Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 053
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Уауууу, Вив, браво на теб  newsm20. Колко добре оформен корем, браво. НЕ знам дали помниш в самото начало катозапочнах да тренирам ми изпрати твои снимки да видя резултата ти за 3 месеца мисля беше, сега ги отворих отново и сравнение с тази направо . . . . няма какво да кажа освен евала  Hug

# 76
  • UK
Ех, Вив, корем ли беше да го опишеш? То стегнат, то релефен, то грам излишно мазно няма.  Heart Eyes

Смоуки, искам да ти кажа, че преди малко пробвах твоите коремни в кухнята, ама така си ударих главата в един горен шкаф, че няма да повторя smile3551. Двигателна култура и чудо  Laughing.

# 77
Записвам се скорострелно, преди да съм забравила какво искам да кажа.

Дели, моля за рецепта на тиквеното брауни? Ако има нещо, с което може да ми се спечели сърцето, то е тиквата. Heart Eyes Днес успях да се докопам през колеги до тиква, гледана от българско семе в Германия. Цената и беше невероятна на фона на България, но си я гушнах като бебе и много й се радвам какво ще я правя. Party

Мери_79, какъв нов шред? Веднага наострих уши като става въпрос за Джилиан, много я харесвам тази жена. На теб повече усмивки, сигурна съм че спортът ще ти повлияе на настроението.
Вече споменах, че и на мен тъмницата вечер се опитва да ми повлие на желанието за спорт. Наканвам се малко по-късно от обикновено, но пък без спорт съвсем ще затъпея.

И аз да споделя за глутеуса, че един единствен път съм я правила въпросната тренировка на Кристин, уж за запълване в един ден пауза от Джилиян, но е единствената, която ми скова дупето. Дупе тиква е може би малко пресилено, но дупе прасковка е моята цел.

Вив, супер си!

# 78
Хихи, оф, големи сте сладури  Joy Ама моля ви се ползвайте си плота в кухнята по предназначение в смисъл да си кълцате и готвите, че ще си докарате освен мускули и цицини. Пък за онова другото, ако ви емне инерцията и шкафа ви е над главата, тежко ви и горко  Joy

Вивче е аз какво да кажа освен браво, браво, браво, стегнато, изваяно без грам сланинка телце!  Hug

Like_Smokeq викаш за Хелоуин да приготвям веган това-онова, лелеее като направя калкулацията може да избера "номер"  Mr. Green

Аз да "отчета" яко натръшкани нерви, само ездата успя да ме спаси.
Да ви помрънкам,
Скрит текст:
не знам дали ще ме разберете, но много хора около мен все се оплакват, че няма работа, пари и т.н, а като ги накараш да свършат нещо се опитват да клинчат, уж срещу заплащане, накрая хем си плащам, хем си го довършвам сама, така често се оказвам с хиляда дини под една мишница Grinning Разбира се попадам и на съвестни и работливи, и усмихнати хора, е тогава е истинско щастие.

Дано до утре успея да се самозаредя емоционално и да си направя една тренировчица.

# 79
Да Ви следя отблизо  Heart Eyes.

# 80
Скрит текст:

набързо и от мен  Joy

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 18:31 от Like_Smoke

# 81
Вив, браво, много добре! thumbsup

Смоуки, я каква готина миньонка си! Много хубава, тънка талийка, супер!
Ангелски крилца ли имаш татуирани? Вътрешното ти Аз, предполагам. Innocent

За днес още нямам отчет, мотаем се със сина ми...

# 82
  • UK
Eй, Смоуки, супер си! Никога не би ми хрумнало така да си хвана фотоапарата, за да се снимам - евала Joy

С вашите снимки ме мотивирахте и отивам да поблъскам във фитнеса  Laughing. Но си ме мързи днес.

# 83
Много обичам, като качвате снимки. Иначе само отчет след отчет, а така се вижда трудът, който полагате. Браво, Вив и Смоуки!

Дива, прекъсвай ги, като се оплакват. Сменяй темата. Или задавай въпрос от сорта на "Какво смяташ да направиш, за да промениш ситуацията?"  Аман от мързеливи хленчалА.

За днес - клубно прецизирано бягане. През първите 20 мин стояхме на една и съща скорост, но променяхме интервално наклона. През вторите - обратното (постоянен наклон, интервално покачваща се скорост).

# 84
  • Пловдив
Лелееее, Вивоооооо,,опули ме направо. Ти изби рибата. Ега ти корема извади! Евала,мацко!! Малеее, какъв прогрес! И костенурка си имаш даже
Смоуки, и ти си супер, аз за теб не съм се съмнявала,като знам как тренираш и откога. Hug
така и така влезнах, да кажа честито на Вивиби на Льоли за новините, а на чакащите бебчета успех .
Тяничка, много се радвам за сина ти, знам колко ти липсва. Дано хубавите неща се случват по-често.  bouquet
Отчитам силовта от Асайлъм и много плюскане. Ама като гледам вас, отивам да се срамувам в ъгъла, белкем ми дойде желанието да се храня като човек, вместо прасе.
Лек ден на всички  Hug

# 85
Благодаря момичета, ама хич не съм във форма аз - не ми остава време хииич, а и имам да чистя яко, както е видно  Mr. Green
И ще наблегна на корем, защото Вивчето направо ме вдъхнови жестоко  Heart Eyes

# 86
Like Smoke, какви ли не опити съм правила да си самоснимам гърба и все неуспешни, страхотна идея ми даде, през ум не ми беше минавало  Joy Joy
Много хубав гръб.
Вив,  newsm20 мечтата ми за корем.
Льоли, ти си направо изваяна.

Имам нужда аз от още 10 см и ще съм чудничка. Joy Joy Joy

Вчера правих тренировката на Румяна. Срам! Нито един пистолет не успях да направя, не мога да се изправя и това е, а имам доста сила в краката. Има ли някаква тънкост?

Мери, благодаря за темата, в предишната докато се припотявах като ти четях преживяванията и в следващия пост ти вече спеше на студено.  Crazy Дано вече всичко ти е наред!

Честита годишнина на Бобченка, възхищавам се на мъже поднасящи приятни изненади. Още дълги години да те глези.

Честита нова работа и на Вив и Льоли.

Още исках да пиша, но позабравих hahaha

Какво мислите за зеления фасул, чета на доста места, че може да се яде и в протеинов ден като гарнитура newsm78

# 87
  • Пловдив
Троп, да, зеления фасул е зеленчук, а не бобово, спокойно хапвай.

# 88
  • София
Еййй, Смоуки, защо се кри досега, м???  Hug Как ме изкефи да те видя  Heart Eyes
Много си готина и сме един калибър - 160, изглеждаш много добре, направо си супер!  Hug

За тренировката на Кристин - аз съм я правила, обаче не ме лови МТ ...  Embarassed но пък не съм критерии, защото дупето го тренирам много, да не кажа всеки ден.
Хваща ме МТ от хип тръстери с голяма тежест, над 10 кг. и повторения до отказ и пак не всеки път.  newsm78

Зеления фасул - може  Peace
А, Любче писала  Hug

# 89
Ехоооо!
За днес отчитам много яка тренировка за крака и корем- гигантски сетове за крака, с дъмбели и щанга, 4 сета по 12 повторения всяко упражнение и кръгова за корем,4 кръга. Един час ми отне. Доволна.  Mr. Green
Вив, страхотен корем! Бравооооооооооооо! Не мога да му се нагледам!
Смоуки, поздравления ! Много се радвам когато забележа някакво ново мускулче на гърба си.
Спорни тренировки!
Излитам.  afwitch  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт