Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 687
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Моля за този линк във ФБ, ще се метна през фалшив профил. Хахахаха!

# 166
Ani22, спокойно! Нищо страшно не е станало! Hug
Стискам палци да си получиш желания хороскоп. Praynig
Обаче, малко повече настойчивост от твоя стана, едва ли би навредила. Поне да знаеш да чакаш или не услугата за която си платила. Дори и да не я получиш в желания вид, поне ще имаш "едно на ум" за някой следващ път. Hug
Благодаря. И аз си мислех след 2-3 дни пак да й се обадя. Дано да имам късмет този път!

# 167
kremache, явно няма да стане работата, днес звънях 5-6 пъти и постоянно дава изключен.
Помагайте тогава , спешно ми трябва гледачка от Бургас, Айтос и региона, която да познава и да ме приеме. Понякога когато човек изпадне в кофти ситуация , от психологическа гледна точка може да му повлияе едно такова ходене

Много ми е позната тази ситуация ...

Чувала съм много хубави неща за Фатме от Тънково и много ми се иска да отида при нея. Нямам неин телефон, а го издирвам отдавна. Една съфорумка обаче сподели, че тя не е била доволна и то няколко пъти. Така че пак опираме до това на кой колко му познават.

По телефона звънях на Сирма от Средец. Ако бях в района със сигурност щях да отида. По телефона изглеждаше мила и разбрана. Но за това, което ми каза, че ще стане ще почакам поне няколко месеца.

Ако отидеш при някоя от тях, моля те  сподели с нас. А ако откриеш телефонния номер на Фатме ще съм ти много благодарна, ако го споделиш с мен.

# 168
Моля за този линк във ФБ, ще се метна през фалшив профил. Хахахаха!

Има го и в предните страници, но за всеки случай ...

https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%9C%D0%95%D0 … 238666776?sk=info

# 169
На Фатме от Тънково го имах телефона доста отдавна.Тогава бях на работа на св Влас и бях се навила да ида.Ходех с един тогава и исках за него да ми гледат ама се запознах с една колежка там дето беше от Бургас и ми каза да не си давам парите на вятъра и тогава не отидох.Иначе на тази Сирма в Средец съм звъняла ама няма браткеле. Квото ми каза нищо ама кръгло 0.Даже повишение ми беше предсказала ама кво ти повишение от сервитьорка да стана стюардеса ли аз просто исках да знам нещо за работата си тогава да ми каже тъкмо бях почнала на това място.Предсказа ми само красоти а заведението го закриха принудително на 6-тата седмица дет бях в него понеже имаше страхотен оборот и шефа успяваше да се оправя.Плати ми накрая ама има да ми дава още 70лева от процента ама аз не си ги и чакам де.Там в Бургаско ме караха при едно момиче дето ми гледа тогава не знам дали още гледа и дали е там ама мога да разпитам.Гледаше на карти помня и бая неща ми каза останах доволна.И има една жена бях ходила точно преди 7 години днеска го гледах бяхме тогава на Ахтопол за един месец в едно заведение бачкахме с една приятелка долу до кея им.Там ни закара една жена в едно село Варвара до Ахтопол се падаше някъде.Тази жена ми скри шайбата.Не знам на какво гледа или не гледа ама като влязохме в тях първо се показа една млада жена и каза че бъркаме адреса ама отвътре някой се развика тогава да сме влизали.Оказа се че жената е болна и затова я криелиа ам а и по принцип не гледала криела се ама таз дет ни кара тогава беше някаква роднина на зет й.Таз жена като влязох като ме почна все едно цял живот с мене е живяла и ме познава.Никога не бях виждала истинските си роднини и не бях знаела даже за тях а таз жена ми говореше с имена и факти.Предсказа ми толкова неща дето през тези 7 години ми се сбъднаха.Ако някой я познава и знае дали още е жива нека ми пише на ЛС. Не искам да й давам името тука понеже жената не е от гледачките дето искат да лъскат с това и дори не приема непознати доколкото знам работеше си друго и не искаше много да се знае за нея.Ако има някой от там и се сеща за нея нека ми пише.

# 170
  • София
Moмичета! И във форума и на лични съм давала тези координати:
       " Става въпрос за жена на име Таня от с. Трънково, Бургаско.
Тел: 0889 896339 . Даде ми я случайна жена,( описвала съм случая и затова не ми се пише пак). Аз живея в София, не мога да тръгна до Бургас ей-така и затова не съм се обаждала на този телефон, дори не знам дали е още актуален.
Не ме разбирай погрешно нямам никаква представа що за врачка е, не ти я препоръчвам, просто за инфо и да питаш ако искаш във форума. Жената, която ми е даде каза, че плачела като и гледала, толкова познавала, макар че аз съм доста скептична по въпроса. Късмет.
"

Също:   Дора, Меден Рудник, Бургас 0897794966
Мария, Поморие 059623379
Баба Димитринка, Поморие 0886730829

Нямам никаква обратна връзка.
Подчертавам, нямам никакви лични наблюдения върху споменатите жени!!!

# 171
Селото е Тънково, аз преди време бях питала за някаква жена от там,която много ми я препоръчаха. Гледала само по очите на човек, не на карти или кафе. Момичето е ходило няколко пъти и е доволна. По телефона не знам обаче гледа ли..

# 172
Селото е Тънково, аз преди време бях питала за някаква жена от там,която много ми я препоръчаха. Гледала само по очите на човек, не на карти или кафе. Момичето е ходило няколко пъти и е доволна. По телефона не знам обаче гледа ли..

А може ли телефон за връзка - не за гледане по телефон?

# 173

И мен ме интересува този номер

# 174
Ами момичето не ми го даде  Rolling Eyes иначе и аз много питах за нея тук, но в по-горния пост има телефон за връзка, може да пробваме на него newsm78

# 175
  • София

А да знаете поне име? Че съвсем стана като "на село, за дядо".

# 176

А да знаете поне име? Че съвсем стана като "на село, за дядо".

Аз съм чувала само за Фатме - ето в тези статии пише за нея:

http://www.flagman.bg/article/61279

http://www.blitz.bg/article/38123

# 177
Четете поста на MayyaI, има си и име и телефон написани.

# 178
И аз да се регистрирам.Няма само да чета я.Какво като съм мъж!Имам наблюдения от доста от написаните.ще ви следя,само се пазете от Карла иХайрие.Така се харизах при туркинята,че още ми е чудно кък съм толко глупав .

# 179
Четете поста на MayyaI, има си и име и телефон написани.

Прочетох го Simple Smile но аз търся телефона на Фатме.

MayyaI, а за Таня можеш ли да кажеш на какво гледа, прочетох че нямаш отзиви, така че няма да те питам за мението ти за способностите на тази жена.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт