Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 034
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Роксана, да е жива и здрава жената  Hug
Без да я познавам я чувствам близка, щото ние от тази зодия сме мноу готини - аз съм утре - фук-фук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121
  • UK
Би, е че аз точно за козирог говоря!  Mr. Green Съдба... Laughing

Смоуки, дано от второто място са по-платежоспособни! Приятно "събеседване"  Mr. Green
Скорпиони, а?  Laughing

roxanna, да е жива и здрава твоята майка, трети път баба да стане!  Wink

Аз днес ще тренирам корем и дупе с Кристин, но първо имам разни задачки за вършене.

# 122
  • Сливен
Благодаря ви, момичета,  Hug
Like_Smoke , не знаеш колко си права - невероятна жена е майка ми, и не го казвам, само затова че ми е майка. А че сте готина зодия и с това съм съгласна - и момчето ми е скорпион, роден е на 13.11.

# 123
  • София
Смоуки, успешно интервю миличка!
Отчитам ден днешен на Руми и съм много доволна от себе си!  Очаквах, че няма да мога да направя и един пистол, а си ги правих всичките супер, особено с десния крак ньмах никакъв проблем, дори и след частите за дупе. С левия ми беше малко по-трудно, но пак си ги прявех, с озвучаване и охкане Simple Smile преди не можех дори да клекна, камо ли да се изправя. Много съм доволна от напредъка, чак не мога да повярвам.

# 124
И аз отчитам същото, но нищо общо с Вивиан (то тази преса, която показа, не е случайна!). При мен имаше доста компромиси и само имагинерни пистоли.

# 125
Честито на всичко празнуващи от най-хубава зодия! ( и аз съм скорпион) отчитам днешния ден на Румяна и аз съм супер доволна..досега не съм правила пистоли, а с десния си ги направих. Левият малко ми бягаше, но се справих. Наистина ми дойде много добре Simple Smile

# 126
  • UK
Вив, страхотен корем Mr. Green

Смоукито не успях да я скивам Whistling

Отчитам ден 19 и много пот се ля. Crazy

Вчера се развихрих в кухнята и си спретнах тези веган кюфтенца по моя си рецепта, е после си облизах пръстите!

Елда, киноа, амарант, лук, (предварително сварени),
брашно от нахут, накисната чиа,
кокосово масло,
сол, червен пипер, босилек, магданоз!

# 127
Мммм, Мис, много добре ти изглеждат кюфтаците  Laughing

Аз отчитам ден 33  Crazy Подпали ми се предното бедро, не мога да го разтегна  Laughing

# 128
Отчет! За днес горна част, в трисетове, 4 серии, по 8-10 повторения всяко упражнение. Около 35-40 мин. Толкова от мен за днес.  Mr. Green А ММ е купил 5 големи торби с шоколадчета.  Twisted Evil Каза да има за децата днес вечерта, но колко деца да минат....Аз да нямам воля от камък.... Twisted Evil Mr. Green
Рокси, да е жива и здрава майка ти!
Ягодка, поздравления за Англия! Браво!
Лек ден!

# 129
Мери, от вчера те забравям,  Mr. Green Благодаря за темата!   bouquet

# 130
# 131
MissDreamy, страхотно изглеждат  Wink

Неотдавна ви обещех разказ и колаж, но никак нямах време за това...(всичко и всички в къщи мен чакат). Едва намирам време за тренировка, много често с пълзящо в краката ми бебе  Laughing

извинявам се, изтривам разказа, докато все още мога да редактирам  Wink

колаж

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 21:22 от ~Би~

# 132
И аз отчитам същото, но нищо общо с Вивиан (то тази преса, която показа, не е случайна!). При мен имаше доста компромиси и само имагинерни пистоли.

Както се казва +1 hahaha
 Пълен провал с пистолетите и лицевите опори от коляно. Срам! Иначе самата тренировка не беше тежка, аз очаквах по-брутална комбинация

Дописвам

Би! Страхотно изглеждаш! А за възстановяването след втората бременност направо.....евала!

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 16:57 от Хоп-Троп!

# 133
  • UK
Ох, тази Кристин милост няма  ooooh!. Ако ми кажете, че от тази тренировка не ви се палят дупетата, ще ви обявя за Мисис Олимпия: https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&list=PLMoiYvG8U1 … 8PhJ&index=11

Тази за корем направих също, много е добра: https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0

Дописвам и аз:

Би, УАУ! Изглеждаш невероятно! Огромна промяна, страхотна си. Респект за волята и усилията, които си положила. Имам приятелки, които родиха преди едно известно време и все се чудят как да отслабнат, без режим и спорт - бих те показала за пример!

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:17 от Ljoli

# 134
Би, този колаж трябва да е на първа страница  Crazy Браво за постоянството! Искам и аз като теб, когато порасна  Laughing

На ден 33 само диамантените ми лицеви бяха на колене, не мога да се надигна, ако са цели  #Crazy третия кръг половината бяха от коленете. От третия кръг също почнах да залитам на пистолите, множко ми дойдоха, иначе и аз имам напредък, не съм се подпирала през повечето време, за да си дигна Д-то Grinning  Crazy

Нил, какъв е този зайооооооооооооооооооооооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт