Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 8

• 49 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички. Значи в домът на Сурач няма двор което означава, че явно наистина си доставят вода от някъде другаде. Много интересно щом Анкита и Анкур се връщат в Индия къде отиват след като вече са продали къщата. Може пък да забогатяват и да си купуват ново жилище. Този сериал доколкото разбирам поне от това, което се знае до момента все в положителна посока се развива. Ако и финала му е добър май ще надмине всички до сегашни сериали излъчени в България, имам предвид Индийските, защото при другите 3 не се развива нищо положително. Аз кармата и цветовете не съм ги гледала, но по коментарите, които чета това съм разбрала пък и булката едно че е изключително дълъг второ не се знае кога ще свърши и какъв край ще има все пак има доста отрицателни случки като смъртта на Васант, раздялата на Джагдиш и Ананди и това че Джагдиш като цяло е гадняр. Има и добри страни това, че Ананди заживява с друг и се разбират но все още никой не знае какъв ще е финала и в този случай бих казала че става доста отегчителен в сравнение с новия сериал.

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз кармата и цветовете не съм ги гледала, но по коментарите, които чета това съм разбрала пък и булката едно че е изключително дълъг второ не се знае кога ще свърши и какъв край ще има все пак има доста отрицателни случки като смъртта на Васант, раздялата на Джагдиш и Ананди и това че Джагдиш като цяло е гадняр. Има и добри страни това, че Ананди заживява с друг и се разбират но все още никой не знае какъв ще е финала и в този случай бих казала че става доста отегчителен в сравнение с новия сериал.
Направо ме разсмя. Joy Joy Joy Joy
Ако има филм да става между всичките, това е баш Булката.
Поне има смисъл, правен е по действителен случай и всяка серия носи посланието си. Peace

1. Нормално е някой от героите в даден сериал да умре
2. Ананди и Джаго няма как да не се разделят при положение, че филма е с превенция срещу детските бракове.
3. Да, като цяло е гадняр Джаго, но сега се е поправил...в новата си жена намери всичко което търсеше.

Мисля, че звездите бяха казали на Марвелка Hug, че продуцента на Булката не се интересува от рейтинги, филма е дълъг, но са казали, че ще снимат докато имат какво да кажат.
Може би е най-дългият сериал, но след 6г. снимки още държи 3-то място...като преди него няма сериали , а предавания.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 02:03 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 617
Боже, боже .....
КЪЛНА СЕ, ЧЕ НЕ ЛЪЖА  Crazy... БОГОВЕТЕ СА МИ СВИДЕТЕЛИ Crazy...  Нямате спирачки момичета. Изчетох всичко старо, 4-5 теми назад, че не съм се появявала около месец и нещо. То коментари, то чудо  .... Смяла съм се с глас.
Отивам да направя едно ДЗАК и в темата на Рокси.

Добре дошла отново Поли! Радвам се, че се върна. Надявам се темата ми да ти е харесала. Иначе ти сега кои сериали следиш?  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 618
Аз кармата и цветовете не съм ги гледала, но по коментарите, които чета това съм разбрала пък и булката едно че е изключително дълъг второ не се знае кога ще свърши и какъв край ще има все пак има доста отрицателни случки като смъртта на Васант, раздялата на Джагдиш и Ананди и това че Джагдиш като цяло е гадняр. Има и добри страни това, че Ананди заживява с друг и се разбират но все още никой не знае какъв ще е финала и в този случай бих казала че става доста отегчителен в сравнение с новия сериал.
Направо ме разсмя. Joy Joy Joy Joy
Ако има филм да става между всичките, това е баш Булката.
Поне има смисъл, правен е по действителен случай и всяка серия носи посланието си. Peace

Мисля, че звездите бяха казали на Марвелка Hug, че продуцента на Булката не се интересува от рейтинги, филма е дълъг, но са казали, че ще снимат докато имат какво да кажат.
Може би е най-дългият сериал, но след 6г. снимки още държи 3-то място...като преди него няма сериали , а предавания.

Това е въпрос на вкус! Според мен повечето индийски сериали си имат послания. Не е само в Булката - може тук да са повече, но и другите определено имат. Въобще не визирам Кармата - от това, което чета не виждам послание, но определено в Цветовете има и то доста. За мен той е най-хубавия и стойностен индийски сериал. Въпреки финалните 100-тина епизоди сериала си е уникален. Просто няма кой да го замени - смислен, интересен, вълнуващ ...   newsm10

Пак казвам - за мен е така! Но всеки е различен и има различна гледна точка и предпочитания. Булката по Нова съм го засичала и гледала малко, но не ме е впечатлил с нищо кой знае колко. По-натам вероятно с вашия Разврати става по-интересен. Може и сега да е - но някак мен не ме грабва така, че да го загледам ...   Peace

Новия сериал също ми харесва много! Определено е доста интересен и различен - има доста забавни моменти, но и сериозни теми. Тук също има послание - този път опитват да покажат силата на жената и как и тя иска да е наравно с мъжете и да стане служител на реда ... 
Mr. Green

# 619
Привет на всички. Значи в домът на Сурач няма двор което означава, че явно наистина си доставят вода от някъде другаде. Много интересно щом Анкита и Анкур се връщат в Индия къде отиват след като вече са продали къщата. Може пък да забогатяват и да си купуват ново жилище.

Здравей! Нямам представа дали Анкита и Анкур ще останат в Индия или идват за малко, за да видят Сандия и Сурадж и да им покажат бебето. Може след това пак да заминават, но ако останат вероятно ще вземат ново жилище или някак ще си откупят къщата. Ще видим ...  Peace

Не съм забравила, че още не съм разказала петъчните епизоди по БТВ - просто тези дни няхах никакво време - но ще го направя ... 
Hug

# 620
Боже, боже .....
КЪЛНА СЕ, ЧЕ НЕ ЛЪЖА  Crazy... БОГОВЕТЕ СА МИ СВИДЕТЕЛИ Crazy...  Нямате спирачки момичета. Изчетох всичко старо, 4-5 теми назад, че не съм се появявала около месец и нещо. То коментари, то чудо  .... Смяла съм се с глас.
Отивам да направя едно ДЗАК и в темата на Рокси.

Добре дошла отново Поли! Радвам се, че се върна. Надявам се темата ми да ти е харесала. Иначе ти сега кои сериали следиш?  smile3525 newsm76 Two Hearts
Най-сериозно си следя "Цветовете..." по БТВ Лейди. Не мога да му се нагледам на този филм и това е.  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm51Следя "Карма"-та и от време на време "Малката булка".
Скрит текст:
Новият сериал по БТВ се опитах да го следя, но малката навърши вече 6 месеца и е много щура, не ме оставя нищо да гледам. След 17 като взема и баткото от градина вече става невъзможно изатова изтървах много от "Булка"-та.

# 621
Рокси Hug права си Peace всеки си има гледна точка и вкус.
И при мен е така...хем четях какво обсъждате по Цветовете, ама това по никакъв начин не ме накара да го загледам. Това от своя страна не означава, че филма не става, просто няма какво да ме грабне.

Принципно се впечатлих от поста на Сунитра, не можах да повярвам, че тя го следи, пък се изказа по този начин. Явно не го разбира и честно казано проблема си е неин....почувствах се длъжна да обясня някакви неща на нея...поста ми не е насочен към теб.  Peace Като казах, че според мен само Булката става, това беше по отношение на история, истинност и послания. Там някак си всичко ми е истинско с изключение на сюжетната линия с раняването и лечението на Ананди.
На мен сериала си ми харесва и ще си го гледам докато сметна, че има причина....като реша, че няма ще бия хикса. Laughing няма да е първия сериал който съм зарязала в нищото....дреме ми. Grinning

# 622
Най-сериозно си следя "Цветовете..." по БТВ Лейди. Не мога да му се нагледам на този филм и това е.  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm51Следя "Карма"-та и от време на време "Малката булка".
Скрит текст:
Новият сериал по БТВ се опитах да го следя, но малката навърши вече 6 месеца и е много щура, не ме оставя нищо да гледам. След 17 като взема и баткото от градина вече става невъзможно изатова изтървах много от "Булка"-та.

Разбирам те! И аз съм така с "Цветовете" - не мога да им се наситя. Често си го пускам и си гледам прекрасните моменти със Садна и Алек, Ранвир и Рагини. Няма такива сладури - обожавам ги. Особено Садна и Алек - те са ми слабост ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Иначе сега гледам и новия сериал ...  Hug

Определено на теб ти е трудно да следиш другите сериали, но няма как. Да са ти живи и здрави малките сладури ... 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Рокси Hug права си Peace всеки си има гледна точка и вкус.
И при мен е така...хем четях какво обсъждате по Цветовете, ама това по никакъв начин не ме накара да го загледам. Това от своя страна не означава, че филма не става, просто няма какво да ме грабне.

Да! И аз това имах в предвид. Всеки човек има различен вкус и предпочитания. Едни харесват един сериал, други друг и така. Няма лошо. Определено обаче в повечето индийски наред с останалото ни показват и доста послания ... newsm10

# 624
Аууууу...РазвратИ на хоризонтя newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Май урежда почивкя с Развратова, ама кат гледам ше се разсъхне от ония двамата дебили Ануп и Крюела #2gunfire #2gunfire
Крюела беше на фирмен шпионаж в MGO #Cussing out
Нещо храни Развратова, ама РазвратИ и скокна на тиквоча.
Ануп май съобщи вестите около бизнеса си и кво е направил, ама не съм сигурна...всички беха втрещени Shocked Shocked Shocked Shocked
Крюела се кефарка и пак ги мъти некви... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Даскала сал мисли как старейшините рипат срещу сватбята Mr. Green

Послание : Когато вкъщи си отглеждаш боклуци(Крюела и Ануп) време е да им стегнеш бохчата Naughty

# 625
Петъчните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни. Направо се скъсах от смях със Сандия и пудинга й ...  smile3533

В началото всички чакаха Сандия за ритуала, но тя се бавеше. По едно време слезе Сурадж и тръгна да обяснява защо Сандия я няма още. В това време тя слезе и всички се зарадваха. По време на този ритуал Сантош и махна едните гривни и й сложи някакви нови червени. Каза, че вече не се различава с нищо от другата снаха - т.е. вече и тя ще се грижи за дома им. После каза на Сандия, че иска да й направи от същия вкусен пудинг, от който ядоха в дома й. И ако успее да го направи щяла да я признае за добра снаха, иначе щяла да има проблеми. Менекши се молеше пудинга на Сандия да не се получи, за да не спечели доверието на Сантош. Сурадж стоеше и гледаше Сандия, която видимо доста се притесни, че ще трябва да готви - нещо, което до сега не е правила. В това време Сантош се скара на Сурадж да ходи в магазина и да остави жена си да се оправи сама. Той нямаше избор и тръгна ...  newsm10

Менекши предложи да помогне на Сандия като й покаже къде стоят съдовете - явно искаше да й попречи да направи вкусен пудинг, само че не знае, че Сандия и без това не може. Сантош каза на Менекши да не се бърка в работите на новата снаха, а да върви да пере. Тя щяла да й покаже съдовете ...  Mr. Green

Преди това Сурадж благодари на Сандия, че е слязла за ритуала и по този начин не е накърнила достойнството му и го е спасила. Тя каза, че не го е направила заради него - нито заради себе си, а заради родителите си, да не ги опозорява...  Peace

Викрам се върна и видя как Менекше си дърдори нещо и се моли на боговете пудинга на Сандия да не стане. Той я попита какво толкова я интересува пудинга - да остави това и да тръгва с него, защото трябвало да идат до банката да се разпишат, за да получат някакви 60 000. Тя каза, че не може защото трябвало да наблюдава какво прави новата снаха и как ще се справи. Не искала пудинга й да се получи. Викрам й каза да спре да говори глупости и че това не е важно. Парите в банката били по-важни - затова да тръгва. Менекши каза, че майка му я е накарала да пере и няма как да излезе. После обаче измисли план.  Wink

Викрам отиде при майка си й и каза, че имало промоция на сапуни - ако купят 10 получават 10 безплатно. Тя разбира се веднага се нави - щом ще е без пари. Затова изпрати Менекши и така двамата с Викрам излязоха и отидоха до банката ...   Laughing

Сандия се чудеше какво да прави като никога до сега не е готвила. Как да направи пудинг без да изложи майка си затова, че не я е научила. Тогава се сети за тетрадката с рецепти, която Анкита й подари. Качи се горе и започна да я търси - накрая я намери и отиде в кухнята.  Heart Eyes

Направо се скъсах от смях с готвенето на Сандия! Тя започна да чете какви продукти трябват за пудинга и се оказа, че трябвало жълта леща. Тя горката не знаеше кое е лещата. Започна да гледа бурканите с продукти и да се чуди. После реши да пита свекърва си - тръгна натам, но видя как Сантош кара дъщеря си Чави да й вдене някакъв конец. Тя опита, ама не успя и Сантош се развика, че за нищо не ставали - всички били непотребни. Никой нищо не знаел - Сандия се отказа да пита Сантош за да не й се скара и отиде пак да се чуди кое е жълтата леща.  Joy Joy Joy

В това време се появи Сурадж и я видя как стои пред шкафа и се чуди кое да вземе. Помисли си, че шкафа й е висок - затова той взе буркана с лещата и го даде на Сандия. Каза й, че понякога и майка му не успява да стигне продуктите - затова й е помогнал. После каза, че е дошъл да си налее вода. Сандия му взе чашата и тръгна да налива, но както завъртя крана и той изпадна - счупи се и онази вода като започна да пръска и шурти. Тя опита да я спре ама тя пръскаше и двамата със Сурадж се измокриха целите. После Сурадж успя да сложи крана и да го върже с един шал, за да не плиска вода. Каза, че щял по-късно да прати майстор да оправи чешмата - ама така се смях как се окъпаха ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сурадж отиде в магазина и Сандия продължи да се чуди как да се справи с пудинга - молеше се да не се изложи, за да не посрами майка си. Започна да слага продуктите по рецептата, но нещо не й се получи. Стана едно такова като на буци и черно. Сандия се почуди защо е така, а не е като пудинга на Анкита. После реши, че трябва още масло и олио. Обаче си остана същото - Сандия мисли, мисли и каза - сетих се ще му сложа още малко вода и ще го разбъркам. Като сипа и водата вече съвсем го оправи ...  smile3532

По едно време както си четеше свекърва й влезе и Сандия си изпусна книгата с рецептата на земята. Сантош като видя в какво състояние е кухнята направо се изуми - стената цялата във вода, чешмата развалена, Сандия в брашно по лицето, продукти захвърлени по масата. Попита я какво е това - как можело да е толкова мръсно. Така не се правело. Все пак я разбирала понеже сигурно е притеснена понеже готви за пръв път в новия си дом. Тръгна да излиза и видя на земята тетрадката с рецептите на Садния. Взе я и започна да се чуди какво е това - после помисли, че Чави си е загубила една от тетрадките - вдигна я и я остави на шкафа. После излезе - на Сандия й се размина ...  hahaha hahaha hahaha

Пудинга на Сандия стана на нищо - един такъв кафяв, загорял, неугледен - тя каза, че не се е справила, но дано все пак е вкусен и го харесат. Реши първо да занесе на боговете. Отиде в стаята за молитва и плачейки започна да казва, че никога не е готвила и че вероятно нищо не се е получило и ще изложи майка си. Плачеше, че много съжалява - точно срещу тази стая е магазина на Сурадж. Той видя Сандия да плаче и се почуди защо. Тя излезе от стаята и Сурадж отиде да види каква е причината - тогава видя пудинга на Сандия и реши да направи друг и да го размени, за да може Сандия да не се изложи. Човека веднага почна да бърка сместа и го направи ...  smile3501

Викрам и Менекши оправиха нещата в банката и Викрам каза на Менекши, че сега трябва да купят 20 сапуна за майка му. Менекши обаче му каза, че нямало защо да харчат пари и за сапуни - тя щяла да оправи работата. Върнаха се и Менекши излъга, че като отишла сапуните били свършили ...  Peace

Дойде време Сандия да поднесе пудинга си, за да види свекърва й дали се е справила или не - извика всички и те седнаха да опитат. Сандия направо се беше притеснила - тръгна да им слага, но дори не забеляза, че пудинга е друг. Когато Сантош започна да яде каза, че до сега не била яла по-вкусен пудинг. Сандия направо се учуди - Сантош започна да я хвали колко била добра в това, как всичко й се получавало, как била благословена със снаха като нея. Сандия недоумяваше как така - останалите също харесаха пудинга. Сурадж хапваше и се смееше, Викрам и той се наслаждаваше на прекрасния вкус на пудинга - по едно време Менекши го видя и го фрасна да престане ...  rotfImao rotfImao rotfImao

Сантош каза на Сандия да седне и тя също да си хапне, за да види какво произведение е направила. Каза, че за пръв и последен път ще й сервира. Сандия седна и опита - после Сантош каза да даде и на съпруга си, а той после трябвало да си каже мнението за пудинга в рими и стихове. Сандия тръгна да го храни ама се спря - Чави стана и каза да не се срамува, а да даде на брат й. Сандия му даде  - Сурадж започна да рецитира колко било сладко и вкусно, че тази сладост граничила с ... и те почнаха да гадаят, а Сантош каза, че с любовта. Всички доволни - само Менекши се мръщеше ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В това време Чоту намери пудинга на Сандия в магазина на Сурадж - разбира се не знаеше, че е нейн - чудеше се кой е направил това ужасно нещо. Опита го и направо му призля. После реши да отнесе съда в дома на Сурадж ...  
Mr. Green

# 626
Май урежда почивкя с Развратова, ама кат гледам ше се разсъхне от ония двамата дебили Ануп и Крюела #2gunfire #2gunfire
Крюела беше на фирмен шпионаж в MGO #Cussing out
Ануп май съобщи вестите около бизнеса си и кво е направил, ама не съм сигурна...всички беха втрещени Shocked Shocked Shocked Shocked

Послание : Когато вкъщи си отглеждаш боклуци(Крюела и Ануп) време е да им стегнеш бохчата Naughty

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Щом РазвратИ е на линия отивам да гледам 

# 627
Крюела беше на фирмен шпионаж в NGO #Cussing out

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Щом РазвратИ е на линия отивам да гледам  
РазвратИ на хоризонтяяяяяяя... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 628
Днешните епизоди по БТВ също бяха много интересни!  Hug

Сантош тъкмо се чудеше какво има в съда дето Чоту донесе и реши да го отвори - в този момент Чатури се провикна, че водата е дошла. Сантош скочи и започна да кара всички да носят кофи и да наливат вода, докато не е спряла отново. Каза на Сандия да изхвърли това в съда и да го прибере. Тя го взе. Останаха Сандия и Сурадж - той й предложи да го хвърли, но тя каза че няма нужда. Отвори го и тогава чак видя, че това е нейния пудинг - почуди се как се е озовал там, после се сети, че Чоту е казал че съда е бил в магазина. Затова разбра, че Сурадж ги е разменил ...  Peace

Сурадж каза на Сандия, че я е видял да плаче пред Боговете и си е помислил, че вероятно се е притеснила, защото това е първото й готвене в този дом и затова не й се е получило. Каза й, че той не е искал да я гледа да плаче, не е искал и майка му да се ядосва. Затова е направил пудинг и ги е разменил. Сандия му каза, че това е било начина или да се изложи или да се докаже, а така сякаш е спечелила нечестно. Сурадж й каза, че не е така, защото те са съпруг и съпруга - значи са едно цяло. Той й е помогнал в нужда - друг път тя ще му помогне и готово. Страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Анкита и Анкур се обадиха от Америка! Сантош похвали Сандия и каза на Анкита, че са й дали прекрасна снаха - била направила много вкусен пудинг. Анкита се учуди. Тя беше пуснала телефона на високоговорител, за да може и Анкур да слуша. И той се учуди. Дойде Сандия и започна да говори с Анкита. Сантош и другите излязоха - Анкита я попита как така е направила вкусен пудинг - Сандия каза, че не е тя. Анкита се сети, че е Сурадж и каза на Сандия, че има много добър съпруг. Каза й да му разкаже за мечтите си - пък той може и да й помогне. Брат й също взе телефона и каза на Сандия, че се тревожи за нея - тя му отвърна, че няма нужда понеже вече не е негова отговорност. После обеща на Анкита да разкаже на Сурадж ...  newsm10

Сандия отиде да събере дрехите и видя Сурадж в магазина - спомни си как на няколко пъти й е помагал и прецени, че е добър човек и трябва да му каже. Слезе долу и Менекши я помоли да й наглежда лещата и да нареже нещо. Сандия се съгласи - дойде Сантош и каза на Менекше, че преди години майка й е разказвала историята за хитрата лисица. До сега тя не знаела коя е - но сега разбрала. Менекши била олицетворение на хитрата лисица. После извика Сандия и й каза да не слогува на етърва си. Каза й, че тя ще готви когато е нужно - но сега е ред на Менекши ...  smile3532

Чоту дойде и каза на Сантош, че Сурадж няма да се прибере за обяд понеже имат голяма поръчка. Сантош поръча Сандия да му занесе храната - а тя гледаше странно и вика: аз ли. А Сантош - разбира се, че ти - нали си му жена. Тръгвай ...  Mr. Green

Сандия тръгна, ама вървеше и се влачеше като охлюв едвам едвам - Сантош се провикна: снахо, ти обяд ли ще му носиш или направо закуска. Демек толкова бавно ходи, че ще стигне сутринта. Каза й да се размърда ...  Joy Joy Joy

В това време в магазина на Сурадж дойдоха някакви нахални и невъзпитани момичета. Първо не искаха да влязат - трябвало да им сервират отвън на моторите им. Започнаха да обиждат Чоту, че бил малък и дебел шишко, после казаха на Сурадж, че бил много глупав и необразован - дори не знаел английски, че да ги разбере. Въпреки това Сурадж се държа любезно. По едно време тези взеха салфетките от магазина и почнаха да си правят ракетки от тях и да замерят хората, които седяха и хапваха сладки в магазина. Една жена се ядоса, но Сурадж й каза, че той ще се оправи. Сервира й нова порция понеже онези й хвърлиха салфетката баш в чинията. Сурадж започна да събира салфетките и отиде при момичетата. Каза им, че не бива така. После им донесе сладките - едната почна да го псува на английски. Те поискаха минерална вода и Чоту им донесе едно шише - отвори го и тръгна да сипва. Тези се заядоха, че не я е отворил пред тях - от къде били сигурни, че водата не е чешмяна. Сурадж пак донесе нова бутилка - извини се и я отвори пред тях, но тези пак недоволни. Пак го псуваха на английски. По едно време едната реши, че ще направи номер на Сурадж и ще съсипе магазина му. Тогава взе и откъсна косъм от своята коса и го сложи в сладките. Чоту обаче я видя. Тази се развика, че тук продавали сладки с коса в тях - Сурадж каза, че не е възможно, защото тук не работят жени, а това е женски косъм. Чоту каза, че тя сама е сложила косъма и че той лично я е видял. Тази започна да обижда детето, че било лъгало - бил дебелак и т.н. Сурадж им каза да си вървят - тази му тресна пари и тръгна да мята сладките. Сурадж я спря - каза й, че е грехота да хвърля храната. После й върна парите и й каза да си ходи - онази продължи да се заяжда със Суражд - каза му, че бил необразован глупак и голтак - после посегна да удари Чоту, но Сурадж й хвана ръката. Точно в тоя момент Сандия се появи с храната - мислеше да каже на Сурадж за мечтата си, но го видя как се разправя с момичетата. Сурадж каза на нахалничките да напуснат магазина му и че вече са прекалили. Каза им, че образованието не е за такива като тях понеже са станали прекалено нахални и невъзпитани. Каза им, че вижда до къде ги е довело образованието с което се фукат. После онези тръгнаха да си ходят - имаха спукана гума и Чоту им се смееше. Всички на улицата бяха на страната на Сурадж. Само Сандия се нацупи на думите му и без дори да попита защо ги е казал и кой е виновен се фръцна и се върна без да му даде храната.  Naughty

Менекши видя, че Сандия се връща с храната и се почуди какво е станало. Реши да използва случая. Чатури също видя и попита - а Сандия й каза тя да занесе храната. После се качи горе и почна да се нервира как Сурадж бил вдигнал ръка на образованието, как бил ограничен и потъпквал правото на хората да учат. Как могъл да се държи така - нямало смисъл нищо да му казва. Просто нямам думи. Вместо да го изслуша веднага си подви опашката и се върна. Докато беше ядосана на чутото даде парите на Мухит за курса по компютри без да попита никого ...  Crossing Arms

Менекше видя, че Сантош е при боговете и се моли и нарочно спря Чатури с яденето да я пита защо Сандия го е върнала. Така Сантош разбра и се разгневи. Качи се при Сандия и й се развика как може да остави сина й гладен - започна да й крещи, че тук те трябва да служат на мъжете си, че била хитра, а тя я е мислила за друга. После я повлече по стълбите и се развика да тръгва с нея. Всички се събраха и се чудеха какво става. Само Менекши ликуваше доволно ...  Rolling Eyes

Сантош нареди на Сандия да вземе храната и да отиде в магазина - тя обаче не помръдна от мястото си. Тогава Сантош каза на Мухит да се обадят на брат й в Америка. Тук много се смях с Викрам - винаги успява да изтърси нещо забавно. Викрам каза: майко недей да звъниш, разговорите с Америка са скъпи, защо по-добре не им напишем писмо и да им го пратим те да се обадят. Направо паднах от смях - те докато го пратят до Америка, другите докато го прочетат направо ще стане месец докато се обадят ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Менекши направи физиономия, а Сантош каза на Викрам да мълчи и да не говори глупости. После нареди на Мухит да се обади - той не искаше, ама тръгна към телефона. Така свърши ... 
Peace

# 629
Петъчните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни. Направо се скъсах от смях със Сандия и пудинга й ...  smile3533

В началото всички чакаха Сандия за ритуала, но тя се бавеше. По едно време слезе Сурадж и тръгна да обяснява защо Сандия я няма още. В това време тя слезе и всички се зарадваха. По време на този ритуал Сантош и махна едните гривни и й сложи някакви нови червени. Каза, че вече не се различава с нищо от другата снаха - т.е. вече и тя ще се грижи за дома им. После каза на Сандия, че иска да й направи от същия вкусен пудинг, от който ядоха в дома й. И ако успее да го направи щяла да я признае за добра снаха, иначе щяла да има проблеми. Менекши се молеше пудинга на Сандия да не се получи, за да не спечели доверието на Сантош. Сурадж стоеше и гледаше Сандия, която видимо доста се притесни, че ще трябва да готви - нещо, което до сега не е правила. В това време Сантош се скара на Сурадж да ходи в магазина и да остави жена си да се оправи сама. Той нямаше избор и тръгна ...  newsm10

Менекши предложи да помогне на Сандия като й покаже къде стоят съдовете - явно искаше да й попречи да направи вкусен пудинг, само че не знае, че Сандия и без това не може. Сантош каза на Менекши да не се бърка в работите на новата снаха, а да върви да пере. Тя щяла да й покаже съдовете ...  Mr. Green

Преди това Сурадж благодари на Сандия, че е слязла за ритуала и по този начин не е накърнила достойнството му и го е спасила. Тя каза, че не го е направила заради него - нито заради себе си, а заради родителите си, да не ги опозорява...  Peace

Викрам се върна и видя как Менекше си дърдори нещо и се моли на боговете пудинга на Сандия да не стане. Той я попита какво толкова я интересува пудинга - да остави това и да тръгва с него, защото трябвало да идат до банката да се разпишат, за да получат някакви 60 000. Тя каза, че не може защото трябвало да наблюдава какво прави новата снаха и как ще се справи. Не искала пудинга й да се получи. Викрам й каза да спре да говори глупости и че това не е важно. Парите в банката били по-важни - затова да тръгва. Менекши каза, че майка му я е накарала да пере и няма как да излезе. После обаче измисли план.  Wink

Викрам отиде при майка си й и каза, че имало промоция на сапуни - ако купят 10 получават 10 безплатно. Тя разбира се веднага се нави - щом ще е без пари. Затова изпрати Менекши и така двамата с Викрам излязоха и отидоха до банката ...   Laughing

Сандия се чудеше какво да прави като никога до сега не е готвила. Как да направи пудинг без да изложи майка си затова, че не я е научила. Тогава се сети за тетрадката с рецепти, която Анкита й подари. Качи се горе и започна да я търси - накрая я намери и отиде в кухнята.  Heart Eyes

Направо се скъсах от смях с готвенето на Сандия! Тя започна да чете какви продукти трябват за пудинга и се оказа, че трябвало жълта леща. Тя горката не знаеше кое е лещата. Започна да гледа бурканите с продукти и да се чуди. После реши да пита свекърва си - тръгна натам, но видя как Сантош кара дъщеря си Чави да й вдене някакъв конец. Тя опита, ама не успя и Сантош се развика, че за нищо не ставали - всички били непотребни. Никой нищо не знаел - Сандия се отказа да пита Сантош за да не й се скара и отиде пак да се чуди кое е жълтата леща.  Joy Joy Joy

В това време се появи Сурадж и я видя как стои пред шкафа и се чуди кое да вземе. Помисли си, че шкафа й е висок - затова той взе буркана с лещата и го даде на Сандия. Каза й, че понякога и майка му не успява да стигне продуктите - затова й е помогнал. После каза, че е дошъл да си налее вода. Сандия му взе чашата и тръгна да налива, но както завъртя крана и той изпадна - счупи се и онази вода като започна да пръска и шурти. Тя опита да я спре ама тя пръскаше и двамата със Сурадж се измокриха целите. После Сурадж успя да сложи крана и да го върже с един шал, за да не плиска вода. Каза, че щял по-късно да прати майстор да оправи чешмата - ама така се смях как се окъпаха ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сурадж отиде в магазина и Сандия продължи да се чуди как да се справи с пудинга - молеше се да не се изложи, за да не посрами майка си. Започна да слага продуктите по рецептата, но нещо не й се получи. Стана едно такова като на буци и черно. Сандия се почуди защо е така, а не е като пудинга на Анкита. После реши, че трябва още масло и олио. Обаче си остана същото - Сандия мисли, мисли и каза - сетих се ще му сложа още малко вода и ще го разбъркам. Като сипа и водата вече съвсем го оправи ...  smile3532

По едно време както си четеше свекърва й влезе и Сандия си изпусна книгата с рецептата на земята. Сантош като видя в какво състояние е кухнята направо се изуми - стената цялата във вода, чешмата развалена, Сандия в брашно по лицето, продукти захвърлени по масата. Попита я какво е това - как можело да е толкова мръсно. Така не се правело. Все пак я разбирала понеже сигурно е притеснена понеже готви за пръв път в новия си дом. Тръгна да излиза и видя на земята тетрадката с рецептите на Садния. Взе я и започна да се чуди какво е това - после помисли, че Чави си е загубила една от тетрадките - вдигна я и я остави на шкафа. После излезе - на Сандия й се размина ...  hahaha hahaha hahaha

Пудинга на Сандия стана на нищо - един такъв кафяв, загорял, неугледен - тя каза, че не се е справила, но дано все пак е вкусен и го харесат. Реши първо да занесе на боговете. Отиде в стаята за молитва и плачейки започна да казва, че никога не е готвила и че вероятно нищо не се е получило и ще изложи майка си. Плачеше, че много съжалява - точно срещу тази стая е магазина на Сурадж. Той видя Сандия да плаче и се почуди защо. Тя излезе от стаята и Сурадж отиде да види каква е причината - тогава видя пудинга на Сандия и реши да направи друг и да го размени, за да може Сандия да не се изложи. Човека веднага почна да бърка сместа и го направи ...  smile3501

Викрам и Менекши оправиха нещата в банката и Викрам каза на Менекши, че сега трябва да купят 20 сапуна за майка му. Менекши обаче му каза, че нямало защо да харчат пари и за сапуни - тя щяла да оправи работата. Върнаха се и Менекши излъга, че като отишла сапуните били свършили ...  Peace

Дойде време Сандия да поднесе пудинга си, за да види свекърва й дали се е справила или не - извика всички и те седнаха да опитат. Сандия направо се беше притеснила - тръгна да им слага, но дори не забеляза, че пудинга е друг. Когато Сантош започна да яде каза, че до сега не била яла по-вкусен пудинг. Сандия направо се учуди - Сантош започна да я хвали колко била добра в това, как всичко й се получавало, как била благословена със снаха като нея. Сандия недоумяваше как така - останалите също харесаха пудинга. Сурадж хапваше и се смееше, Викрам и той се наслаждаваше на прекрасния вкус на пудинга - по едно време Менекши го видя и го фрасна да престане ...  rotfImao rotfImao rotfImao

Сантош каза на Сандия да седне и тя също да си хапне, за да види какво произведение е направила. Каза, че за пръв и последен път ще й сервира. Сандия седна и опита - после Сантош каза да даде и на съпруга си, а той после трябвало да си каже мнението за пудинга в рими и стихове. Сандия тръгна да го храни ама се спря - Чави стана и каза да не се срамува, а да даде на брат й. Сандия му даде  - Сурадж започна да рецитира колко било сладко и вкусно, че тази сладост граничила с ... и те почнаха да гадаят, а Сантош каза, че с любовта. Всички доволни - само Менекши се мръщеше ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В това време Чоту намери пудинга на Сандия в магазина на Сурадж - разбира се не знаеше, че е нейн - чудеше се кой е направил това ужасно нещо. Опита го и направо му призля. После реши да отнесе съда в дома на Сурадж ...  
Mr. Green

Здравейте! Мерси за разяснението, това с водата не го разбрах, наистина е било смешно. Днешните епизоди също бяха интересни въпреки, че не се случи кой знае какво. Менекши се опита явно да носи кофа с вода ли не знам точно, но Викран я нахока, че за нищо не ставала, че Сандия домъкнала толкова кофи и бидони, а тя не можела. Както и да е, Менекши беше много щастлива, че Сандия е получила такова наказание. Не разбрах все пак дали тя е молила свекърва си да отмени наказанието. Сурач и баща му си говореха, че трябва някак да сдобрят майка му и Сандия. Сурач отиде при нея, искаше да я маже с мехлем, но тя отказваше, не знам къде се беше наранила. Сурач започна да и обяснява, че преди, когато са били деца баща им отишъл да гласува. Някакви го хванали и искали да го принудят да гласува за партия, която той не подкрепял. Баща му отказал и те го пребили така, че лежал в болница и състоянието му било критично. Майка му много се е притеснила и от тогава никой от дома им не гласувал от страх да не им се случи нещо. Сурач като чул, че бащата на Сандия я е съветвал да гласува е решил да и позволи, защото така ще изпълни едно желание на баща си и ще е щастлива. Сандия като разбра това явно започна да съжалява. Отиде да занесе вечеря на Сантош, която така и никой не успя да придума да яде и започна да и се извинява. Каза, че не е знаела, че така я наранява и че го е направила без да е искала. Сантош каза на Сурач да яде и той с нея от нейната чиния, а на Менекши каза да донесе още една чиния. Тя я попита за какво и е, тя отговори, че понеже етърва и не е яла нищо, та за нея. Менекши докато се радваше, че Сандия е била наказана започна да злобее какво толкова е направила, че Сантош пак и прощава. На другия ден дойде съседката на Сантош. Каза, че е чула, че снаха и пренесла 100 кофи с вода, дали имало нещо вярно. Сантош и каза, че снаха и сама поискала да пренесе кофите, понеже не и се стояло да бездейства. Покани всичките си приятелки на обяд да опитат колко вкусно готвела снаха и. Сандия пак се притесни, но по интересното беше, че взе рецептите да гледа какво да готви. В това време Чуто отиде да иска закуска, Сурач и той. Видяха някаква книга, Чуто попита каква е. Сурач каза, че явно някой я е оставил по грешка и му каза да я занесе в магазина да увиват сладките. Това бяха рецептите на Сандия. Сурач прочете, че има написани рецепти за нея. Досети се, че явно Сандия не може да готви. Тя започна да търси книгата и като не я намери много се притесни. Реши да иде и да каже всичко на свекърва си, но като отиде при нея тя се молеше и Сандия не можа нищо да и каже. Сантош помисли, че е отишла да я пита какво да сготви. Сурач искаше някак да я измъкне от положението, но не знаеше как. Тя от своя страна мислеше да поиска помощ от Сурач, но като се сети как майка му му се е разсърдила, че я е подкрепил за гласуването не посмя да не стане пак същото. Реши направо да иде да каже на свекърва си. В това време Сурач отиде при нея и я помоли да иде с него да раздадат храна на бедните деца. Явно по някакъв начин щеше да и помогне, но свърши последния епизод. Много ще е интересно какво ще направи, но ще видим утре. Добре, че вече дават по 3 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт