Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 013
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Рейни, Смоуки, честит рожден ден! Бъдете много здрави и щастливи  Hug
Би, ти си просто невероятна  Peace
И аз отчитам МТ от вчера, мисля да направя йогата на Би, изглежда ми интересна

# 166
Рейни и Смоуки, Честит Рожден Ден! Hug Все така спортуващи, нахъсани и вдъхновителни мадами да сте!
И Ягодка забравих да питам вчера за подробности около Англия, като загубих ума и дума покрай снимките на Би.
Аз няма да отчитам тия дни, при половинчото съм  Heart Eyes, но имам много голяма мускулна треска на дупе и трицепс. Джилиан ми е разказала играта и тия краб кикс, дето ги борих, са си казали думата за трицепса.
Хубав и слънчев ден, момичета!

# 167
Здравейте момичета! Нищо не отчитам, в България сме си и тичаме по задачи. Големите имат една седмица ваканция. Уж съм отпуска, а не мога да се организирам да тренирам.
Би, страхотни резултати!  Ljoli, Вив Браво!

# 168
Здравейте момичета  Simple Smile
Първо  newsm59 на Рейн и Смоуки! Бъдете здрави, обичани и винаги във форма Simple Smile Аз ще се почерпя с на Рейн сушито  Blush
Би, поклон   bouquet Толкова много си постигнала и изглеждаш чудесно сега, след две деца!
Видях и на Вив корема  Crazy Просто мечта  Heart Eyes
Дива, скорошно оздравяване  Hug

Аз днес отчитам 10км бягане за 48мин. След бягането направих две серии по 20 хип тръста и суинга с 12 кг.
Иначе си следвам 90-дневното предизвикателство  Peace Малко се озорих в петък с тези пистоли, но до средата се справих с помощ подпиране на стена. След това вече нямах сили и успявах само да сляза до долу, но не и да се изправя  Laughing Лицевите също ме затрудниха, половината ги правих от колене. Но въпреки намерението ми да правя два кръга, избутах и трите  Flutter

# 169
  • UK
Рейн, Смоуки, да сте честити! Да се отдадете днес на греховни забавления, че не може само зор в залата и пред лаптопа с Джилиан!  bouquet
Аз днес май няма да тренирам, имам лека МТ на корема, а и искам да си купя малко дрешки днес. Сутринта ядох кроасани, развалих дисциплината и аз, но не ми е особено гузно  Grinning

# 170
Дописвам, видях видеото на Кристин, ами да ви кажа голяма част от упражненията ги има във видеото на Трейси Андерсън пак за дупе  Peace

Joy Joy Joy Ау, ерес Wink Не дискредитирай Кристин така, Теди  Laughing Laughing Laughing

Льоли ми скри шапката, честита оферта също и на нея и на Вив! Смоуки не видях, в разказа на Би и аз на няколко пъти се припознах! Снимките са страшно вдъхновяващи, на ПЪРВА, БИ!!!

Тренирам, ям, обикалям да събирам бонбони...сега ще ви чета назад!

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 17:00 от Agent Provocateur

# 171
  • Пловдив
Честито на двете ни рожденички - Рейн, Смоуки! Живи и здрави да сте, все така насъсани и много успехи - лични и професионални  Hug!
И понеже доста се заговори за Кристин, реших и аз да си направя 30 минутката със собствено тегло, след която обикновено едвам ходя  Crazy.

# 172
За всички още веднъж  Hug

Честит Рожден Ден момичета красиви! Да сте много здрави и все така силни и уверени в себе си! Подобаващо да отбележите тази светла дата  Heart Eyes  bouquet

Аууу Agent, ей в този си вид много бонбони си събрала, признай и раздай насам  Grinning Децата са просто прелестни  Heart Eyes А ти имаш лице на актриса, прекрасна си! Да си кажа аз, че не мога да си трая  Wink

# 173
Рейн,Смоуки, nbirthday  bigdance2 ! Много здраве, ентусиазъм и воля!
Агент, прекрасни сте!
И отчет.  Mr. Green За днес кръгова със собствено тегло и плио двжения. Така да не ми се тренираше, но си направих и 4те кръга.  Mr. Green Отне ми 50 мин . Утре почивка.
Лек ден!

# 174
Момичета, на някой да му се е подувало коляното след велоергометър? Толкова ме е яд, след 2 години застой си поднових тренировките и положението е трагично - поду ми се коляното и ми се схвана кръстта. Дали да не премина на някаква йога за кратко,  явно съм се обездвижила повече, отколкото си мислех. Лятото пак се опитах да тренирам и след 2 сесии с Боб Харпър се сецнах. На някой случвало ли му се е, направо умирам от яд. Не мога да се сетя коя от мацките се оплакваше от колена

# 175
KakaRala аз ти препоръчвам да почнеш програма PiYo на Chalene всичко в едно е и йога и силово и кардио, но без резки движения и т.н идеална за хора с проблемни колена. Аз я правих и ми се отрази супер.

# 176
  • here, there, everywhere
KakaRala, ти директно си се метнала на дълбокото с Боб след нетренирането. Според мен се спри за малко, изчакай да поотмине коляното, за да не си докараш сериозна травма и по-дълго да трябва да чакаш и тогава бавничко, с малко по-лесни упражнения започни да тренираш ежедневно. Ще се изненадаш колко бързо ще си вдигнеш нивото. Аз също ако не съм тренирала 2-3 седмици не си мисля за Боб. Гледам Фъстъчка ти е дала добро предложение, Руми също е вариант.
За съжаление лек за коляното не мога да препоръчам, защото не съм запозната. Ако не мине до ден-два отиди на доктор  bouquet.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 22:54 от Nuclear

# 177
Агент, ако Анджелина Джоли види тези снимки ще си изхвърли всички дипломи (ако има такива изобщо) за актьорско майсторство, сигурно ще почне и да унищожава лентите си. Трябваше да се явиш на кастинга за Господарката на злото  Wink И си по - хубава от нея  Wink

# 178
честит рожден ден, момичета  newsm59  Здраве, сила и много енергия за тренировки.
А почерпката е върха, искам от всичко  Flutter
Рейн, какъв комплимент направи на Агентката, ама с право, толкова красиви  Heart Eyes

за коленете и кръста май само почивка, и винаги след нетрениране се почва с леки упражнения и се вдига нивото.
Колко пъти правех грешката да се изсилвам....
Фея, отново страхотни неща, дояде ми се и фасул, и гювеч...

# 179
Аз мисля, че интересното ще стане Брад като види снимките Simple Smile

КакаРала, аз имах проблеми с коляното след подскоци и след интервален елиптикъл. В крайна сметка нищо специално не съм правила, просто си дадох почивка от този вид тренировки и наблегнах на плуване и йога за 2-3 седмици. След това реших да проучвам първо упражнение по упражнение и докато не съм сигурна, че ги правя правилно, да не се опитвам да ги правя бързо. Няма смисъл да рискувам пак травма.

В тази връзка, мисля, че ТДИ, а може би и други от вас бяха споменали, че на различни кг са тренирали различно. Може ли да дадете повече насоки на незапознатите като мен?

Много мотивиращи снимки, момичета, много добре ми действат! Поздравления за положените усилия!

Общи условия

Активация на акаунт