Номинации - проучване

• 45 716
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 065
Чакай сега, и The Kid набра скорост. Хич не бездейства той.
А номинацията не е уточнена като само положителна или само отрицателна, общо взето този заек, който ти е направил впечатление.

# 1 066
А номинацията не е уточнена като само положителна или само отрицателна, общо взето този заек, който ти е направил впечатление.

Ако имаше и трета категория в която да участвам щях хет трик да отбележа, да.

# 1 067

В коя друга си?

# 1 068

В коя друга си?

Най-красив потребител. Там водя убедително според първоначалните проучвания.

# 1 069
Много дълго ми се струва да стоят тия анкети, казвам ви. Според мен хората почти се изгласуваха, а днес сме едва неделя. Тва значи още два дни и половина.

# 1 070
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Три дни е времетраенето на анкетите Peace

# 1 071
Много дълго ми се струва да стоят тия анкети, казвам ви. Според мен хората почти се изгласуваха, а днес сме едва неделя. Тва значи още два дни и половина.

И на мен.
Може да се пуснат другите анкети, тези така или иначе си стоят, който не е гласувал има време да го направи.

# 1 072
  • Другата България
Три дни е времетраенето на анкетите Peace
Тоест, понеделник, не сряда.

# 1 073
Нино, не се опитвaй дa измъкнеш от огледaлото. Сaмо дa нaмеря темaтa зa номинaции и съм те номинирВaм тутaкси.
Имaш глaс и от Aкaшa и Лилянa минимум, брой се претендент зa коронaтa.

# 1 074
Аз съм в готовност ако кажете след 12 да пускам драмата  Laughing

# 1 075

И на мен.
Може да се пуснат другите анкети, тези така или иначе си стоят, който не е гласувал има време да го направи.

Да, и така става, да се пуснат и другите. Отлична идея. Щото се видя, че всъщност активност си има и дори в петък посред нощ гласуваха много хора. И сега ще се цикли в негативните теми.
Петък, Събота, Неделя, Понеделник, Вторник и до СрЯда, та това са си почти 6 цели дни.

# 1 076
Нино, не се опитвaй дa измъкнеш от огледaлото. Сaмо дa нaмеря темaтa зa номинaции и съм те номинирВaм тутaкси.
Имaш глaс и от Aкaшa и Лилянa минимум, брой се претендент зa коронaтa.

Ти кучето със салам ли ще плашиш, бе?!

# 1 077
Не, с коронa!
Ще си сензaция, дa знaеш. Сaмо кюфтенцето дa не я изяде или кaкaтa дa я сaнирa с дaмски превръзки. Ох, трябвa дa ме зaпознaеш с децaтa, толкоз мъдрост могa дa им предaм. Simple Smile))

# 1 078
  • в 1001-та нощ

И на мен.

Да, и така става, да се пуснат и другите. Отлична идея. Щото се видя, че всъщност активност си има и дори в петък посред нощ гласуваха много хора. И сега ще се цикли в негативните теми.
Петък, Събота, Неделя, Понеделник, Вторник и до СрЯда, та това са си почти 6 цели дни.

+1  Peace

# 1 079
  • Другата България
Каза се вече, че 3 дни стоят анкетите.
Не 5.

Общи условия

Активация на акаунт