Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 052
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
D_ana ето този шред http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4826368, не го бях забелязала до сега. Не е зле, не е труден, докато вляза пак във форма и после се мятам на 21 дей фикс.
Нещо с Руми не ми върви, не знам защо. хубави са й упражненията, но не мога да се мотивирам достатъчно. Ще я оставя за по- натам Laughing
 Ех, че хубави снимки, и готин корем и готин гръб забелязах, браво Wink

# 91
Ееее, Вив и Смоуки избиха рибата! Евала! И имате много чисти огледала  Laughing
Дана, браунито ми директно стана на сладоледена торта, хич не съм улучила консистенцията  Mr. Green Но пък така е много вкусно и свежо, тъкмо унищожих две парчета. Ще напиша какво направих и какви подобрения ще има следващия път. И така:
100 г пълнозърнесто брашно (смес ръж и пшеница)
4 с.л. какао
880 г тиква
220 г кисело мляко
40 г ленено брашно
1 ч.л. сода
1 пакетче стевия
Пекох 1 час на 150 градуса. Следващия път тиквата ще е наполовина, брашното ще е повече и ще заменя пълнозърнестото с овесено, да пообере влагата. Пък може и някое яйчице да включа, че и извара. Приемам съвети  Thinking

И все пак да се отчета - направих ден 26 и направо ме унищожи. По време на тренировката бях пушка, но сега ми треперят краката и дупето. Утре ще страдам  hahaha

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 18:15 от deliberation

# 92
Вивв  Shocked Shocked Shocked евалаа как го постигна тоз корем - ясно, че яко протеин си яла ама от към тренировки нещо специално или....

Смуки браво и на теб Simple Smile

# 93
  • Пловдив
Вивчеее, бравооо, страхотна си! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Ей, Смоуки, защо изтри снимката, искам и аз да видя, моля, моляя!  Blush
Отчитам ден 2 без тренировки, но с гадна хрема.... Confused

# 94
Отчитам ден 32 все пак (сега!). На най-последното упражнение от най-последното клипче ме сецна един жестоко болезнен крамп в дясното бедро, но се надявам, че е само временно явление и утре няма да го усещам.

Зелен фасул, от кръглия, много обичам и ям много често. Myfitnesspal нищо лошо не ми е казал за него. Wink

# 95
Отчет уоркаут 11 от БР, но нещо не ми беше кеф за него. Подготвях си списък за пазаруване преди това и си мислех какви неща ще си приготвя за РД за хапване, който е в събота и много се разконцентрирах  Laughing

# 96
  • Пловдив
Вив, браво, момиче! Страхотен корем  Hug!
Смоуки, не можах да те видя  Sad. Много бързо махате снимките, а и ми стана интерсно как си снимала гърба си. Аз не успявам сама  newsm78.
Днес го писах почивен. Мноооого ми се спеше и едва станах в 6:30 (по принцип ставам около 5:30-5:45).

# 97
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Записвам се с 45мин. монотонно кардио, не мога да ви чета, много имам да уча...

# 98
Рейн, ще има парти, а? Hug
Отчитам уоркаут 10 (много ми хареса) и след него кардио 3. Добре че Рейн ме подготви какво ме чака на кардиото. Wink Реших да ги направя едно след друго, защото пак няма да ме има уикенда и като се знам ще ме мързи да го направя в понеделник след 3 почивни дни.

# 99
  • UK
Да се отчета и аз - три пъти Спартакъс и 3 км. бягане на предела на възможностите ми (скромни, но от сърце 14.40 мин.). Сега съм надЕнала едно пиле на една бутилка от бира и ще пирувам, че днес пак ме сюрпризираха с хубава новина.  Laughing

Rain, какво ще приготвяш? Метни някоя рецепта на блога, ако имаш желание Simple Smile

TDI, учи  си, те тренировките няма да избягат! Успех!  smile3529

# 100
  • София
Сладурани, липсвате ми  Hug

Тук съм, чета си ви.
Много се радвам за поредицата от хубави случки, да растат като геометрична прогресия!
И много нови бебета да има в темата скоро!

И аз видях едни страхотни тела на Льоли и Вив   bouquet
Смоуки я изпуснах, искам повторение  Sunglasses

# 101
Пропуснах и аз да коментирам стегнатите тела по - напред. Вив  Heart Eyes корема е жесток. Трябва доста воля за такъв напредък.
Льоли я видях още преди няколко дни, но нищо, много фина и нежна мадама  Heart Eyes

Диана през колко време направи 2-те тренировки? Не ти ли идват в повече? На мен кардио 3 ми е ужасна  Crazy
Няма да има парти, само семейството, но това не означава, че няма да се поглезим.
Избрала съм си една рецепта на Гордън Рамзи за пълнено пиле с боб  Wink вдъхновена от една тема в кулинарния, за салата ще пробвам да направя интерпретация на една салата в Хепи, която наскоро правих - спанак с киноа, яйце, печена чушка, домат и подправки, страшно вкусна! До сега не съм готвила киноа, да видим. Повече ще наблегна на десертоправенето, че освен за в къщи (ще бъда при мама) искам да спретна нещо и за колежките и за семейството на скъпия. Ще документирам със снимки всичко, накрая ще си снимам и трътлестия корем  Grinning но съм си обещала след това да съм отново стриктна и безкомпромисна.
Сега направих и аз крем(карамел) с тиква, ако става за ядене - снимам и пускам рецептата в блога  Hug

Забравих нещо много важно ако има някой препатил да ми каже съвет - днес от сутринта е започнала да ми се надува долната устна, в момента е сигурно 2 пъти по - голяма от нормалното. Усещам едно напрежение и изтръпване, не боли, сърби търпимо. Взех си някакво мазило за "стресници", но сега се замислих, че е възможно да е някаква алергична реакция? Никога през живота ми не съм имала нито стресница, нито алергична реакция към нещо. Е какво е това нещо не знам?

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 22:14 от RainDanceMaggie

# 102
Сега съм надЕнала едно пиле на една бутилка от бира и ще пирувам, че днес пак ме сюрпризираха с хубава новина.  Laughing
Ау, митичният Педро от архивите на форума! Wink
Льоли, какво става, да не си включила към диетата салата от четирилистни детелини? Все така да си! Hug

Рейн, все се каня да те питам за едно упражнение, понеже и ти правиш често гимнастиката, която пази коленете. На 4 и 5 интервал (крак настрани напред-назад) според теб стъпва ли се отпред, нисък мах ли е само или няма значение?

# 103
РейнДенсМаги, /извинявам се за кирилизирането/, мога ли да те помоля за линк към блога  ти, ако е удобно  Simple Smile
Ще ми е приятно да те чета  Peace

# 104
Like_Smoke аз говорех за общия блог, свой нямам (хич не ме бива в снимането, а според мен това е много важен елемент при поддръжка на такъв блог, но тук нали идеята е друга, за обмяна на идеи, за това мисля да вписвам)

Barbabeau аз пък по - скоро си мислех дали назад се стъпва, че ми се струва, че Румяна прави по - голям замах от моя, и дали изобщо стъпва, че и с тази бързина, особено на последния кръг  Grinning Иначе аз си стъпвам леко с върха на пръстите и напред и назад, а замаха ми е колкото крачка  Grinning Разбра ли се нещо от обяснението ми?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт