Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
needhelp, много благодаря за споделянето.  bouquet

# 121
  • Пловдив
Момичета просто съм без думи  smile3505
Пратих на е-ла който споделихте във форума и днес получих отговор.
Все едно ми знае миналото .Онемях и като ми написа ,че с този мъж не съм от скоро .
Абе с две думи ,нямам думи !Не съм го очаквала честно .
Благодаря ви ,че споделихте !!!
А забравих да кажа ,че и при мен има магия .
Ама не пишат колко ще ми излезе да я развалят .
Някой да е пробвал с разваляне при тях ?
Колко ли ще е  newsm78

# 122
Момичета,
Похвалиха ми някаква Диди от София, гледала на карти и нумерология, срещите се провеждат в някакво кафене в София, не разбрах точно къде, взимала 20 лв. Моя приятелка ползвала услугите от около година  и е много, много доволна.....
Но нали се сещате, че това е твърде субективно мнение, когато се касае за врачки. Поне на мен, с моя огромен опит с всякакви врачки, не ми е достатъчно мнението "много съм доволна", а искам подробна конкретика, времетраене и още няколко подробности, за да изградя свое впечатление.
Молбата ми е, ако някой е ползвал услугите на въпросната Диди, моля да напише мнението си. Благодаря предварително.
Виж назад в старата тема съм писала няколко пъти. По мненията ми в профила ще ги намериш.

# 123
Ето ме пак с нова информация ... Simple Smile

Днес посетих една врачка, която гледа на кафе. За нея знам от доста време тъй като е позната на мой близък. Жената е гледала активно преди доста време, после е спряла, а днес като бях при нея ми каза, че иска пак да започне.

Не бих казала, че познава на 100% всичко. Имаше неща, които позна от сегашното и близкото минало, но други съвсем обърка. Проблема обаче за объркването може би дойде от там, че аз не бях сама, а с майла ми, която е с доста силно био поле. Нещата, които обърка всъщност бяха верни за майка ми в голяма част. През цялото време майка ми и гледачката си усещаха енергиите и аз останах малко на заден план Simple Smile Знам и от други гледачки, че не е само гледането на кафе или карти, но и долавяне на енергия и за това не е хубаво да се гледа едновременно на няколко души. Дано да е било така Simple Smile За бъдещето ми каза неща, които ще знам до една година дали са истина. Каза и за неща, които се припокриват с казаното от други гледачки. Описа ми хора като физика и цвят на очите, което ще ми помогне да разбера дали е била права. Каза и за магия, но само за майка ми, при мен няма магия. Дава съвети за ритуали, за четене на молитви в църкви, ходене по ходжи и баячки, ако има нужда.

Жената се казва Албена и е от Пловдив, кв. Кючук Париж. Моля, ако някой я е посещавал във времето, в което е гледала активно, да сподели мнение тук.

Забравих да кажа, че жената е доста набожна и има своите странности Simple Smile

# 124

Колко ли ще е  newsm78

Имат публикуван ценоразпис на сайта си,май всичко се таксува по 100.
http://www.orakul.dir.bg/_wm/basic/?df=12

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 22:04 от ryannn

# 125
Даваха по Дискавъри мисля, за един менталист, който се правеше на ясновидец... сядаха случайни хора пред него и им познаваше всичко. После разказа как - психология и статистика. Просто малко знания да има човек в тези области  Simple Smile и повечето от нашите звезди тук разчитат на това, ето тема номер 26 и няма един единствен, за който може единодушно да се каже, че познава и има дарба.

# 126
Момичета,
Похвалиха ми някаква Диди от София, гледала на карти и нумерология, срещите се провеждат в някакво кафене в София, не разбрах точно къде, взимала 20 лв. Моя приятелка ползвала услугите от около година  и е много, много доволна.....
Но нали се сещате, че това е твърде субективно мнение, когато се касае за врачки. Поне на мен, с моя огромен опит с всякакви врачки, не ми е достатъчно мнението "много съм доволна", а искам подробна конкретика, времетраене и още няколко подробности, за да изградя свое впечатление.
Молбата ми е, ако някой е ползвал услугите на въпросната Диди, моля да напише мнението си. Благодаря предварително.
Виж назад в старата тема съм писала няколко пъти. По мненията ми в профила ще ги намериш.

Много ти благодаря! Явно ще я пропусна.

# 127
Момичета,

В предишната тема стана ясно, че тази иска по 30 лв, сега поне , доколкото се разбира, е свалила на 20.

# 128
Момичета,

В предишната тема стана ясно, че тази иска по 30 лв, сега поне , доколкото се разбира, е свалила на 20.
Явно действа избирателно, незнам. Днес и се обадих да я питам за подробности от сорта на какво гледа, къде, такса, но тя ми отговори, че гледа на таро и каза, че когато съм сигурна кога ще отида, тогава ще ми каже другите подробности. Хехе, благодаря, да си ги задържи, вече не искам.

# 129
  • Пловдив

Колко ли ще е  newsm78

Имат публикуван ценоразпис на сайта си,май всичко се таксува по 100.
http://www.orakul.dir.bg/_wm/basic/?df=12

Благодаря ти !!!

# 130
Да споделя впечатленията си от Донка Костова от Костенец, която два пъти в седмицата (сряда и събота) приема в София.

Със силно смесени чувства съм.

Донка няма тарифа, взима, колкото се остави. Повечето оставяли по 20лв., но предполагам, че може и по-малко. Отделя около 30мин.

Приема в Лозенец, близо до Спартак. В един фитнес, в една стая на първия етаж на фитнеса.

Жената е любезна и се старае да бъде предразполагаща, но поведението ѝ е повече от фамилиарно и на моменти простотията леко ''избива''. Има природен ум според мен, но елементарно държание. Много е самоуверена и с голямо самочувствие.

Гледа на кафе, но мисля че то е само предтекст, според мен по скоро си ясновидства.

За самото гледане...Определено мисля че има способности (вече как и доколко ги използва е съвсем отделен въпрос). Каза ми неща за миналото и настоящето, които са твърде специфични и не могат да бъдат налучкани. За здраве беше стопроцентова, а аз съм със специфични проблеми. Допусна малко грешки и не фатални. Не ми допадна това, че говори малко хаотично- все едно изрежда различни факти, които вижда, без да ги свързва в една смислова линия. Иначе говори доста и е много гръмогласна. На моменти леко подпитваше и веднага се възползваше от реакциите ми и подадената информация. Усетих, че е доста обиграна и се ориентира за части от секудната накъде да поеме в приказките си, но...в същото време имаше и безспорни попадения, които не мога да отрека.

Прогнозите ѝ са няколко. Не са ми достатъчно категорични и достатъчно конкретни, но ще видим...може и да се окаже права.

Много ще ми е интересно да прочета и други отзиви за нея. И преди съм се интересувала тук в темата, но имаше само едно старо негативно мнение. Ако някой я е посещавал, моля да сподели тук или на лични. Благодаря.

# 131
Имате ли впечатления от Татяна Христова - леене на восък? Не знам дали е за тази тема питането ми, но ако има някой впечатления, ще съм благодарна, ако сподели!

# 132
Момичета,

Ми, каква да ти кажа. Аз съм известен балък в гледаческите среди. Каза ми, че отдавна била вдигнала таксата. Самият факт, че избирателно си определя таксата, говори за морала и. Пфууууу!

# 133
Здравейте. Не съм сигурна дали е по темата, но няколко пъти съм срещала името на Адриана Вотей и затова реших да пиша. Август месец се свързахс нея и тя ми каза, че ще ме запише за Скайп консултация към края на септември. Разбрахме се да й изпратя сумата от 100 лв. с пощенски запис на посочения от нея адрес в средата на септември. Така и направих- на 13-ти септември й изпратих парите. И зачаках...Чаках, чаках... мина края на септември, стана сердата на октомври, наближи Края на Октомври, нищо. Пратих й и-мейл, никакъв отговор. Затова й звъннах. Тя отговори, че е много заета и затова се е забавила, но може да ме запише за вечерта на 18-ти октомври. На 18-ти в уречения час зачаках...и чаках. И така до 1 през нощта, но нищо. Пак й пратих и-меил да разбера какво е станало. И пак никакъв отговор. Затова звъннах на г-жа Вотей. Тя вдигна и каза, че е болна и да изчакам, че скоро ще се свърже с мен. Това беше на 20-ти октомври, днес е 10 ноември ( при първоначална уговорка за края на Септември) и все още ни вес, ни кост. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е направил/а. Ние можем да съберем парите на време, а те винаги са заети. А, особено когато става въпрос и за належащи проблеми става и доста изнервящо. Благодаря, предварително!

# 134
Здравейте. Не съм сигурна дали е по темата, но няколко пъти съм срещала името на Адриана Вотей и затова реших да пиша. Август месец се свързахс нея и тя ми каза, че ще ме запише за Скайп консултация към края на септември. Разбрахме се да й изпратя сумата от 100 лв. с пощенски запис на посочения от нея адрес в средата на септември. Така и направих- на 13-ти септември й изпратих парите. И зачаках...Чаках, чаках... мина края на септември, стана сердата на октомври, наближи Края на Октомври, нищо. Пратих й и-мейл, никакъв отговор. Затова й звъннах. Тя отговори, че е много заета и затова се е забавила, но може да ме запише за вечерта на 18-ти октомври. На 18-ти в уречения час зачаках...и чаках. И така до 1 през нощта, но нищо. Пак й пратих и-меил да разбера какво е станало. И пак никакъв отговор. Затова звъннах на г-жа Вотей. Тя вдигна и каза, че е болна и да изчакам, че скоро ще се свърже с мен. Това беше на 20-ти октомври, днес е 10 ноември ( при първоначална уговорка за края на Септември) и все още ни вес, ни кост. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е направил/а. Ние можем да съберем парите на време, а те винаги са заети. А, особено когато става въпрос и за належащи проблеми става и доста изнервящо. Благодаря, предварително!

На всеки може да му се случи всичко-факт!САМО ЧЕ-въпрос на елементарно възпитание и коректност , които безпощадно ясно са в грамаден дефицит, е като имаш уговорка с някого, поел си ангажимент да извършиш определена работа в определено време( обикновено, удобно за врачката време) че и за капак си прибрал предварително едни никъде недекларирани  100 лв от някой човек, най-малкото да го предупредиш, че си възпрепятстван да спазиш уговорката( за пореден път).
Надявам се, когато , все пак, госпожата прецени, че й е удобно да си изпълни отдавна предплатения ангажимент към теб, нещата, които ще ти наговори за бъдещето, впоследствие действително да се случат в реалния ти живот и да се окажат истина.

Общи условия

Активация на акаунт