номинация за физическа красота/хубост с анкета за избор на титла между:

-Хубава жена
-Тази вечер аз съм хубава
.....(не помня всички)

Така ще се избира по категории, а не компилация от варианти, от които един се харесва, а друг не  Peace

Много разумно предложение.

# 423
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди номинирахме по трима в категория, да не би да е недостатъчно вече (особено за любимите отрицателни категории Joy)?

# 424
Двойка форумци – Две димящи дула

Май това предложение закова категорията. Браво! Grinning

# 425
Сийке, къде съм искала зрелища? Точно аз настоявах за един по-мек изказ, ако въобще се прецени да има отрицателни. Май и ти си четеш избирателно.

Извинявай, май съм те объркала с някого. Сега ще ти изтрия името от поста си.  Peace

# 426
  • В Космоса
За красавицата най-вероятно няма всички номинирани да искат да приложат снимки, затова или без такова условие, или другото за което съм аз - да се гласува по снимки от желаещи, без номинации.

# 427
  • София
Сийке, това  е все едно да гледаме само котарака Леополд - "давайте будь друзьями". Скука, макар и много положителна. Отрицателните номинации са солта на форума.

# 428
Не съм съгласна с последното предложено от Акаша. Номинациите са с цел ние да посочим своите фаворити в категориите, а не някой да кандидатства за титла/корона. Преспокойно по желание може да се организира конкурс като този на Катрала миналата година.

# 429
Ха, значи да си добронамерен вече му се вика скука, така ли. Странно, на фона на призивите да бъдем хора, умни, разумни, с чувства и доброта в сърцето. Ми, че то било скучно това, бе. Къде по добре е да наритаме другарчето, че да си осолим животеца. Аз пък все си мислех, че да го подсладим е по добре от това да го пресолим. ПП И отрицателните категории не са солта на форума, а мъртвото море на същия и не защото няма вълнение в морето(езерото), а защото е толкова солено, че чак неподвижно. И калта, и плюнките, и разхвърчаните сополи и пръски от безсилие да засегнем другия не спомагат да се разреди пресолената атмосфера. И знаете приказката за лошата дума, нали.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:56 от Фафла с чуден крем

# 430
Сийке, това  е все едно да гледаме само котарака Леополд - "давайте будь друзьями". Скука, макар и много положителна. Отрицателните номинации са солта на форума.

Ти мислиш така, но аз не съм съгласна с теб.
Ако след толкова години в този форум това е единственият извод, до който можеш да достигнеш...
Абе, дожаля ми за теб, да ти кажа.

# 431
  • Другата България
Аз предлагам да се номинираме направо тук както е тръгнало, и въпросът да приключва.

# 432
  • В Космоса
Джой, моите предложения са двата варианта, в действителност. Просто отбелязах аз кое предпочитам от двете, но, да, може и отделен конкурс за "Хубост". Щото другото за мен е по-скоро категория "Усет".

# 433
Не мисля. Аз поне номинирам само съфорумки, коиото съм виждала и смятам за красиви. По усет не играя Laughing

# 434
.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт