Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 30 062
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Честито на Льоли и Вив за новите работни места - нека не спират да ви радват и зареждат с толкова положителни емоции, колкото при получаването им!
На себе си пък пожелавам като порасна да стана като Like_Smoke - достатъчно силен специалист, за да ме гонят хедхънтъри и да мога смело да кажа, че не могат да си ме позволят повечето фирми. Simple Smile

Или, на мен с нищо не ми се занимава, когато съм болна, но от опит съм установила, че, ако се прежаля все пак, след тренировката се чувствам в пъти по-здрава. Имам една приятелка, която се лекува с тежки тренировки и чай от джинджифил, чесън и лимон - не съм се прежалила да го пробвам върху себе си, но работело безотказно. Бързо оздравяване!

Аз днес отчитам https://www.youtube.com/watch?v=jyOiRUklsRE - Andrea Rogers XTend Barre Lean & Chiseled Много хубава тренировка - жалко, че далеч не бях в настроение и кондиция да се раздам както трябва.
Присъединявам се към Рейн с пълно мазало по отношение на храната.
Скрит текст:
Никога не съм била и не планирам да бъда стриктен последовател на програми и счетоводител на калории, но бях успяла да си вкарам някакви принципи и правила, които да ми ограничат свинщината. Последната седмица (да не кажа, че отиват към 2) пак изтървах нещата, но сега съвестта ме гони и ми е много криво от мен си.

# 31
  • Пловдив
Льоли, честито за новата работа!
Тяна, ще имате вълшебна Коледа!
На бебеправещите момичета стискам много силно палци  fingerscrossed скоро да ни зарадвате  Praynig!
Скрит текст:
Ние също искаме трето детенце, ММ май повече от мен - иска му се и девойка Wink.

Отчет с ден 31-ви. За пореден път установявам, че обожавам лицевите oпори! Помня как преди година и половина не можех и една да направя, а сега докарвам до 30.

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 20:39 от iggy

# 32
Запис в новата тема чак на 3 страница. Днес без тренировка, изоставам с 2 дена от графика +7 дена закъснение със стартирането на предизвикателството! Трябва да се стягам и да наваксвам!
Мери, благодаря за новата тема! Снимката с целувката е уникална!
Ljoli, изглеждаш чудесно, честита ти мечтана работа!
Вив , честита нова работа!
Бобче, честита годишнина, още много години щастлив съвместен живот
Шемс, блога се е получил много хубав
Таня, много се радвам за теб, и аз много обичам по празници да се събираме цялото семейство

# 33
Така, така... Опирали ви са се тежестите днес, а! На мен да видите как хич не ми се опираха, бях ракета след толкова въглехидрати погълнати през деня  Mr. Green Crazy  Да го пиша зареждащ или да си завирам главата в пясъка  Rolling Eyes

Отчитам задобряла Spartacus Workout - https://www.youtube.com/watch?v=fJb9dyY8tKY

Мери, какво ли ще правим без бисер като теб. Освен да пускаш супер теми имаш навика да ме караш да се търкалям от смях  Joy 
Блога ми след днешната погача, която публикувах не е за гледане, както и последните публикации (щото само сладкиши пфууу Blush).

Само при мен ли или и вие сте така, но щом започне да застудява и дисциплината ми отива наникъде. Залитам по тесто, нещо сладко...все неща, които през останалото време са ми под контрол  Thinking

Льоли ако бях на твое място сигурно щях да заподскачам на един крак от радост  Laughing Много, много добра новина! Радвам се за теб  Hug

# 34
# 35
Цоп на един крак и от мен. Сетих се, че Джилиян има едно такова кардио упражнение. Laughing

Отчитам малко кофти откъм настроение ден. Нещо съм в безтегловност и не мога да взема едно решение, а пък не мога и да се успокоя да не го мисля. И е едно лутане в главата ми...

Много я обичам тази смяна на времето, нали съм си сова, но вечер толкова рано се стъмва, че ходенето до вкъщи след работа не ми е така приятно в тая тъмница.

По темата, отчитам уоркаут 9, та-дааа. Ей таз Джилиян не излезна от тоя планк, бре. Имам чувството, че половин час прекарах в планк, разнообразен с подскоци и клекове от планк. На всичкото отгоре се чувствах пак като бебе, все едно сега започвам. Е, поне изчанчените лицеви ги докарах. Почнах да зяпам видеото на уоркаут 10 за утре. Тоя Омар е някаква машина, че и все него дават. Shocked
Някой го беше казал по-напред, но четните тренировки май са по-лесни или просто ние имаме много силни задни части. Laughing

Хубава вечер, момичета, много ви се радвам, да не изброявам поименно! Hug

# 36
Меринце, развълнувала те е последната снимка  Laughing Все така да си целувана ти пожелавам  Hug

Много ви благодаря момичета   bouquet Пожелавам на всички да са ви здрави дечицата и някой ден с радост да споделяте заедно хубавите празници. Ние сами си го направихме с ММ такъв свободолюбив и все търсещ нашия син , но пък много му се радваме. Той е щастлив и това е най-важното за нас.
ТДИ как ще ти се обидя, та ти ми направи комплимент  Hug Младежът ми е на 25, а аз на 45. Някой ден може да ви го покажа ( ще ме убие, ако разбере  Laughing. Най-ме радва как се е научил да готви и току ми праща снимки на манджите си. Снимката на пилешките му бутчета с ориз и гъби на фурна предизвика фурор сред причтелките ми, а баща му веднага пожела същото за вечеря  Grinning И баница прави и впечатлява чужбинските мацки  Laughing Мама го е учила   chef
Фея ще е тук за цялата ваканция. Нали е учител сега. От 18.12 до 09.01  Party

Като споменах манджите, снощи правих пилешко бяло месо предварително сварено и накъсано със зеленчуци и киноа на фурна. Получи се много вкусно. От вареното месо отделих и за супа и в супата пуснах малко киноа също. Честно казано хич не съм впечатлена от киноата, но купих и ще я използвам.

Льоли  Hug Вчера като гледах снимката си мислех как така това хубаво дете не го вземат на работа. Ето, че се получи  Grinning Успех!

Данито, пращам ти всичката си положителна енергия и ще стискам палци  Peace

Нека хубавините покрай всички не свършват. Аз съм най-големия оптимист на света и това много ми помага. Пожелавам го и на вас   bouquet

Бягам да не изтърва тренировката.

# 37
Тяна, и баница прави, а? Мамин златен той!

На бебеправещите: зимата е сезонът на зачеванията. Стойте на топличко под завивките Whistling Стискам ви палци!

Отчитам се с Лес Милс Пъмп Екстрийм. Много яко!

# 38
Благодаря за новата тема    bouquet Особено много ми хареса надписа от първата снимка "Бъди най-добрата версия на себе си!".

И аз съм за да има снимки на ястията в кулинарния ни блог, много по-интуитивно става търсенето,а и насладата от представата.

Suede, за сега съм доста добре, благодаря че се сещаш за мен  Hug Има ги и трудните моменти, особено като ти идват "бонус" от аспекти, които не си очаквал да се усложнят. Но вярвам съм силна и в духа на края на миналата тема, мисля че ще съумея да се справя, което е и най-важното.

Радвам се за всички с хубави новини, само такива периоди да имате в изобилие !  Hug

TDI, благодаря за съвета за познатата ми, ще я посъветвам да се заеме. Особено,че преди е била толкова слабичка и фина.
Danito, стискам палци и изпращам положителна енергия за да се случи най-доброто, за което си мечтаеш  Hug

Аз както повечето последни теми нямам отчет  Confused кракът ми е зле. Подобрява се, но все още е подуто и зачервено леко, като мърдам ходилото настрани ме боли. Явно е изкълчено от гадните ботуши от миналата зима  #Cussing out които все се каня да изхвърля ама все не ми се дават.

