Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 767
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Чак не вярвам на себе си, но ще защитя едночасовото кардио. Откакто тичам дълго сутрин на гладно (това е важен фактор) и след това закусвам високо мазнинно и високо протеиново, само позитиви забелязвам от това. Определено чисти и ми се поприбраха бедрата  Peace

Но сутрин, нали, а не след силова  Wink
Пък при сериозна тренировка за долна част хич не си представям това кардио.
Един познат ми разправя, че след сериозна силова за крака избягал и 7-8 км. Тц, значи не е тренирал сериозно за крака, а лекичко. Мое мнение.

# 586
Чак не вярвам на себе си, но ще защитя едночасовото кардио. Откакто тичам дълго сутрин на гладно (това е важен фактор) и след това закусвам високо мазнинно и високо протеиново, само позитиви забелязвам от това. Определено чисти и ми се поприбраха бедрата  Peace

Но сутрин, нали, а не след силова  Wink
Пък при сериозна тренировка за долна част хич не си представям това кардио.
Един познат ми разправя, че след сериозна силова за крака избягал и 7-8 км. Тц, значи не е тренирал сериозно за крака, а лекичко. Мое мнение.

Като гледам какво разбират под бягане някои, може и да ги е "пробягал".  Wink
Направо откачам като гледам някои "мацки" във фитнеса. Иде ми да им кажа да не се хабят и да се прибират у дома. Буквално ги е страх да не се изпотят и да си развалят прическите. Нямаше да им обръщам внимание,ако не заемаха по 20 мин. уред.  #Cussing out
Да,много жени започнаха да ходят на фитнес, но много от тях буквално само ходят до там. Crossing Arms

# 587
Аз няма да се мешам в разговорите на възрастните.  Laughing
Влизам само да кажа колко възхитена съм от снимката на Би - прекрасно е, че момичетата ти имат такъв пример!   bouquet

И да се отчета:
- първа част: https://www.youtube.com/watch?v=OSLeTk6-zPw&list=WL&index=81 -  XTEND BARRE за долна част. Препоръчвам за начинаещи. Leah Sarago има доста подобна, но по-тежка тренировка в линковете на първата страница.
- втора част: https://www.youtube.com/watch?v=7KlnteHnZaU&index=83&list=WL - Ballet Beautiful: Strong & Sexy Swan Arms Workout. Ох, майко, как пари! На 7-та минута бях на път да се откажа, и така с малки почивки до края. На гледане е нищо. За някой, който работи с тежести, също, предполагам, но аз я усетих и още как!
- трета част: Yoga for flexibility - пускала съм я по-напред, няма да се повтарям.

# 588
Чак не вярвам на себе си, но ще защитя едночасовото кардио. Откакто тичам дълго сутрин на гладно (това е важен фактор) и след това закусвам високо мазнинно и високо протеиново, само позитиви забелязвам от това. Определено чисти и ми се поприбраха бедрата  Peace

Бобче, и аз може би бих го правила, ако долната ми част на тялото е като твоята. Ама едва ли, по-скоро щях да си правя селфита от всевъзможни ъгли. "Чистене" при двама различни трениращи са две различни неща - ти имаш хубави, масивни крака и искаш да се поприберат, а аз съм до известна степен skinny fat. Тъй, че извадено от контекста един час кардио не може да се прецени дали е добре или зле. Не съм виждала elan.

# 589
  • Stavanger,Norway/ Varna
Like_Smoke аз редовно се размазвам с интервални 5К преди силова за долна част. Изкарвам я без проблем, но пък на следващия ден не искам и да чуя за тренировка. А и по принцип си правя кардиото преди силовите, обяснявала съм защо преди.
Едночасовото кардио, обаче, го правя в отделни тренировки.  Peace

Rammer Jammer имам една такава "любимка" в залата- облечена в розов гащеризон по тялото, с напърчен силикон и също толкова напърчени устни, които прелъстително облизва и пърха с изкуствени мигли, тогато секси пъшка и върти велото със скоростта на охлюв. После минава покрай всички огледала, вдига някоя и друга еднокилограмова гиричка и мята руса грива. Накрая задължително завършва надупена с една- две серии глутеус ритник и с въртеливи движения на дупето се запътва към съблекалнята.  Laughing Laughing Много ми е сладка и ми е голяма атракция всеки път. Не ми трябва друго да гледам, направо не усещам  кога съм си избягала времето. Да не говорим околните трениращи колко  са забавни с погледите, които й мятат. Трябва скришом да ви я снимам да я видите  Laughing

Lidsy именно  Peace. Затова и казвам, че не трябва с лека ръка да го заклеймяване. Аз така го пренебрегвах и се докарах на вид като биче  Rolling Eyes

# 590
  • Пловдив
Аз също защитавам кардиото от 1 час, а ако е и интервално, кажи после,че не чистиш с него. Разбира се, не след силова, а вместо, ноо може би монотонното кардио си требе да е дълго. А що се отнася до треньора, всеки си има стил, негово право е да действа така и не бива да го съдим , ако дава резултати.,чакайте да ви кажа по този повод за моята фризьорка, която вечно е ту дебела, ту пухкава, ама все мека. Все е на диета горката, та онзи ден се похвали,че ходила на фитнес с инструктор, който й направил и режим. Първата седмица била само на протеини и зеленчуци, без мазнини и нищо не свалила. Та втората той я подложил на следната диета- по 1 кисело мляко на ден, обезмаслено, с 2 пъти кофичката вода, 2 краставици, 2 с.л. Орехи. И това го разпределя и яде цял ден. Ей това е режим, момичета, а вие си мислете,че правите нещо , като ядете. Ох, ужас. Ама аз малко не се бъркам, защото хората не са склонни да вярват на такива като мен, нищо,че съм свалила 27кг с ядене, а питат дебели чичковци или измислени капацитети.
Елан, не визирах твоя треньор, а само споделях какви неща има на тоя свят. Лека вечер.  bouquet
Редактирам се - бобче, представих си я бомбата и ми стана готино.

# 591
  • Canada
Прави сте за кардиото. Зависи какво е , дали бягане навън, пътека, велоергометър и т.н. Няма да забравя на Тони Хортън едно 60 минутно кардио с постепенно увеличаване на интензитета до 30-тата минута, почивка 1 минута и после същите упражнения в обратен ред . Душата ми вадеше това чудо, ама си виках ''трябва да слабея''. Е да ама не отслабнах така Simple Smile
Сега в момента най-доброто кардио за мен е йогата.

# 592
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
по 1 кисело мляко на ден, обезмаслено, с 2 пъти кофичката вода, 2 краставици, 2 с.л. Орехи. И това го разпределя и яде цял ден.

Въх!  ooooh! Егати нелогичния режим.. даже не мога да му определя целите  Rolling Eyes

# 593
1 час интервално кардио няма да оживеете. 1 час монотонно, да.
Ако тренирате интервално, то трябва да е до 30 минути, дори 30 според мен са много и да си извадите душицата. На това му се вика HIIT. 1 час HIIT... ще ме извинявате. От кардио до кардио има огромна разлика. 1 час монотонно кардио - веднъж седмично. Но всеки ден... пак ще ме извинявате. И след силова? Абсурд Grinning

Би, все те забравям, а не  си за забравяне  Laughing Страхотна снимка и уникален баджак извади  Grinning Heart Eyes

# 594
  • София
Не мога да ви изчета Simple Smile
За днес Brutal Butt & Thigh Workout - 30 Minute Lower Body Sculpting от Блендърите. Натовари доволно пилешките ми мускули.

# 595
1 час интервално кардио няма да оживеете.

Аууууу кардиото на боди бийста е 40 минути. Като приключих в главата ми звучеше онази песен на Тодор Колев:
"Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола".
При мен ефекта от продължителни и чести кардио тренировки е познат като изсъхване на пъдарска дреха. Че така... Който не е Бобченка да му прави сметката дали в неговия случай 1 час кардио ще доведе до желаните резултати.

# 596
Явно, че монотонното кардио работи.  Затова нека не отричаме така яростно ефекта му.

# 597
Час и повече бягам, но тогава това е цялата тренировка. Може преди нея нещо за ръце и гръб, но то е по-скоро загрявка. Обичам да бягам монотонно и по-дълго, някак влизам в режим и използвам това време за изпускане на напрежение, стрес. А понякога намирам решение на някакви въпроси, които дълго време са били предмет на обмисляне, точно в такива моменти.

Като казахте за мацките на пътеките - имам една колежка, която ходеше на сешоар и след това на спининг. И я питам - защо  Rolling Eyes Тя не си давала много зор, пък и искала в залата да е в "топ форма"  Wink

И още нещо - преди време в близост откриха нещо като офис, в което правят диети. Може и да са добри, но като гледам служителите и ... как да си поръча човек  Laughing

# 598
Rammer Jammer имам една такава "любимка" в залата- облечена в розов гащеризон по тялото, с напърчен силикон и също толкова напърчени устни, които прелъстително облизва и пърха с изкуствени мигли, тогато секси пъшка и върти велото със скоростта на охлюв. После минава покрай всички огледала, вдига някоя и друга еднокилограмова гиричка и мята руса грива. Накрая задължително завършва надупена с една- две серии глутеус ритник и с въртеливи движения на дупето се запътва към съблекалнята.  Laughing Laughing Много ми е сладка и ми е голяма атракция всеки път. Не ми трябва друго да гледам, направо не усещам  кога съм си избягала времето. Да не говорим околните трениращи колко  са забавни с погледите, които й мятат. Трябва скришом да ви я снимам да я видите  Laughing
Хаха, това ми напомни преди, като ходех на фитнес тук. Както знаете, в Швейцария проституцията е легална, важното е да се плащат данъци. Wink Та залата е в една зона леко извън града, където има висока концентрация на публични домове, и следобяд, когато ходех и аз, идваха да тренират момичетата. Имало е подобни комични картинки, но всъщност повечето бяха страшно сериозни мацки и тренираха много здраво! Данъците са високи. Laughing

Аз днес не тренирах, понеже ме извикаха от у-ще не сина ми по никое време да си го прибирам, понеже нещо им се видял болен. Нищо му няма, симулирало е магарето му с магаре, така смятам. Crossing Arms

# 599
Бобче- ние си нямаме толкова колоритни представителки. При нас са две блондинки,които през цялото време размахват гриви и внимават да не се изпотят. И аз по принцип се забавлявам и разсейвам с тях. Но вчера ме подразниха,защото бяха завзели единия уред, а не спряха да се помотават и говорят.

Общи условия

Активация на акаунт