Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 046
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Barbabeau, RainDanceMaggie, стъпва се и отпред и отзад  Laughing
Вив, корема е мноооого добър!  Peace
Смоук я скивах аз, все си мислех, че си по-висока  Simple Smile

# 106
Like_Smoke и Вив, защо се крихте досега  Grinning  Hug

Днес имах намерение да е кардио ден, но също така ми се тренираше корем (а хич не обичам, но ще наблегна) и попаднах на нещо случайно в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=9zBYWFnXnHc
Не бих повторила де, то едни паузи, едно бъбрене... изобщо не ме натовари  Whistling
Успокоява ме факта, че все пак направих малко упражнения за корем, а разтягането накрая се отрази добре на леката мускулна в бедрата (щото на Spartacus Workout вчера кляках колкото можех по-ниско и бързо с 10 кила) Mr. Green
С храната днес съм добре. Обяд риба ципура на скара със салата, вечеря 2 сварени яйца и засукана салата от типа на Табуле, но с какво ли не вътре  Wink

# 107
Рейн, направих аз 10 и седнах да почина и докато  почивах, реших да видя за какво иде реч в това кардио 3. Докато го гледах, реших по едно време, че този път няма 3 кръга, а е само един, толкова дълго ми се стори. Laughing Реших се да го почна, пък докъдето стигна. Бях подготвена от тебе психически, а и като са по-кратки интервали по 20 секунди, по ги издържам. Освен това ми се стори, че и самите участници са на предела на силите си, та поне не съм аз само страдалницата. hahaha
Сега да не си помислиш, че не съм издишала като спукан балон на моменти. На тия краб кикс бях като чувал с картофи. И големи подскоци като канонбол, рокстар джъмпс ми изкарват сърцето от строя, въпреки че не са ми най-уморителни, не знам защо.
На мен всяко кардио ми е трудно.

За подуването съм виждала един приятел така с алергия към ябълки, но си беше бая подуто.
Усещам, че се заформя много хубава почерпка. Flutter

# 108
...попаднах на нещо случайно в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=9zBYWFnXnHc
Не бих повторила де, то едни паузи, едно бъбрене...

~Би~, не бях попадала на толкова весела тренировка досега Grinning
Паузи - да, бърборене - и още как, но пък откъде я вади толкоз енергия тоя момък, не знам. Приятно ми беше да го гледам... Като пружинка е hahaha Ще пробвам тренировчицата непременно, ако не за друго, то поне за оправяне на настроението hahaha

# 109
  • UK

Ау, митичният Педро от архивите на форума! Wink
Льоли, какво става, да не си включила към диетата салата от четирилистни детелини? Все така да си! Hug

A! Педро! Верно!  Joy
Четирилистни детелини, може, ама днес бяха с много оцет. Господинът много ме ядосва цяла вечер и сега си легна демонстративно (което и чаках)  Rage Освен това ми каза, че Спартакъса не е силова тренировка, а conditioning, за което е прав всъщност, но едно такова ехидно прозвуча като каза "Е ти пресата на Жизел ли искаш да изкараш..." Да, проблем?  Crazy

Би, ама голям мазняр този твоя Abs тренер от днес  Tired.

# 110
Рейн, да не те е жилнало нещо? Или да те е ухапал я комар, я паячец? Особено щом сърби... Търненето е заради затрудненото кръвообращение. Ще мине.

# 111
Еййй каква мускулна на дупето имам...много си се радвам на тренировката  от вчера. Днес ще правя нещо за корем в обедната почивка  Simple Smile

# 112
  • София
Добро утро момичета  Hug
Благодаря на всички за хубавите думи!

Фъстъче, нищо специално не правя за корем, знаеш, тренирам си като всички вас. Сега ми е една идея по-чист и мускулите - по-изпъкнали, поради изчистването на мазнини в последните 10 дни.
На теб - браво за мускулната  Heart Eyes

Льоли ... запали ме с твойто пиле, ужас, как ми се дояде  Crazy Тези дни ще изпека!

Рейн, и аз мисля, че нещо те е ухапало  Thinking

За тези, които сме на Руми - днес ни чакат много пистоли  Shocked аз изобщо не съм сигурна, че мога да ги направя. Онези, с търкулването назад са ми ок, правя си ги, но все пак засилката помага  Laughing
След малко я почвам тренировката и се подготвям за разочарование от себе си  Mr. Green

# 113
  • София
Вив я видях , много хубаво коремче  Hug
Нооо Смоуки, защо се скри  Grinning като чета всички са те харесали ама си си изтрила снимката
Рейн, аз мисля че е алергична реакция, може би трябва да отидеш на лекар
Ние излизахме снощи с приятели и не тренирах, малко ме е яд, но пък с яденето бях много добре и пробвах кюфтенца от киноа, не са лоши, трябва и аз да пробвам да направя

# 114
Запис, да си ви следя.
И аз подхванах Руми и минах 1/9 от тренировките Grinning
Сега, понеже е сутрин и още съм на празен стомах, ако не броя кафето, ще поскачам малко на въже и планирам 20 минути велоергометър.

Страхотни новини четох от миналата тема насам - поздравления за новата работа, перфектното коремче, гръбче и селфито в огледалото! Не смея да изброявам поименно, за да не сбъркам нещо, но сте голям стимул, момичета!
Успех на планиращите бебенце!

Аз и аз да се похваля - приета съм в Англия да уча, голям кеф, голямо чудо снощи! Наградих се с едни тестени вкусотии (не бях яла отдавна, огромно желание ми се отвори Grinning ) Да видим днес благоприличие ще се запази ли, няма ли...

# 115
  • Сливен
И аз изтървах Like_Smoke, и съм сигурна , че съм пропуснала много.
Вивиан , страхотен корем, браво  Hug
qg0dkata, честито за Англия   bouquet.
Аз отчитам - уоркаут 7от БР. + коремни преси, клекове и упражнения за ръце.
Хубав петък на всички  Hug
Почерпете се за РД на моята мама, да ми е жива и здрава  

# 116
Роксана, честит рожден ден на майка ти!

Аз видях и Вивче, и СмоукиMr. Green Heart Eyes Красоти.   Crazy

Току-що публикуваха в блога на Юли страшно готини бонбони. Ще ги пробвам утре, и без това е Задушница.  Tired И на суровото баунти е ден утре.

Ето ги бонбончовците.  newsm56 4470
http://www.yulisgym.com/surovi-topchonboni/

# 117
Ден 30.
Вив както винаги е прекрасна, а Смоуки не можах да я видя.

# 118
За днес още нищо не отчитам, че се успах яко тази сутрин, а след малко ще тичам на другото ми интервю за седмицата. Обаче втората половина за деня съм я пуснала офф и ще ходя към залата. Ще се пробвам да си докарам МТ на Д-то  Mr. Green

# 119
Smoke, успех и в двете   Peace (работа+запланувана МТ  Mr. Green)

Охохо... хубавите новини продължават. Ягодке, страхотна новина  Hug

roxanna , да ти е жива и здрава рожденничката. Искам да се почерпя на мястото, където е правена снимката. Засега мечти  Blush

И аз съм правила такова пиле, по рецептата на един стар обожател готвач преди години Joy

Ljoli, свиркай си  Whistling На мъжете такава им е породата. Винаги искат да се покажат че знаят и могат повече (както и се дразнят от успехите на жената до тях), а аз си имам козирог и картинката е още по-цветна  Mr. Green

Дели, ами ако премахнеш киселото мляко от рецептата. Да не би заради него да е станала толкова течна сместа...

Общи условия

Активация на акаунт