# 39
Фрея, миличка всичко ще се нареди  Hug Наистина най-важно е да постигнеш своята версия  Peace
Желая ти скоро да те огрее много щастие. Пази крака. Не можеш ли да намериш някъде нещо стягащо като наколенка такова? Виждала съм и за глезена и петата.

Мери, влизам да пиша, че гледах новините и твоя блок. Хич не ми е смешно. Така се ядосах. Искат да задържат тия умни, млади хора в България. Еми няма как да стане. Първата грижа на всяка държава трябва да е младото поколение. Да, ама не. Тъпаците се карат за стаите си в парламента  Close , а тия деца се чудят как да се сгреят, че и виновни ги изкарват, че спирали тока с духалчиците си. Думи нямам  Sad

Аз се завърнах от спининг. Може луда да ви се струвам, ама все забавни случки ми се случват. Тази вечер заместваща треньорка на спининга. Досущ наша Фея. Руса, фина  Flutter Кой като мен. Миналата седмица тренирах тежести с Бобченка, тази вечер спининг с Фея  Laughing

# 40
ТянаLaughing Кога ли ще се случи наистина да се видим?

Аз пък имам треньор по спининг, който прилича на барон фон Мюнхаузен Laughing

# 41
Фея, ние като мишките дето пируват докато котките спят  Joy
Да ти кажа аз съм ти спонсор  Laughing Любимите ми протеинови барове на Метрикс са спонсори (партньори) на Мъдлъра  Mr. Green

А за баницата обещавам ще я покажа наред с други синкови шедьоври като пилешко филе с леща  Laughing

Наздраве на американките с мерло по идея на ТДИ (тя е виновна, спазвам режима и стриктно  Mr. Green)

Гледам Х-фактор България и ми е супер кеф  Party Браво!

Фея, още по надолу към каубойците съм  Laughing А какво е върбинка?
Спирам  Blush хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 04:31 от tqna

# 42
Фея, ние като мишките дето пируват докато котките спят  Joy
Да ти кажа аз съм ти спонсор  Laughing Любимите ми протеинови барове на Метрикс са спонсори (партньори) на Мъдлъра  Mr. Green
Laughing

Знам за Метрикс, но предпочитам Клиф, с които работехме преди.

Джъркито Обърто също са ни партньори. Когато ядях месо (вече неусетно минах само на риба, млечни и яйца; месо не ми се яде), много тачех Обърто.

А представяш ли си да дойда на някой от следващите калифорнийски ТМ и да пробягаме един заедно? Ееех, мечтиии...

Отговарям на наздравицата ти с чаша чай от върбинка и домашно сушени ягоди.

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 18:23 от Фея Кръстница

# 43
  • София
Мери, винаги оформяш страхотни теми и придаваш уникално настроение!  Hug
Тянче, аз съм виждала преди мнооого време снимка на твоето момче! Много красив и чаровен, като майка си е!
Льоли, много се радвам за страхотните новини!
Би, и при мен студа засилва апетита също сякаш, не мога да се понасям колко съм неконтролируема, но нямам поражения май, защото засилих протеините, слушайки съветите на ТДИ.
Данито,
Скрит текст:
няма значение начина, важна е целта в случая, а за да избегнеш хиперстимулация наблягай здраво на протеините, някои клиники дори препоръчват пиене на протеин.  
Благодаря за линка на Льоли, Би и Бобчето,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes след малко ще отчета и аз Спартауса.
Едит: 2 рунда от Спартакуса с 5 кг. гири и 10 мин. корем. Другия път се надявам да имам повече сили и време за 3те рунда.  Embarassed

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 07:33 от Dandiela

# 44
Благодаря на Мери за темата!!!  Hug

Румяна, ден 32.

Общи условия

Активация на акаунт