Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 664
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
И аз получих отговор по мейла.Отговори ли са ми само на единия въпрос с информация, която могат да видят от профила ми във фейса....и естествено има направена магия.Моето мнение е,че е хитър и лесеен начин за печелене на пари.Който се хване на въдицата си е за негова сметка.Това е моето виждане за нещата.

# 361
  • гр. София
И аз получих отговор по имейла 4 дни след въпроса. Не ми говорят за магии, но отговора беше точно от 2 изречения. Честно казано не мисля, че ще се сбъдне и то не защото не ми харесва!

# 362
И аз получих отговор по мейла.Отговори ли са ми само на единия въпрос с информация, която могат да видят от профила ми във фейса....и естествено има направена магия.Моето мнение е,че е хитър и лесеен начин за печелене на пари.Който се хване на въдицата си е за негова сметка.Това е моето виждане за нещата.

Даааааааааа! Абсолютно съгласна съм, че са изпечени измамници.

# 363
Ще ги видим!! Писа им и моя приятелка, тя няма почти нищо качено като инфо във фейса!! И все пак аз такава познаваемост от друг не съм имала, при всичките ми обиколки!! Доста подробен мейл имам, мисля си доколко бих могли да изровят инфото от фейса!! Моя профил е доста отворен де, всичко се знае и вижда!! newsm78 newsm78 newsm78

# 364
И на мен ми отговориха на имейла. Няма как да са ми намерили фб, защото си казах само малкото име. Другите хора, за които питах също дадох малко име. Има 90% познаваемост, с малки неточности в минало време.

# 365
И на мен ми отговориха на имейла. Няма как да са ми намерили фб, защото си казах само малкото име. Другите хора, за които питах също дадох малко име. Има 90% познаваемост, с малки неточности в минало време.

ЗА познаваемост ДА! За ритуали? Някой наблюдения има ли,ползвал ли е услугите им? Simple Smile

# 366
Да, аз писах на мейла!! Ами на доста въпроси ми отговориха напълно безплатно!! Но според Елвира имам нужда от почистване, 100 лева, като не досажда тя да го прави!! Може и някъде другаде да ида!! Дано да не са поредните 100 лева хвърлени във въздуха, момичета, пишете дали си заслужава!! Факт, че хвана проблемите ми много точно и някак ми вдъхна доверие!!

За кой е-мейл става въпрос? Безплатно гледане!  newsm78
Защото ако е за Мис Бонева - тя си има тарифа, до колкото виждам!
Но за този е-мейл за който говорите, изобщо не го откривам нито напред, нито назад в разговорите!

# 367
Да, аз писах на мейла!! Ами на доста въпроси ми отговориха напълно безплатно!! Но според Елвира имам нужда от почистване, 100 лева, като не досажда тя да го прави!! Може и някъде другаде да ида!! Дано да не са поредните 100 лева хвърлени във въздуха, момичета, пишете дали си заслужава!! Факт, че хвана проблемите ми много точно и някак ми вдъхна доверие!!

Но за този е-мейл за който говорите, изобщо не го откривам нито напред, нито назад в разговорите!
Не е мис Бонева. Коментирано е в началото. Това е фейсбук страницата https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%9C%D0%95%D0 … 238666776?sk=info

# 368

Не е мис Бонева. Коментирано е в началото. Това е фейсбук страницата https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%9C%D0%95%D0 … 238666776?sk=info

Ах, благодаря! На колко въпроса отговарят?

# 369
90 % познаваемост ми говори за по-подробен отговор:) в първият мейл ли ви дадоха повече информация или след заплащане? На мен ми отговориха с едно изречение, което а бъдещето, т.е. не знам има ли познаваемост:))

# 370
90 % познаваемост ми говори за по-подробен отговор:) в първият мейл ли ви дадоха повече информация или след заплащане? На мен ми отговориха с едно изречение, което а бъдещето, т.е. не знам има ли познаваемост:))
Към мен ли е въпроса?
Аз писах на Елвира, дадоха ми имейла на лични, не знам вие на кого пишете. Подробно беше, единствено  НЕ съвпадна, че съм обичала един човек, а аз чак толкова силни чувства не съм имала. Иначе другото е вярно, за магии не знам вече да вярвам ли изобщо или не.

# 371
Благодаря за отговора potrebitel22! Аз писах на този  e1wira@dir.bg, взех го от темата - 24 стр.

# 372
да същия е..пробвай пак от друг имейл, може по-подробно да ти отговори  Simple Smile

# 373
Здравейте,

Бях писала преди време за една жена, при която ходих - Албена. Споделих си мнението и няколко от вас проявиха интерес и им дадох телефонният й номер.

За нещастие разбирам, че тази жена грубо злоупотребява със сумата, която иска. На едната жена й е поискала 50 лв, а на други две по 100 лв. За по 100-те лева слава Богу е било по телефона и то след като ги предупредих, че на първата съфорумка й е поискала 50.

Искрено съжалявам, че дори споделих във форума за тази личност. Моля Ви не ходете при нея, очевидно е, че злоупотребява с нещастието на хората. Или поне, ако решите да отидете, то знайте че ще Ви поиска 100 лв.

Хубава вечер Ви желая   bouquet

# 374
Здравейте,

Бях писала преди време за една жена, при която ходих - Албена. Споделих си мнението и няколко от вас проявиха интерес и им дадох телефонният й номер.

За нещастие разбирам, че тази жена грубо злоупотребява със сумата, която иска. На едната жена й е поискала 50 лв, а на други две по 100 лв. За по 100-те лева слава Богу е било по телефона и то след като ги предупредих, че на първата съфорумка й е поискала 50.

Искрено съжалявам, че дори споделих във форума за тази личност. Моля Ви не ходете при нея, очевидно е, че злоупотребява с нещастието на хората. Или поне, ако решите да отидете, то знайте че ще Ви поиска 100 лв.

Хубава вечер Ви желая   bouquet

Ох вече да не знае човек да се довери ли или да не го направи... от толкова мошеници и да искаш да не можеш да отсееш хората които наистина могат и ще ти помогнат без да гледат комерсиалното ,въпреки че аз уважавам повече хора които ще кажат ще струва толкова ,но ще обърнат (образно казано) света за да ми помогнат и накрая ще успеят..! Успех на всички борещи се , със лошотията проклетията и завистта на хората..Дано всяка една от нас успее да попадне на ХОРАТА които ще помогнат наистина живота й да се подреди ..  Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт