Номинации - проучване

• 45 288
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Бургас
Касита не се е включвала от доста време.
Мислех,че поне за номинациите ще се покаже.

# 1 186
видно е, че печеля в отрицателната категория

Част от войната между вас.
Тъжно е. И гадно, защото въвличате и странични хора.
Колкото и да се опитваме да сме неутрални, малко или много ни влияе това.
Но пък за заелите категорични позиции сигурно е много забавно...  Tired

# 1 187
  • Другата България
И защо пак "онзи форум", "овчарник" и т.н, и т.н.?
Како Сийке, ти нима смяташ, че форум може да промени човек като личност, като характер? Колко слабохарактерен би трябвало да е той, за да позволи това да се случи? Човек е или такъв, или онакъв /да не казвам добър или лош, че е субективно/, това, което може да повлияе върху него е отношението, но в случая .....знам ли, аз не съм от активните, но не мисля така. "Фенките" на Лиляна са ѝ такива оттук, не оттам, честно и почтено спечелени и привлечени, а и тя не дава вид на човек, който би поволил нещо такова или такива  Laughing да променят това, което демонстрира.
Специално към Анди наистина в онзи форум  отношението е доста....преднамерено, но поне за мен тя си е същата. Пак казвам, аз не я чета редовно, и не само нея, защото физическо време нямам, може и да греша в преценката си.
Но нека оставим "там", сега нали "тук" уж е забавата, направо съм изумена, че точно ти повдигаш този въпрос. Peace
А, и защо това, че някакви хора я номинират в отрицателна категория и гласуват за нея, да е част от война? Абсолютно не съм съгласна, ето аз например единствено в тази категория не съм номинирала и не съм гласувала, защо например не допуснем, че и тук има доста НЕхаресващи и нея, и други потребителки? Аз поне не вярвам потребителки от там да са дошли тук да гласуват за нея, несериозно ми се струва.
Тъжно е, да. Аз поне бих се замислила, но за себе си, не за другите, за отношението си към тях.

# 1 188
  • София
чакай сега, Сийке, ти за писането в другия форум ли говориш като деградация? Аз не съм давала клетва за вярност към никого, освен на венчавката в църквата, а като родител дължа вярност на децата си. Нито съм подписвала договор с някого, да пиша или да не пиша, да се регистрирам или да не се регистрирам в друг форум. Каквото имам като несъгласие тук относно визията и пр., съм го написала съвсем откровено като се обсъждаше. каквото имам като несъгласие в другия форум, пак съм го написала откровено. Никого в нищо не въвличам, те нещата така или иначе са си въвлечени, щом полуофициално трябва да се правим, че "другото място" не съществува, независимо дали това "друго място" е тук или там. Аз съм един обикновен потребител.

# 1 189
Е, нямам ли право да спомена личните си разочарования през годината?
Имам предвид специфичния начин на общуване, който всеки от нас има и който го отличава от тълпата.
Пак повтарям, може да е субективно, може и да греша, но такова е моето впечатление. Лиляна и Андариел за мен вече не са същите, каквито бяха преди. Специално Лиляна преди беше лакмусът, който вадеше наяве всички девойчета, скарани с училището по принцип, и които скачаха като бик на червено на думата "учител". Сега е тест-лентичката, която вади на показ "овцете" от "оня" форум.
Андариел беше една от най-добрите като изказ и начин да обоснове тезата си. В това отношение дръпна назад, за което много ме е яд. И без това грамотните и добре изразяващи се съфорумци стават все по-малко...
Искрено се надявам всичко това да е нещо временно и двете да го "преболедуват" възможно най-бързо.  Peace
Трябва да държим нивото, дължим го на децата си, които едно по едно се примъкват насам...

ПП
чакай сега, Сийке, ти за писането в другия форум ли говориш като деградация?

Не, за този форум говоря.
Там не те знам какво си писала, дочух само за някакви твои проблеми.

# 1 190
  • София
Мда, с това за изразяването съмм съгласна. Поопростачих се.

За другия форум, нямам нериятности, по-скоро се чувствам като във филм от 60-те, но в ролята на заподозрения в предателство другар с партиен билет. Някакво сюрреалистично, та направо шизофренично. Играйкаме си на стражари и апаши.  Grinning

# 1 191
  • Пазете Гор
...Трябва да държим нивото, дължим го на децата си, които едно по едно се примъкват насам...

Това е вярно. Да, трябва - който колкото му е дал Бог и когато може, но не бива да се отказват грамотни и читави хора. Мнозина го направиха, за съжаление.

# 1 192
  • Ямбол
Ами, аз благодаря за откровения поглед отстрани. Сериозна съм, да не реши някой, че иронизирам.
МериАн беше излишна, както и Стейси, но благодаря и на тях, че са себе си, неотменните лицемери.

# 1 193
  • Другата България
Е, имаш право, естествено, никой не говори за това.
Аз няма да участвам в подобни дебати, защото смятам, че не тук им е мястото, а и че изобщо не им е мястото по принцип за коментар, но само ще вметна по повод това
Сега е тест-лентичката, която вади на показ "овцете" от "оня" форум.
Лиляна е единствения потребител, който ТУК с или без повод, ей така, от нищото, в разговор или спор, в която и да е тема без значение от тематиката и насочеността ѝ вмъква думи като "овчарник", "овца", "овчи" и производни на тях, синоними, и прочие. Дори май подпис имаше някакъв по едно време с песен или клип....не помня. Никой друг не го прави, доста потребителки напуснаха ТАМ и дойдоха пак ТУК, други като мен пишат и на двете места, но никой не коментира онзи форум, както и там отдавна не се коментира Лиляна или този форум /или поне аз не съм прочела, да ме поправи някой, ако греша/. Та това няма да казвам какво и за какво говори, това са си мои впечатления, но монетата има две страни, винаги. Толкова по този въпрос.
Темата все пак е за номинациите.
Може би тук е мястото да кажа, че съм впечатлена от оформлението на всички теми за гласуване.
Поздравления на всички трудещи се момичета за ентусиазма.  bouquet

П.П. Laughing Ето нагледно како Сийке, за какво става въпрос и какво поне аз имам предвид.
Когато човек се самозабрави в стремежа си и желанието да е всьо и вся, никакви форуми или форумки не са му "виновни". Щото причини и поводи винаги може да се намерят, ама тя истината е една...

# 1 194
Защо още има "тук" и "там" при положение, че и двата лагера твърдят, че не бръснат другия за слива и хич не им накривява на шапката? Не прави чест и на двете страни това кудкудякане.
Хайде да гледаме философски на нещата и да не се втеляваме от ситуации и потребители, които реално не са никакъв фактор в живота ни и не рефлектират по никакъв начин върху нас. Не и до степен да се дъвчем толкова време и да мятаме камъни по градинката на другия.  Всеки си е намерил място под форумското слънце, дали тук, дали там, важното е да се чувстваме добре и да намираме предимно разтуха и помощ, каквото и се очаква от един форум.
Колоритността на потребителите тук е нещото, което задържа много от нас. Активна съм сравнително от скоро, но въпреки всичко успях да натрупам точки по отношение на конфронтации с други мацки, заяждане, тънки подмятания, лични епитети, базирани на измамното чувство, че щом знаеш писането на някого значи знаеш и историята и личността му. И при все това не се изприщвам когато видя въпросните никове, а подхождам с любопитство към самото им изразяване и позиция. Сигурна съм, че доста от нас ако се бяха запознали при реални обстоятелства щяха да се харесат или поне да са по-толерантни един към друг. Виртуалната комуникация честно е измамно нещо, не улавя истинският тон на нечие изказване и често сами сме си въобразили, че някой подхожда нападателно, заядливо и по-неприятен начин се опитва или да те конфронтира или да си наложи мнението.
Както каза Как' Сийка, след няколко часа проблемът всъщност вече не е това, което сме сметнали, че е първоначално.
А може и аз да съм мека Мара и да ми минава бързо.

# 1 195
Не знам как така стана въпрос за деградация, но по въпроса с промяната у дадени потребители, съм напълно съгласна с Мери Ан. Мисля, че ако някой се е променил към добро или зло, заслугите са си изцяло негови.

А Антигона е едно мъдро дете. Връща ми вярата в бъдещето.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 21:55 от Анонимен

# 1 196
  • Варна
Лиляна, съдиш пристрастно, съдиш прибързано. И прибързано обиждаш в лицемерие.
Твоя работа! И нищо ново под слънцето.

# 1 197
Новите теми, публикувани днес, пет ли са? Аз на толкова попаднах, но може да съм пропуснала някоя.

Имаме уникален отрязък от време, в който може да се гласува във всички категории едновременно.  Laughing

# 1 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това всичкото по-горе- кому бе нужно?
 Tired

# 1 199
  • Варна
Това всичкото по-горе- кому бе нужно?
 Tired
На Лиляна. То е ясно, че останалите пригласяме.
Лиле, махай ги тези комплекси! Друго не може да е, за мен.
Смятай колко съм добронамерена, щом се усмихвам на глупавите ти изводи.

Общи условия

Активация на акаунт