Прахосмукачка робот - 6

• 94 773
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Не, нееее за Ботка и ние в къщи така говорим - като член на семейството е - от"на мама момичето", до "махни се бе прокретийо" или "Мамоооо, разкарай Ботка от стаята ми"    hahaha

# 676
  • Русе
Барба, всички, които са имали и имат Агама не се оплакват, че лошо чисти, а че батериите издържат много малко и за 2 г купуват примерно 2-3 батерии, което не е хич рентабилно, а освен това са си разправии. И че не се справят с килимите. Това сякаш са оплакванията.
За твоята площ и най-базовият модел Румба примерно ще ти върши работа. Батерията със сигурност е много издържлива. Моят вече е на 2-3 г, а батерията издържа повече от 3 ч. Понеже почти нямам килими много рядко успявам да й изтощя батерията, а чистя около 100 кв почти всеки ден (50 са всеки ден, другите през ден обикновено, но често и всеки ден).

# 677
  • Балчи-Варна
http://www.amazon.de/Ecovacs-D76-Deebot-Roboterstaubsauger-borde … ;keywords=ecovacs
  Ето момичета,за такъв робот питам.Дали ще чисти като румбата?

# 678
Този ни го препоръчаха в Технополис ама после като седнахме да четем отзиви...  newsm11

# 679
аз се чудя дали да не взема първо да пробвам от мострите на иробот и тогава да реша какво да си купя, дали някой е ползвал тази услуга

# 680
  • В света на мечтите
Моята Брава започна да чисти вече по повече време, не както в началото по 10 минути и спира. Явно е трябвало да се зареди няколко пъти и сега батерията й държи по 3-4 часа не съм засичала.
Дойде ми ЛГ  робота. Е няма такъв кеф! Много ме впечатли и съм адски доволна от него. Обикаля и чисти перфектно. Днеска го пробвахме по неволя и на една счупена чаша. Обрахме големите парчета, а малките, които се бяха пръснали из целия хол ги изчисти робота. Страхотен е!

За бравата обаче все още има неща дето не са ми както трябва. Не знам какво мерих и правих, но бравата е с такава големина, че ми влиза до някъде под дивана и като се завърти да се обърне и засяда. Не ми е съвсем ясно как се ползва тази виртуална стена - за брава 380 става въпрос. Ако я слагам някъде под дивана дали ще се муши пак под него?

Изчетох много теми и единственото, което ми дойде като идея след четенето беше да си сложа по- високи крачета на дивана  hahaha

# 681
  • Пловдив
Бравата я имам,ама кубчето според мен не е виртуална стена.Никога не е чистила 10мин.Чисти около 3-4 часа поне.Кубчето се слага на място където да сканира помещението,не трябва да има над него нещо което да му пречи.Иначе и на мен LG-то ми засяда на 2 места,но там има много крачета  иявно се обърква.Не винаги се случва но няколко пъти остава там.Затова гледам да го пусна като съм вкъщи,за да мога да погледна дали не е заклещено някъде.На първия етаж нямам  такъв проблем.

# 682
  • В света на мечтите
На мен бравата ми чисти 10 мин след първото зареждане и на първото пускане. Възможно е да не е била заредена батерията както трябва.
Вече го няма този проблем.
А кубчето ако го сложа по средата на стаята дали ще разбере, че под дивана не трябва да се пъха?
Ще го пробвам още утре!
Благодаря ти  renydent !

# 683
  • София
Днес го поръчах (вдигнаха му цената докато се наканя преди седмица и нещо), чакам с нетърпение да пристигне:

http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

# 684
  • Пловдив
На мен бравата ми чисти 10 мин след първото зареждане и на първото пускане. Възможно е да не е била заредена батерията както трябва.
А кубчето ако го сложа по средата на стаята дали ще разбере, че под дивана не трябва да се пъха?
Ще го пробвам още утре!
Благодаря ти  reny
dent !

Ааа пак ще се пъха под дивана.Просто исках да кажа ,че кубчето не е стена.То трябва да се постави на около 1 до 3 метра разстояние от Бравата.Над него не трябва да има шкафове или нещо друго.То Сканира помещението и Бравата се ориентира по него.Имай предвид ,че работи и без него.Но ако не искаш да се пъха под дивана пусни я на режим бързо чистене.Тогава робота обикаля само празните пространства.Става със задържане на копчето за 3 секунди-поне такъв ми е спомена

# 685
  • В света на мечтите
Ще го пробвам още утре!
Благодаря ти  reny
dent !

Ааа пак ще се пъха под дивана.Просто исках да кажа ,че кубчето не е стена.То трябва да се постави на около 1 до 3 метра разстояние от Бравата.Над него не трябва да има шкафове или нещо друго.То Сканира помещението и Бравата се ориентира по него.Имай предвид ,че работи и без него.Но ако не искаш да се пъха под дивана пусни я на режим бързо чистене.Тогава робота обикаля само празните пространства.Става със задържане на копчето за 3 секунди-поне такъв ми е спомена

Уф! Направо ми идва да стана да я пробвам сега. Ама ще събудя детето докато тропам напред назад.  Simple Smile Пак благодаря!

Сега почвам да търся къде е линка за смяна на езика на ЛГ, че щунден мунден нищо не му разбирам като ми шпрехе на тоя немски.

Днес го поръчах (вдигнаха му цената докато се наканя преди седмица и нещо), чакам с нетърпение да пристигне:

http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

Моя робот е същия. Поръчан от същия линк без разлика. Говори на немски както писах и освен това дойде в черно, а не в червено. Много съм доволна!

# 686
  • Пловдив
Не бързай.Имай предвид че не признават гаранцията ако си пипал по софтуера.Не че не можеш да върнеш оригиналния език де.В предната тема имаше линк но не го пазя от мързел.При мен едната говори италиански ,другата испански но въобще не ми пука какво говорят.Разбирам само различните режими и че е на станция,но това по подразбиране.Чистят си перфектно за сега.Взаимно заменяеми са станциите.Никакви забележки нямам до момента.Чистя ги по често отколкото пишат момичетата тук,но го отдавам на по големите площи при мен.А може и от мързел да е-гледам по-бързо да става,а като е по често,определено по-бързо се почистват.Иначе Бравата ме тормози с това зареждане 4 часа.Като съм втора смяна на работа ме устройва.Сутрин единия етаж,зарежда се,вечерта втория.Но като съм първа смяна не става и на двата етажа,но това е бял кахър или по-скоро лиготия

# 687
  • София

И аз го поръчах  вчера  Peace Този път не можах да устоя като го видях пак на -44% 😉 Ще го чакаме заедно...

# 688
Здравейте, благодаря за линка на catty m, снощи и аз го поръчах. Сега го чакам с нетърпение вече.

# 689
  • София
Хехехе, изкупихме ги. Очаквам доставка на 11.02., дано всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт