" Петър Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Потомствен политик. Братът на неговия дядо, едно от знаковите лица на социалдемокрацията в България Атанас Москов, побеждава Георги Димитров на изборите през 1946 г. След това е изпратен в Белене."
Колкото и снизходително да чета тая тема, някак освен с ирония както каза Софи, с нищо друго не мога да спомена "позитивите" от онова време. Чак на моменти ми се свива стомаха.
Да, била съм щастливо дете, безкрайно щастливо, но нищо от описаните неща в тая тема не ми е донесло щастие. Само животът в една малка къща, в едно село /аз още си го броя за село/, с безмерната обич на баба ми, баща ми, майка ми, сестра ми и най-вече на дядо ми. Във всичко усещах обич. В грижата му за животните, за нас, в паленето на печката през зимата, до работата в градината пролет и косенето на сено през лятото и всяко едно негово и тяхно действие. Само тези неща. И нищо от никакви "мили" спомени извън това не ми липсва, напротив.
Знам колко наивно звучи за повечето от вас това, даже сигурно много смешно, но е самата истина, както е истина, че изпитвам ненавист към ония години.
Горе долу май приключвам участието си.
Отглеждани сме по конвейр- в колективни игри и занимания. И аз съм отгледана с дооооста облекчения за родителите ми. 

Благодаря. Не успявам да следя ситуацията в Бг. Мислех, че визираш темата тук. Информирам се чрез бг - мама