Номинации - проучване

• 46 814
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Защо си изтри мнението? Че това и аз го казах вчера, то е от ясно по-ясно, предвид разбира се колко потребителки НЕ се показват. Peace

# 436
  • София
Кое си казала?

# 437
  • Другата България
Че Жаклин ще ги отвее  за хубост.
Според това кой се е показвал досега, ако не  се появи някоя нова звезда и Асос не се покаже Heart Eyes.
Не подценявам никого, но явно не само аз мисля така.
Чети деее, не избирателно. Wink Laughing

# 438
Сто пъти съжалих,  че се включих в тази тема.   Crazy

Няма как нещо да се случи гладко и приятно без добро предварително обмисляне.  Тук има толкова много енергия под формата на желание за номиниране,  малко от нея да се вложи в старание и сме шестица.  

Андариел,  за мен дефиниция на скука е липсата на идеи.  И бърканата пица се прави с повече любов,  старание и внимание да не я пресолиш от това сега.

# 439
  • София
няма как толкова много народ да е на едно място, и да има съгласие, и всичко да е гладко и приятно. всеки луд с номера си. И то все с любов, но пак не пречи да стане скучно. Много обичам мед, обаче ако ми е мноооого медено и сладкоь направо ми нагарча.

# 440
Разбирам какво казваш,  обаче не виждам такава опасност.   Peace

# 441
  • Once there was a Hushpuppy...
Извинявам се на коя страница са предложенията, цялостните newsm78
Да ги прочета после преди да гласувам, мерси Hug

# 442
На 26-та, пост 376 на Лиляна.   Peace

# 443
  • Once there was a Hushpuppy...
На 26-та, пост 376 на Лиляна.   Peace
Мерси Hug

# 444
Ха, значи да си добронамерен вече му се вика скука, така ли. Странно, на фона на призивите да бъдем хора, умни, разумни, с чувства и доброта в сърцето. Ми, че то било скучно това, бе.
Eстествено че е скука. Аз на филм без отрицателен герой в него не отивам.
Ако искате да си се хвалите една друга и да си цъкате и охкате и ахкате си направете една положителна тема. Гаранция, че няма да стигне и до 3 страница....

# 445
Не разбирам защо се напада Лиляна? Тя събра в анкета предложенията, които бяха дадени в темата, нали? Казвате, тук имало хора, които се били изказали против, техният глас по-важен ли е от този на гласувалите въпросните категории да останат?

Няма да номинирам, нито да гласувам в отрицателните категории. Ако се обединят и на тяхно място се добавят категории за книги, филми, сръчност ще подкрепя с удоволствие.

# 446
  • Ямбол
Аз искам да припомня ето точно това мнение:
Лиляна, дай първо да уточним колко да са категориите, кои да са (хубост, стил, мрънкало и т.н.), после да подберем подходящите за всяка категория предложения и да ги пуснем в анкета с право на толкова гласа, колкото са категориите. 10 категории - 10 гласа. Които спечелят най-много гласове, те да са.
Така ще е най-демократично и няма да има основание да се мрънка много.
Защото иначе ще въртим, ще сучем и по стар форумски обичай пак ще пуснем тези от миналата година.  Laughing
С тази разлика, че аз пуснах първо категориите, по предложение на Обич и съгласили се от следващите с нея и после по избраните категории в момента пак гласуваме демократично за имена.
Какво не е наред, кому не съм угодила. Приела съм всяко предложение, което е получило последваща подкрепа поне от двама трима.

# 447
Тия четири човека,  дето са се объркали да подкрепят предложенията ми, с огромно удоволствие ги каня на кафе и палачинки при сгоден случай  Peace Явно сме любители на един и същ тип стари филми,  това е идеална тема за раздумка  Hug
Добре сте ми дошли,  както казваше моят приятел Франк Лойд Райт,  събрахме се  Laughing

# 448
Ахахха, почнаха ли подкупите с кебапчета. Чакайте, де, още не е ли рано. Ееей, същи политици сте. Шегувам се, да раздвижим малко темичката и настроението.  Grinning

ПП МОИТЕ ЦЯЛОСТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НЯМА ЛИ ДА ГИ ВКЛЮЧИТЕ, че срока на гласуването изтича.

# 449
Ааа Фафле,  (много апетитно звучи,  между другото),  нямам ни шанс,  но достатъчно ентусиазъм да додрапам до по-предна позиция,  ама се зарадвах,  че има и други бг-кино почитатели Simple Smile А ако нещо мога да правя,  то това са палачинки  Grinning Сега,  ако някой е на ВМ-НВХ,  ще измислим нещо вълчо,  ама там няма да ми доглеждате много  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт