ЮНСКО сърчице тупти и кара мама да лети - тема 2

• 27 860
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug Звъннах пак на АГ и тя каза, че засега е по добре да лежа и ако имам някакви оплакавания да и звъня пак.

# 676
malachika моля те да се консултираш с още някой  Weary ,на мен в 7с.и 2д. ми видяха дали има нещо в сака,така,че може да ти е рано щом си в 6с.,моля се да е станала някаква грешка  Praynig
Aко е в 6 г.с., ще е юлка. Малачика каза, че ембрионът отговаря на 6 седмица, а не, че тя е.
Малачика, кураж! HugИ аз подкрепям идеята да търсиш второ мнение.
ВП, пази си леглото.

# 677
malachika, съжалявам за това, което преживяваш. Оправяй се бързо. Скоро пак ще има 2 чертички  Hug

Аз бях преди 2 дни на преглед и всичко беше ОК. Размерите напълно отговаряха на седмиците. Днес обаче за първи път от доста време мога да стана от леглото преди обед, без да  Sick а и гърдите ме болят по-малко и започвам да се шашкам естествено...  Confused

Добре дошли на новите момичета. Дано Господ ни даде само хубави спомени заедно   newsm17  Heart Eyes

# 678
Добро утро на всички!
Малачика съжалявам мила! Hug Все се надявам да няма повече такива новини, но и според мен трябва второ мнение, поне да знаеш. че си опитала всичко възможно.
За кървенето и зацапването- аз да ви кажа продължавам от време да си имам зацапване, но не се панирам, доки знае, каза да си пия дуфастона до края на 3 месец и това е другото си е божа работа. Понякога зацапването е от някаква инфекция не е задължително да е от плацентата или нещо с бебето. Аз нали имам гъби и се надявам от там да е. С предната бременност имах 2 3 пъти само зацапване, сега е доста по често, но като цяло съм спокойна и се надявам всичко да се нареди както ми се иска.
За спорта спортува се след третия месец и не виждам причина да не се прави, аз също ще ходя на йога, като не съм бременна не спортувам много, но вървя повече, правя повече тежки неща, докато с корема ми се ще да се отпускам и релаксирам, затова избирам йога.
За пола- честно казано азне разбирам защо искате да знаете пола. Никога не ми е било тръпка да го узная и всеки път казвах на доки да не се изпусне, и този път ще е така. С миналата бременност познах че ще е момиче, вътрешно усещане, сега имам същото. Но ще видим като родя, полът е нещо което много често се греши и от най-добрите специалисти. А и смятам че е много по- вълнуващо да не го знаем. Мое мнение.

# 679
malachika, съжалявам Confused

Аз последните няколко дни много се бях паникьосала. Вече по-малко ми се гади и се бях шашнала да не би да има проблем с бебето. Днес сутринта си го видяхме. Спеше, събудихме го и заподскача, маха с ръчички... истинско човече Simple Smile Успокоих се много. Лекарката каза, че всичко от ехографските данни е ок, БХС ще ми се забави малко, защото тя излиза в отпуск.

# 680
  • Някъде там край морето
Влизам само на бързо да кажа колко много съжалявам, Малачика. Съвсем не очаквах такива новини от теб.
Вълшебна пеперуда, на теб ти стискам палци всичко да е наред. Не винаги зацапването означава проблем с бебчо. Почивай повече и ако се наложи посети спешен кабинет, не могат да те върнат.

# 681
Здравейте момичета!!
Уау.. с темповете, с които се изписва темата очаквам до ден, два да се преместим в Тема 3  Simple Smile

Добре дошли на всички нови мамчета! Пожелавам им лека бременност!   bouquet

svetlu6ka, аз миналата седмица си запазих час за ФМ във Фемина за 19-ти декември. Ако имаш предпочитания кой лекар да те гледа по-добре по-рано да си запишеш час, за да си сигурна, че ще е свободен. Аз месец по-рано си запазих час и така ми е по-спокойно.

malachika, бъди много силна и мисли положително! От личен опит знам, че е тежко, но преминава! Пожелавам ти съвсем скоро една нова и здрава бременност!  Hug Hug Hug

Вълшебна пеперуда, трябва много да лежиш и почиваш. Стискам палци всичко да е наред!

Момичета искам вече да му видя края на това  Sick ... чувствам се ужасно, постоянно ми се гади, всякакви миризми ми дразнят....Дори сина ми като дойде да ми се гушка в близост до лицето ми започва да ми се повдига  Sad Sad Sad Sad

# 682
malachika много ме натъжи с твоите новини. И аз преди две години когато имах една такава неуспешна бременност бях сигурна, че всичко ще е наред, защото беше непланувана и точно навреме и я бях почувствала  като някаква даденост тази бременност. Да обаче не било така, а било просто едно предизвикателства за моята психика. Ами не се получи тогава, дано сега всичко върви нормално. Пожелавам ти и на теб следващия път същата безпроблемна бременност като първата ти.  Hug Hug Hug И все пак не е лошо да имаш и второ мнение.
Вълщебната пеперуда,  а ти повече си почивай и все пак е хубаво да те видят за твое успокоение. Колежката ми си изкара целия първи триместър с такива зацапвания и накрая си роди живи и здрави момченца - 2 броя. Пожелавам ти да е за последно, че да започнеш да се наслаждаваш на бременността си вече.
Ellle чакаме отчет след ФМ.
ValeriannnaPrelestiana браво за куража за четвърто. И аз искам ама моя мъж лошо ще му стане само ако спомена за 3-то. Едвам доби кураж за второто  Mr. Green.
Момичета не знам какви чайове е хубаво да се пият и кои не, но аз си наблягам на ментата и липата. И не съм усетила някакви лоши влияния за сега.
Мен ме е налегнало едно коледно настроение и съм се захванала да творя едни хартиени нещица. Някой ако има интерес мога да споделя нещичко по-нататък. Много ме успокоява и не мисля за глупости.

# 683
Здравейте момичета!  Simple Smile
 Пеперудена   newsm20  все по-рядко се срещат хора като теб с такова красиво светоусещане  Hug стискам ти палци скоро да ни зарадваш   Praynig
Малачика, съжалявам  Cry  ,дано е грешка   Praynig
Валшебна пеперудке почивай  Hug
Деситка,аз така и не се включих в ФБ групата на март 2013,пишех само тук. Не е нужно да се сещаш,сега пак ще сме заедно   bouquet
Вчера и аз си видях бебчето  Heart Eyes всичко е наред,8с. и 4д., с термин 19.06.15, бих желала да е момче,за да са ни разнополови  Wink На ЖК ще ме записва на 5.12. и ще ми пуска всички иследвания,а на 13.12 си запазих час за 1-ва ФМ. Всичко това ще го правя при моя си Док., който ме следеше с първата бременност,с който родих,и на който вярвам безрезервно  smile3521
Елл ще ти пиша на ЛС да ме добавиш на първа страничка  Hug
Чао за сега   bouquet

# 684
  • Париж
Привет! До сега писах писах и без да искам си изтрих поста #Cussing out
 Malachika  прегръщам те силно !
 ВП аз от 3 седмици съм с кафиаво зацапване,тук във Франция не взимат на сериозно такива неща,било нормално и някой майки си имали такова течение,важно било да нямаш разкритие. Дано и при теб е незначително.
Иначе скука по цял ден на легло,добре че дойде помощ от бг поне съм спокойна за детето и домакинската работа. Чакам края на месеца,ще гледат органите на бебо и тайно се надявам да чуем второто сърце.

# 685
Малачика,миличка....Знам как се чувстваш и ми текнаха сълзи като прочетох.Каквото и да кажа няма да ти помогна,но ми се иска да знаеш,че някой като теб е съпричастен към болката ти и мислено те прегръща!За жалост очакванията ни от живота понякога много се объркват... Sad Дано можеш да погледнеш на нещата от хубавата им страна,знаеш какво имам предвид.
Задължително отиди на преглед пак след няколко дни,за да си напълно сигурна.
За упойката не се притеснявай,има начин докторите да се справят с този проблем.
Пиши пак как си и какво става с теб,защото се тревожим.
Прегръщам те!

# 686
  • София
Здравейте на всички бъдещи мами. На 30 години съм и очаквам второ детенце с термин 21.06. Вече ме добавиха на първа страница така, че се чувствам една от вас. Първата бременност я карах много леко, но с тази съм с целодневно гадене от 6та седмица та досега 9та вече. Всичко друго засега е наред, ФМ и БХС са ми насрочени за 5ти Декември - ще се отчета като мине Simple Smile. От вчера съм настинала малко и се притеснявам да не се задълбочат нещата, но ще полежа и ще се лекувам с чайове и мед. Пожелавам ви на всички лека бременност, скорошно отърване от гаденето и другите неразположения и търпение до финала през Юни Simple Smile

# 687
  • Helsinki / Sofia
Добре дошли на всички нови попълнения - сладки пухкави вързопчета на финала  stork-boy stork-girl

Днес направих малко шопинг, защото очаквам скоро да имам проблем с дънките, а и зимното яке едва си го закопчавам. Така че съм много доволна. Два чифта дънки, две блузки и едно яке Simple Smile

Един въпрос към тези, които сте минали 10г.с. - имате ли още някакви симптоми или вече ви отминаха?

# 688
  • София
Дива, аз минах 10 седмица, но все си е така и умората и липсата на вкус и гаденето... Според доки ще попремине към 12...дано...

# 689
  • София
Eudaimonia, покажи Wink

Общи условия

Активация на акаунт