Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 020
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
...

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 16:52 от ~Би~

# 151
Значи един ден ми трябва само да ви чета, това което мога да кажа е че сте страхотни всичкитееееееее.

моя скромен отчет тази седмица ще е 3 дни, ще се пробвам и 4-ри...
Ям разумно, следя някакви калории, понякога излизам от рамките  Blush
В неделя ще си вземам мерки, както правя вече всяка неделя.

Мери, благодаря за темата   bouquet

# 152
Ягодке, браво! Само така! Кога заминаваш?

Честит Хелоуин с тематично оцветена ... бобена чорба Simple Smile Фръцлите ми си облизаха пръстите.

# 153
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Би, много ти благодаря, че разказа още веднъж за мен и другите, които пропуснаха  Hug  
Скрит текст:
Не знаех, че си приличаме толкова много, наистина, както преди време беше отбелязала Simple Smile Аз влезнах да раждам 81, а преди това и аз имах едно лято на 45кг., после и аз станах 64, даже си гледах снимки на страницата на университета с двойна гуша и си викал "леле, това аз ли съм"  Cry Сега съм пак 54.
Hug

Аз станах рано да си довърша проекта за суперкомпютрите, леле, момичета много е яко това, което уча, не спирам да се изумявам и да се кефя, а в същото време стомаха ми е на топка дали ще се справя, защото колкото повече уча, толкова повече разбирам колко малко знам  Rolling Eyes

Ягодка, не знам дали повлияна от теб, но снощи сънувах, че съм пак в Лондон. Навремето си изкарвах много добре там Laughing

За после мисля да направя тази тренировка за дупе, което сте пуснали на Кристин, че и моето нещо много малко стана  newsm78 Вив, по твоите следи тръгвам  Laughing

Утре ще направя табата клековете, някой друг успя ли да ги направи?

Дописвам, видях видеото на Кристин, ами да ви кажа голяма част от упражненията ги има във видеото на Трейси Андерсън пак за дупе  Peace

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 07:41 от TDI

# 154
За вас "добро утро", за мен "лека нощ" със снимка на гювеча, който приготвих. Денят за почивка ми излезе през носа от домакинстване...

# 155
Добро утро момичета!Честит празник!Сигурно не ме помните,писах в началото на октомври,че започвам тепърва да спортувам Heart EyesЗапочнах с 30-дневната програма на Джилиян.Изкарах я LaughingНаистина позаякнах и се чувствам прекрасно.Опитах и режим първите 2 седмици,но с това закусване на белтъчини не успях да се преборя.Не мога и това е,.само се насилвам.А за 5-6 кратното хранене да не говорим.Та аз започнах да ям в повече.След това ,на втория шред ме заболя левия глезен и се наду долу под кокалчето.10 дена куцах,но правех Джилиян в олекотен вариант(без подскоците)И точно в този период изпаднах в някаква дупка,в депресия,незнайно защо newsm78Ходех на работа без желание,по цял ден дъвчех нещо,закъсня ми цикъла с 1 седмица,дънките ми отесняха...Иии така до вчера.Качих се на кантара и Shocked +4 кг.Бях като ударена с мокър парцал.Вчера цял ден размишлявах над изминалия месец и реших да се взема в ръце Hug
Скрит текст:
От дес съм на режима на д-р Папе.Не знам до колко се връзва с тренировките,но ще опитам.Преди време го правих за 2-3 седмици и имаше добри резултати
От понеделник започвам Боди революцията на Джилиян.Ще се постарая да се отчитам всеки ден при вас.Искам да успея.

# 156
Добро утро момичета, черпя ви виртуално за моето одъртяване - помъдряване  Grinning

Скрит текст:

Кантара днес ме изненада с -1 кг, и вече съм 56кг. И то с това ядене от една седмица насам  Shocked (доста В погълнах тия дни, но не от захар или брашно, като изключим един хляб от лимцец, който си приготвих миналата неделя), ноооо днес ще отменя забраната и за тези 2 греховни съставки  Mr. Green

Честит рожден ден на майчето на Роксана, да ти е жива и здрава, да те радва и подкрепя винаги   Nature Sunny

Like Smoke ако правилно съм разбрала -  newsm59 и на теб   bouquet Пожелавам ти много щастие и покорени върхове във всякакво отношение

Моето майче вчера като ме видя и  #Shocked скара ми се, че не съм правила упражнения правилно и заради това са ми изхвръкнали кокалите под шията - вие как сте там?  За протокола - тя не разбира от правилно изпълнение на упражненията.  Аз наистина имах мазничко и там, което се е стопило, но мисля, че е нещо нормално.
И така, и днес ще съм без отчет   Whistling

Пп. току-що получих имейл от ББ тийм честитят ми рождения ден и ми правят подарък 15% отстъпка от всичко в магазина им, май сега е момента да си взема протеинче. Имайла е толкова лично адресиран към мен, че ако не познавах онлайн маркетинга и не знаех как процедират нещата там щях да реша, че наистина е написано лично за мен (по време на магистратурата се занимавах с такова поведение, аматьорски, вече, за съжаление - не). Много ме зарадваха Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 09:42 от RainDanceMaggie

# 157
  • here, there, everywhere
RainDancemaggie, честит рожден ден. Like Smoke, и на теб честит рожден ден. Пожелавам ви много здраве и успехи.  bouquet  bouquet

Би, просто си прекрасница. Аз лично не виждам причина да криеш историята си. Рядко ми се случва да чета по-мотивиращи публикации, а в комплект със снимките направо ми се иска да стана и да метна някое видео. А коремчето ти е мечта. Абе с две думи вече знаем на кой са се метнали толкова хубави двете ти госпожици. Hug Hug Hug ти май не следваше определена програма, нали?

ТДИ и аз като съм преуморена или изнервена се мятам на храна, но при мен нещата са по-сериозни. Юли е готин, сигурна съм, че ще те мотивира. А ти не отслабвай повече. Последните снимки, които публикува бяха трепач.  bouquet

Вив, ех Вив, кога успя под сурдинка да направиш костенурката с коремчето? Ти уж дупе тренираше, а гледай какви ги свърши   Hug

Like Smoke не можах да видя. Судейки по реакциите ви определено съм изпуснала. Искам и аз пък!!!!  Grinning
Вчера смятах да тренирам, но доста трябваше да подготвям за Хелуин, а и цял следобед работих, нищо, че бях в отпуска. Ух, да споделя, че и аз търся да си сменя работата, но за сега нищо свястно не намирам. А няма смисъл да сменям кон с магаре. Обаче сегашната ми работа е много натоварена и направо психически не издържам. Не знам и аз какво да правя. По този повод да поздравя Вив и Льоли за работата. Дано не изпускам някой, че малко по диагонал чета.

# 158
Благодаря, момичета  Heart Eyes

Успях да си докарам МТ на долната част и съм мнооого доволна. Просто вдигнах килограмите - абдуктор - 60, аддуктор - 35, предно бедрено разгъване - 35, задно бедро 40, клекове и тяга с 30. Явно това е бил номерът.

Успешен ден на всички, аз ще бягам в залата за корем и горна част  Peace

# 159
Момичета честито на всички, които имат повод  - няма да изброявам по именно, защото ще изпусна някой.

Аз днес да се оплача - почнах си аз тренировката иии ми стана зле викам хайде ще почина и пак ще продължа еми после пак ми стана зле...ии спрях направих малко разтягане и се помачках с фоумролера и туй то.

И моля ви се ядох за закуска овесени ядки със сирене....пффф няма да повторя. То сега ми е едно такова заспало все едно цяла нощ не съм спала...иии все едно съм на 3 кафета - този лаф използвам, защото аз не пия кафе и не ми действа добре - от едно кафе и почвам да треперя.

Та така днесс е тъп ден...дано утре не е такъв и да направя една добра тренировка.

А още нещо ще споделя - от понеделник променям начина си на трениране - пак ще имам 2 силови цяло тяло една крака и кардио, но силовите мисля да са по следния начин. Ще напиша примерни тренировки в скрит текст и ако някой има желание може да сподели мнение за тях. Аз мислих за МП ама ми харесаха много хахахах та,

Скрит текст:
Слова цяло тяло - 10 упр 3 кръга
1) гръб - 12бр
2) клек
3) планински катерач
4) гръб от планк
5) суинг
6) бърпи
7) лицеви
Sunglasses мъртва тяга
9) раменна преса
10) хип тръстери

Долна част 9 упр 3 кръга

1 клек
2 мъртва тяга
3 корем - планк за време
4 болърс лъндж
5 хип тръстер
6 корем - коляно към лакят
7 клек на 1 крак
8 мъртва тяга
9 корем

Нещо такова ще са тренировките ми като целта ми ще е акцентиране на добна част и главно дупе и задно бедро. Искам да увеличавам кг на тежестите.

# 160
Леле сладурки, колко много хубави новини!

За днес отчитам Кристи корем - https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0 и Кристи крака, но загубих линка-15мин. Доволна съм. Иначе съм много болна, оф, дано не стигна до антибиотици, не знам.
От днес спирам меда, да видим колко ще издържа, но така поне ще го намаля за известно време! Надявам се скоро да се поизчистя, че и аз да покажа това-онова. Много ме нахъсвате. Hug
Днес сложих нескафето в протеина, че да не посягам към меда, надявам се да не е грешка.

TDI, искаш хубаво дупе, ако нямаш проблеми с коленете, аз с две ръце гласувам за Джаки най-вече програмата й one_on_one, избири си 15-те минутки само за крака и дупе, и ги прави с тежести, но малки. Моето си изхвърча още преди години като я открих  Grinning EmbarassedАз съм със широк ханш, няма по-грозна гледка от виснало дупе върху широк кокал плюс бричове, за това много наблягам там.

Рейни, Честит Рожден Ден, много хубав подарък си направила сама на себе си -1 кг, честито и за него. Всичко си е до структура, аз пък точно в областта на врата и гръдните мускули едни въжета съм опънала  Laughing, де да бях така жилавичка и в краката. Просто си отслабнала и си личи, с тренировки ще се покажат и мускулчета и влакна и жилички и венички и тогава вече картинката ще става все по-хубава. Успокой мачето! Hug

Reni Bancheva, на който и режим да се спреш, според мен не се насилвай да правиш неща, които не са ти приятни. Щом търсиш ще намериш твоя си режим.

Фея, мила Фея, благодаря за чудната идея, ще сготвя едно бобче още утре, аз си го кисна една нощ и така го слагама на котлона.

Прекрасен ден!

# 161
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честит празник, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Фъстък, задно бедро и дупе също се натоварва много добре на отпад от платформа. Можеш да ползваш стъпало, напр. единия крак на стъпалото, другия стъпваш назад в отпад. Може да го правиш с тежест пред гърди  Peace

Смоуки и аз като увелича тежестта и усещам МТ  Party

Дива, благодаря, ще й хвърля едно око  Hug 
Скрит текст:
Още не съм ти изпратила брича, но в понеделник ще ходя да си взема една поръчка и ще го пусна  Peace

# 162
Рейн, Смоуки, честит рожден ден, момичета! Hug Присъединявам се към пожеланията на ТДИ. Laughing

ТДИ, аз тук живея точно до суперкомпютъра Piz Daint. Беше много интересно, когато го строиха, понеже направиха цяла мини-хидроцентрала, която взима вода от езерото Лугано за охлаждането на този гигант.

# 163
Честит Рожден ден на рожденичките! Hug

# 164
Честит рожден ден на момичетата, които празнуват! Бъдете здрави и щастливи  Hug newsm59

Аз усещам МТ на дупето от ден 33 и ми се струва и малко на предно бедро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт