Имаше по- напред въпрос дали сме посещавали мавзолея-да, посещавала съм го. Неприятно изживяване беше. Така и не посмях да погледна към 'обекта'.
В Москва не пожелах да вляза и въпреки, че имах многократно възможност, не съм.
Ленин си го пазят още, Сталин бързо са го махнали, въпреки, че са си правели заедно компания.
Мумии има не само в Британския музей, а и доста в музея в Кайро.
Не разбрах какво общо имат те изобщо. Британците където са ходели, са задигали и крали. В Британския музей има всякакви ценнности и шедьоври, донесени (грабени) от целия свят.
Още ми кънти лозунга:
' Строим за Родината"
За Г. Димитров знам, че е бил съсед с Петър Дънов. Уж му бил благодарен за това, че свидетелствал в съд в негова полза, и уж след 9 септември до смъртта си 'бранел', доколкото може, последователите, но Влайчо Желев минава през през лагерите - през Белене, през Куциян, през мина Перник, мина Качулка... затова, че е предсказал смъртта на Георги Димитров.
четох за Сталин, много сте писали......не знам.....за такива превъплъщения на злото дъхът ми спира.
Нямам никави ресурси, способности и думи, с които да опиша какво чувство изпитвам към този изверг.

Тъжното е, че всички ние изкупваме неговия грях и въпреки, че Сталин отдавна е някъде там, в небитието, следите от неговите (и на др. комунисти) дела все още тегнат и трябва да ги изплащаме.
Някъде четох, че всъщност, в България не е имало комунистическо управление, а болшевишко.

Абе, му викаме, Ясере, бил си млад, весели случки. Той пак се хихика, характерно едно такова.