ЮНСКО сърчице тупти и кара мама да лети - тема 2

• 27 867
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Malachika, syjalqvam naistina za tova, koeto izjivqva6. Kuraj, mila. Imai vqra. Nadqvam se da ima nqkakva gre6ka. Bog da e s teb!

# 661
  • София
malachika, съжалявам, че се е получило така Sad Дано да е грешка... Кураж!

Вълшебна пеперуда, мисли положително и дано да спрат скоро прокървяванията.

# 662
Здравейте момичета,днес бях на преглед всичко е наред с бебока само където през ноща си изкарах ъгъла прокървих,но док днес каза,че това било от плацентата получавало се така при образуването и.Ellle може да ме включиш в списъка 34 години от София,втора бременност с термин 16.06.2015г  bouquet

Съжалявам,malachika кураж мила!

# 663
Здравейте момичета!Малачика дано да е грешка и кураж  Cry Пеперудке стискаме палци да ти спрат зацапванията  Flowers Four Leaf Clover много ме натъжавате  Sad
 добре дошли на новите момичета безоблачна бременност ви желая   bouquet ехе имаме мама с 4 дете  Heart Eyes Днес ми беше много зле сутринта едвам отлепих за да тичам да  Sick в тоалетната.и започнаха едни гадения по-време на храна и после минават чудна работа  newsm78 за боцканията и предърпванията почти всеки ден ги имам и ги смятам за нормални при мен.
за чайовете отначало почнах да пия чай от шипки ,ама ги поразредих че можех да се запека  Rolling Eyes в друг форум бях чела че може да се пие лайка и липа ,но естествено в минимални количества.взела съм си лайка и пия от време на време.също имам и чай алпинист-незнам дали трябва да се пие,ама аз гледам да ги редувам шипка,лайка,алпинист по чашка  всеки ден,а не в големи количества които съм свикнала да пия.знам със сигурност за ментата че не трябва да се пие понеже предизвиквала контракции.и също за чаят от малинови листа също не е препоръчителен.за чаят от джинджифил много сякаш не ми се нрави ,ама и зеленчука също.иначе открих "топлата вода" за мен как да не ям късно вечерта,понеже точно преди лягане ми се прияжда все и се залъгвам с айрян Rolling Eyes за сега върши работа.с тези повръщания сутрин и на обяд направо ми разкатават фамилията.после каквото и да ям сложа ли го в устата веднага започва да ми се гади,ама с зор го дояждам и спира гаденето  Sick аз все още препичам хляба,картофите само варени ги ям и яйцата също.за месцето сме по-капризни.хич много не ни се нрави тая кайма,ама като ми се яде мусака,сърми с зеле... ох прияде ми се  eat с пилешкото и свинското никакъв проблем.скоро смятам да спретна една супичка от патешките бутчета дето ми останаха в фризера.яли ли сте ?аа стига с туй ядене вече  Crazy отивам да хапна нещо да миря съм

# 664
malachika предполагам ще се консултираш с още някой,и се надявам да е станала грешка  newsm17

Вълшебна пеперуда утре иди на преглед все пак да те погледнат,и лежане,почивки! Naughty
Много кофти ми става от такива постове  Weary

Добре дошла на  ValeriannnaPrelestiana  лелее четвърто smile3501 И при нас в първата група имахме мамче което беше с три момчета и се надяваше на момиченце,но пак излезе момче  Simple Smile

# 665
malachika, не знам какво да кажа, очаквах съвсем друга новина от теб...  Confused. Много съжалявам, миличка, бъди много силна  spoko. И аз като другите момичета се надявам да е станала някаква грешка. Дръж ни в течение, моля те, защото всички те мислим  Hug.
Вълшебната Пеперуда, стискам палци всичко да е наред и утре да се успокоиш след прегледа   Praynig. Ще чакаме добри новини  Hug.
И друго щях да пиша, ама след тези новини не ми останаха думи ....  Confused.

# 666
  • Helsinki / Sofia
malachika, много лошо ни изненада..  Confused Никак ми е приятно да се сервират такива новини от когото и да било, още повече от момичетата в темата. Силно се надявам да е станала някаква грешка Flowers Four Leaf Clover, защото пишеш, че плодното сакче растяло много бързо.  Thinking Отиди да те видят и утре някъде за второ мнение. Hug

Пеперудке, и ти не чакай до неделя, а вземи отиди да те видят утре smile3513 и тия дни гледай основно да лежиш и да си почиваш. Сигурна съм, че има кой да те отмени в домашните ангажименти. Нека ЛЛ ти даде една седмица болничен като не може да те приемат в болница. Егати идиотията, щото този месец си бил в болница - до другия не може пак  smile3516.

Направо с тези новини ми се изправя косата и не знам аз лично как ще издържа до 25-ти ноември. Дано всичко с всички е наред.  Praynig

# 667
  • София
Привет!
Да се оплача, миналата седмица бях една нощ с диария. Сигурно е били вирус. Ама от снощи пак така. Е, пак ли вирус, не знам вече какво е.
Предния път пих чай от нар и ми помогна. Дано и сега да помогне.

# 668
  • Helsinki / Sofia
*Sladkishka*, пробвай с чай от шипка - той има затягащ ефект и много витамин C. Сигурно дадена храна ти влияе по този начин. Дано ти се размине бързичко Hug

# 669
Добро утро, момичета,
пия си кафето и Ви чета. Искам да Ви кажа, че това ми е третата отчетна, в която се включвам, само с първото дете не знаех за тези групи...та споделям че ни предстоят много хубави неща заедно, ще се смеем посред нощ, понеже няма да можем да спим, ще има и напуснали момичета, които обаче ще се включат в други отчетни...желая Ви много късмет!
Аз все още не съм ходила на лекар хаха, по другата седмица ще посетя моя доктор, но ме включете отпред - термин 25.6, София, четвърта/ надявам се успешна бременност  Heart Eyes

# 670
Здравейте, момичета. При мен кървенето от снощи спря и за сега течението е слабо и кафеникаво и имам леки болчици в кръста и корема. И сега въпросът ми е да ли да ходя на лекар или е по добре да лежа и да не се рзкарвам излишно?

# 671
  • София
Diva*, благодаря и това ще пробвам. Опкох две тави солети и днес съм на солети и кисело мляко, че не мога да стоя гладна.
То иначе голям майтап, защото през останалите дни се чудя как да ходя до тоалетна. Ям плодове, круши, киви, тахан...

Вълшебна Пеперуда, почивай и дано да отшуми всичко на 100 процента

# 672
Malachika, много съжалявам. Стискам палци, наистина да е станала грешка.
Вчера ходих на Фетална морфология-всичко е наред с бебчето. Скачаше много, въртеше се. Докторката ме пита имам ли болки, а аз нямам. Оказа се, че имам контракции, но не ги усещам. Каза ми да пия Но-шпа. Но не се уточни дали да пия 3x2 или кога да пия.  Някоя от вас има ли контракции? За пол ни каза-90 % момче, но каквото и да е няма значение-да е живо и здраво само. Взеха ми кръв и за БХС, във вторник ще са готови резултатите. Дано и те да са добри.

# 673
Вълшебна Пеперуда, дано да спре бързо това зацапване. По-добре отиди на доктор, така ще ти е по-спокойно. И не забравяй повече почивка и позитивни мисли Simple Smile

# 674
malachika моля те да се консултираш с още някой  Weary ,на мен в 7с.и 2д. ми видяха дали има нещо в сака,така,че може да ти е рано щом си в 6с.,моля се да е станала някаква грешка  Praynig
Вълщебната пеперуда искам да си много спокойна и много да почиваш,а ако имаш възможност и да отидеш на лекар за да си по–спокойна(а и ние)  Wink
Добре дошла на новата майка героиня за мен – 4–то детенце  newsm20 ,аз незнам как ще се справя с едно,откакто разбрах,че съм  preggo ,постоянно съм в паника дали ще се справя  newsm78
Стискам палци на всики момичета,които са днес на преглед и чакам само хубави новини,а при някой и пол  Laughing
И аз си оправих настройките и сега вече виждам коя седмица сте и няма нужда да ви питам  smile3532 Ще се опитам и аз да си направя така,ама незнам дали ще се справя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт