Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Днес получих отговор от въпросния E-mail e1wira@dir.bg
Бях задала 2 въпроса, отговорено е само на единия, първия зададен. Отговора се състоеше в 2 изречения. Не беше нито положителен, нито отрицателен - да се боря и да не се отказвам. Не се спомена нищо за магии.

# 406
За какво ти е гледачка, като не искаш да надникнеш в бъдещето си?!? Настоящето и миналото и аз си го знам! На махало и аз мога да гледам! Радвам се, че за теб 25 лв са нищо, защото за мен това си е кожодерство и то за съмнителни процедури! Бъди жив и здрав!
Що за тон? Не са малко 25 лева, но на фона на 100-300 лева които някои искат за един сеанс е нищо. Да не говорим за аура камерата за която искат 400 лева. Исках да знам дали имам чужда намеса. А според мен много бъркане в бъдещето не е на хубаво. Освен това бъдещето по духовния водач Луиз Хей е променливо. Всеки може да промени живота си, но чужда намеса под фомата на мисли и магии има и те задръстват енергиино. Peace

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 23:43 от kris4

# 407
За какво ти е гледачка, като не искаш да надникнеш в бъдещето си?!? Настоящето и миналото и аз си го знам! На махало и аз мога да гледам! Радвам се, че за теб 25 лв са нищо, защото за мен това си е кожодерство и то за съмнителни процедури! Бъди жив и здрав!
Що за тон? Не са малко 25 лева, но на фона на 100-300 лева които някои искат за един сеанс е нищо. Да не говорим за аура камерата за която искат 400 лева. Исках да знам дали имам чужда намеса. А според мен много бъркане в бъдещето не е на хубаво. Освен това бъдещето по деховния водач Луиз Хей е променливо. Всеки може да промени живота си, но чужда намеса под фомата на мисли и магии има и те задръстват енергиино. Peace

Снимки на аурата се правят на няколко места в София за средно 20 лв.
Иначе, съвсем вярно е, че се извършват супер нагли обири за хиляди левовe от всевъзможни циганки, селянки, моми, практикуващи " точно ясновицво" , брутални ходжи и какви ли не създания.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 14:44 от ryannn

# 408
ОК, сега е 70: http://www.indigouniverse.com/izdania?start=15, но преди беше някъде около 100 лева, явно е намаление.

# 409
Знам, че доста съфорумки ходят при Пепа от Хаджи Димитър.

Може ли някой да сподели актуална информация за сбъднати/несбъднати нейни предсказания.

Благодаря Ви!

Здравейте,
Аз имам час за 16 Декември при Пепа, ще споделя после Simple Smile

# 410
Знам, че доста съфорумки ходят при Пепа от Хаджи Димитър.

Може ли някой да сподели актуална информация за сбъднати/несбъднати нейни предсказания.

Благодаря Ви!

Здравейте,
Аз имам час за 16 Декември при Пепа, ще споделя после Simple Smile

И аз ще чакам отзиви, че мислех пак да ходя  Peace

# 411
Здравейте момичета,
Търся врачка или гледачка, която да ми отговори на въпрос от миналото ми. Става дума за това, че не мога да открия една вещ в дома си, която ми е много скъпа - подарък е от майка ми. Започвам да си мисля, че или е била открадната или съм я прибрала много на дълбоко. Прерових целия си апартамент - абсолютно целия и не я откривам. Според вас, кой от изброените може да ми помогне?
И въобще има ли някой, който може да ми помогне в случая. Благодаря Ви много.

# 412
  • Под Слънцето
Здравейте момичета,
Търся врачка или гледачка, която да ми отговори на въпрос от миналото ми. Става дума за това, че не мога да открия една вещ в дома си, която ми е много скъпа - подарък е от майка ми. Започвам да си мисля, че или е била открадната или съм я прибрала много на дълбоко. Прерових целия си апартамент - абсолютно целия и не я откривам. Според вас, кой от изброените може да ми помогне?

Ако издириш такъв/ такава , питай и за мойте ключове !  Мерси

# 413
Здравейте момичета,

Ако издириш такъв/ такава , питай и за мойте ключове !  Мерси

ахахаха е не TopsyG това беше добро...да се запиша и аз...Попитай и за моя телефон ... Grinning Stuck Out Tongue

# 414
Здравейте мили съфорумци,
Вчера съвсем слъчайно и аз се разрових в нета относно тоя импулсния телефон и аз попаднах на тая фейсбук страница. Искам да ви кажа,че съм меко казано потресена от истините, който тая жена ми написа....тъй като думите не ми стигат ще ви постна това което ми изпрати. Само да уточня, че единственото което може да е налучкано са буквите на бившият ми и града ми в България където съм родена.
Солта, Станислава, е в живота ви. Далеко сте в момента от дома си, който свързвам с населено място П, не сте на територията на своята страна, а сте на север от нея. Отвела ви е там погребана вече любов. Мислите за човек с Г, последната ви по-трайна връзка. Мислите ви са насочени и към мъж, по-възрастен с пряка роднинска връзка, вероятно баща ви, по-конкретно се тревожите за здравето му, защото не е много стабилно. В момента работите, но не сте удовлетворени от своята работа, а и не се очертава поне до края на годината да имате късмет в тази насока. От любовта винаги излизате наранена, всяка връзка ви се изплъзва, независимо колко силно обичате човека до себе си. В житейския си път също спадовете ви са повече от възходите и когато тръгнете нагоре, нещо ви дърпа надолу. Имате неизчистена магия, стара в дом населено място П., вашия дом. Това е причината цялото ви семейство да върви все назад и нещо да го дърпа надолу. За здраве за съжаление не даваме нито прогнози, нито диагнози, можем да преценим дали може да помогнем само при налична диагноза и то с намеса с магия за здраве.
Между другото, като се замислих и аз започнах да стигам до някакви такива изводи,че имам нещо направено, защото стигам до някъде и край...зацикля се положението. Така беше още от България. И сега искам да си намеря нова работа имам възможностите, знам езика и сякаш някаква стена има построена пред мен. Преди сякаш не се замислях и просто нещо като не станеше си го обеснявах с карък...ама тоя карък стана вечен мамка му...Затова тук идва и въпроса...Може ли някой да ми помогне с човек за изчистване на магия, негативна енергия или каквото ще да е. Благодаря предварително.
Здравей по имейл-а ли писа на тази жена и какво точно и написа някакви въпроси или само твойте данни
Не, писах и директно във фейсбук. Зададох и въпрос дали ще ми се отвори възможност за работа за която искам и как стой въпроса с любовта в живота ми. От там изпратих името и дата на раждане. Както казах дори и да е налучкала буквите на града и на бившият ми другите неща са си абсолютната истина.
Работата е в това, че някой, на когото му върви или просто се чувства добре няма да седне да пише е-мейли за онлайн врачуване.Едва ли ще има подател на такъв тип запитване, който ще получи отговор:"Здравейте, при Вас е слънчево, нямате проблеми, нито нужда от нашата намеса".Всеки запитал ще чуе за себе си, че не му върви и най-вероятно личните му драми се причиняват от магия...
Ще е интересно дали ако се пише направо на мейла им, без да имат никакъв достъп до ФБ информация , ще могат да "видят" нещо друго освен общо формулирано нещастие.
Колкото и причини да имаме да ни е трудно, нека не оглупяваме!

Здравейте момичет...аз директно писах на имейла..малко име и рожденна дата въпрос,отговориха ми с абсолютна точност проблема ,причината и поръчителя на магията които вече е споменаван от незнам колко всевъзможни ясновидки врачки и ходжи ...от 100% никаква познаваемост всички имат съвпадение 1% точно за "поръчителя" на магията..Познаха града в които живея с буква също така..буквата на поръчителя и града в които е направена самата магия ..причината да се стигне до тук и възможността нещата да се оправят..ДА отговарят двама човека...дългите изчерпателни отговори с подробности са отговорите на жената ,а кратки на мъжа..момичето което вдига на телефоните е тяхна администраторка на сайта и на фейсбук страницата и допускам че 20те минути са необходими информацията като рожденна дата и имена т.е (вашите) да достигне до един от тях..Контактувах с жената и мога да ви кажа че съм изключително изумена от нещата които ми каза...няма едно което да не съвпада..Направи ми впечатление че доста разбира от магия и развалянето й..Незнам това са моите лични наблюдения...да добавя..Позна че ме чака път до да ходя при човек които уж да ми помогне но пак с натрупване не с изчистване..Позна Буквата на името на жената при която бях решила да ходя..Също така позна и буквата на Името на момичето което ми даде емайл адреса й..Ако,четеш Благодаря ти! Силно се надявам този път да успея да изляза от този кръговрат! Успех на всички..   bouquet (ако има грешки извинете ме бързам да напиша а и все още съм доста подвластна на чутото )

Не разбрах за кой ясновидец точно става дума? Може ли малко по-подробно да ми напишете, какъв е мейла и на кого е?

# 415
Аз да се похваля или оплача не знам. Вчера ми се сбъдна предсказанието на Елвира че ще съм принудена да си търся нова работа до края на годината.Вчера ме освободиха от работа и днес ходих си взех последната заплата.Бездруго исках да напускам но изчаквах да намеря нещо по-добро но ще се оправя.Беше ми отговорила с едно изречение ама ми позна въпреки че тогава я питах за магия да ми направи и ми написа че няма да се налага, защото до края на годината ще съм принудена да си търся нова работа   bouquet  bouquet Сега съм пак безработна

# 416
Безкрайно ти съчувствам. Но не ти пречи да я питаш, кога ще си намериш нова работа. Simple Smile

# 417
Аз да се похваля или оплача не знам. Вчера ми се сбъдна предсказанието на Елвира че ще съм принудена да си търся нова работа до края на годината.Вчера ме освободиха от работа и днес ходих си взех последната заплата.Бездруго исках да напускам но изчаквах да намеря нещо по-добро но ще се оправя.Беше ми отговорила с едно изречение ама ми позна въпреки че тогава я питах за магия да ми направи и ми написа че няма да се налага, защото до края на годината ще съм принудена да си търся нова работа   bouquet  bouquet Сега съм пак безработна
Това жената която отговаряше на телефона ли е?вътр.811 забравих вече,но се обаждах ,нещо смислено ми отговори тогава,ама пуста склероза.

# 418
Не от фейса и мейла е аз писах на мейла 811 беше една Тони дето говорих с нея но беше за друго.Сега пак писах на Елвира да видя за работа.Абе може и за добро да е.

# 419
Не от фейса и мейла е аз писах на мейла 811 беше една Тони дето говорих с нея но беше за друго.Сега пак писах на Елвира да видя за работа.Абе може и за добро да е.
О я не се спичай,работа ще намериш,нали те дразнеха там?Какъв и е мейла на Елвира?

Общи условия

Активация на акаунт