Номинации - проучване

• 46 640
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 330
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Задължително ли ще показване на снимка в категорията Хубост, защото ако не е по- подходящо заглавие за нея ще е Усещане за жена.
Трудно е да бъде накарана всяка номинирана да покаже снимка, Фани. Пък и самото врънкане "Покажи, та покажи" (към Шантал или Богинята например) е нещо, което докарва куп неприятни реплики всяка година.

# 331
Как да гласувам, ако не съм видяла снимка?

Джой, голям сладкиш си.

# 332

Джой, голям сладкиш си.

По усет  Laughing.
Естествено, че не можеш да караш някой насила да се показва, чудех се, дали ще се номинира само по снимка или след като аз съм виждала някой мога да го номинирам, без значение дали всички  други са го виждали?

# 333

Джой, голям сладкиш си.

По усет  Laughing.
По телепатия ......Това ще е първия конкурс за красота по.....описание може би?

# 334
Хич не е първият, в последните няколко години всеки си номинира който пожелае- показал се, непоказал се- няма значение.
Миналата година заради това се направи отделен конкурс, в който снимката беше задължителна т.е. момичетата се самономинираха.

# 335
  • Ямбол
Герри, и твоите предложения са добри.

За хубостта ми хрумна Опасен чар и може да го подменя в моите предложения.

А съгласни ли сте на гласуване или ще ги изберем ангро?

Не искам да си спомням за миналогодишното недоразумение с убитите деца и разни други такива наредени до снимките на претендентките.
Нека оставим решението на номинираните дали да се покажат и колко да се покажат.

# 336
  • Другата България
 Laughing Е, моето мнение за тази категория специално е, че Жаклин ще ги отвее останалите освен ако не се покажат повече момичета/жени.
Не искам да си спомням за миналогодишното недоразумение с убитите деца и разни други такива наредени до снимките на претендентките.
Нека оставим решението на номинираните дали да се покажат и колко да се покажат.
Това беше на конкурса за мис, не на номинациите.
Да правим разлика все пак.

# 337

То решението беше на организаторката, мисля. И то без съгласието на участничките.
Значи свободно ще се номинира, това ме интересуваше  Peace.

# 338

Джой, голям сладкиш си.

По усет  Laughing.
Естествено, че не можеш да караш някой насила да се показва, чудех се, дали ще се номинира само по снимка или след като аз съм виждала някой мога да го номинирам, без значение дали всички  други са го виждали?

Тези, които не искат да покажат, да се откажат.

Иначе съгласете се, че не е интересно. Ако е за финес съм съгласна по усет, но за класическото Хубава - някак не върви.

# 339
  • Ямбол
...
Да правим разлика все пак.
Правя разлика. Коментирах това:
...Миналата година заради това се направи отделен конкурс, в който снимката беше задължителна т.е. момичетата се самономинираха.

# 340
Скрит текст:

Джой, голям сладкиш си.

По усет  Laughing.
Тези, които не искат да покажат, да се откажат.

Иначе съгласете се, че не е интересно. Ако е за финес съм съгласна по усет, но за класическото Хубава - някак не върви.

Съгласна съм, Нино. Simple Smile

# 341
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами аз така номинирам- хора, които съм виждала и смятам за красиви, без значение дали са показвали снимки из темите. Пък и в крайна сметка далеч не всички, които са дефилирали из Клюкарника, ми харесват, та да се ограничавам да избирам само сред тях.

Корделия,  Blush Hug

# 342
  • Ямбол
Извинете за отклонението, не знам дали съм го казвала друг път, но Джой много ми прилича на Петя Дикова.

# 343
  • В Космоса
Ето някои предложения от мен, плюс вече предложени, които са ми харесали:

Чувство за хумор - Смях до дупка
Добър изказ - Приказките на Шехерезада
Досадник - Пак ли ти?
Бисер  - Перла в короната
Драма  - Диамантената сълза
Тема - Храна за душата
Физическа красота - Хубава жена
Новак - Невинни години
Личен любимец - Всички обичат Реймънд, Герой
Неприятен - Аз, проклетникът
Хаплив - Острието, В засада, Ужилването, Брадва
Двойка форумци - Сблъсъкът на Титаните , Летящи кинжали
Мрънкало - Писък
Знания  - Красив ум, Сивото има значение Laughing

# 344
Аз съм за анкета, защото при всеки има добри и не толкова добри попадения, аз при всеки успях да си харесам категория, която е по-добра от на другите и затова съм за анкета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт