Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 730
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Не съм сигурна дали е по темата, но няколко пъти съм срещала името на Адриана Вотей и затова реших да пиша. Август месец се свързахс нея и тя ми каза, че ще ме запише за Скайп консултация към края на септември. Разбрахме се да й изпратя сумата от 100 лв. с пощенски запис на посочения от нея адрес в средата на септември. Така и направих- на 13-ти септември й изпратих парите. И зачаках...Чаках, чаках... мина края на септември, стана сердата на октомври, наближи Края на Октомври, нищо. Пратих й и-мейл, никакъв отговор. Затова й звъннах. Тя отговори, че е много заета и затова се е забавила, но може да ме запише за вечерта на 18-ти октомври. На 18-ти в уречения час зачаках...и чаках. И така до 1 през нощта, но нищо. Пак й пратих и-меил да разбера какво е станало. И пак никакъв отговор. Затова звъннах на г-жа Вотей. Тя вдигна и каза, че е болна и да изчакам, че скоро ще се свърже с мен. Това беше на 20-ти октомври, днес е 10 ноември ( при първоначална уговорка за края на Септември) и все още ни вес, ни кост. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е направил/а. Ние можем да съберем парите на време, а те винаги са заети. А, особено когато става въпрос и за належащи проблеми става и доста изнервящо. Благодаря, предварително!

На всеки може да му се случи всичко-факт!САМО ЧЕ-въпрос на елементарно възпитание и коректност , които безпощадно ясно са в грамаден дефицит, е като имаш уговорка с някого, поел си ангажимент да извършиш определена работа в определено време( обикновено, удобно за врачката време) че и за капак си прибрал предварително едни никъде недекларирани  100 лв от някой човек, най-малкото да го предупредиш, че си възпрепятстван да спазиш уговорката( за пореден път).
Надявам се, когато , все пак, госпожата прецени, че й е удобно да си изпълни отдавна предплатения ангажимент към теб, нещата, които ще ти наговори за бъдещето, впоследствие действително да се случат в реалния ти живот и да се окажат истина.

Благодаря!

# 136
Здравейте момичета!
Искам да попитам някой знае ли нещо за Румина от Русе?
Попаднах на обявата в един сайт за безплатни обяви.Реших да звънна понеже видях,че телефона не е импулсен.Попитах я дали може по телефона да ми гледа тъй като съм от София и нямам възможност да отида до Русе.Отдели ми цели 30 мин.(даже си записах разговора на телефона)Останах много впечатлена.
Позна доста неща,които няма от къде да ги знае.
Но все пак искам ако някой е ходил или се е чувал с нея по телефона да сподели мнение ще съм му много благодарна.

Дай телефона и ще я прослушам веднага ама като ми пристигне фактурата за телефона ще ме заболи главата усещам Simple Smile

# 137
Момичета просто съм без думи  smile3505
Пратих на е-ла който споделихте във форума и днес получих отговор.
Все едно ми знае миналото .Онемях и като ми написа ,че с този мъж не съм от скоро .
Абе с две думи ,нямам думи !Не съм го очаквала честно .
Благодаря ви ,че споделихте !!!
А забравих да кажа ,че и при мен има магия .
Ама не пишат колко ще ми излезе да я развалят .
Някой да е пробвал с разваляне при тях ?
Колко ли ще е  newsm78
Чакай сега...уточни за кого става дума да можем да разнищим нишката. Ако е за тия от фейса аз мисля да им изпратя 50 евро да видя ще тръгне ли нещо в положителба посока, ако не много ще ги псувам и рогая...признавам си!

# 138
Ти наистина ли си дала н а тази Адриана Вотей 100 лева да ти гадае? От къде я изкопна таз?

# 139
Обади се на господарите те така хубаво ще я наредят, че стотачката ще и излезе солена!!!!!

# 140
Ти наистина ли си дала н а тази Адриана Вотей 100 лева да ти гадае? От къде я изкопна таз?

Прегледах много форуми ( дори и този) и навсякъде чета много добри отзиви за нея. Води се астроложка и прави цялостен хороскоп.

# 141

Прегледах много форуми ( дори и този) и навсякъде чета много добри отзиви за нея. Води се астроложка и прави цялостен хороскоп.

За 100лева и аз ще ти направя хороскоп обещавам.

# 142

За 100лева и аз ще ти направя хороскоп обещавам.

Ох, за първи път давам толкова пари. Преди това съм ходила при 2, но те са гледачки и взимат колкото им оставиш. Била съм и при една астроложка- Ани от Пловдив. Тя ми взе 20 лв. за един час. Имам сериозни проблеми и след дълго четене по форумите и мислене реших да се доверя.

# 143
  • София
Ani22, спокойно! Нищо страшно не е станало! Hug
Стискам палци да си получиш желания хороскоп. Praynig
Обаче, малко повече настойчивост от твоя стана, едва ли би навредила. Поне да знаеш да чакаш или не услугата за която си платила. Дори и да не я получиш в желания вид, поне ще имаш "едно на ум" за някой следващ път. Hug

# 144
  • София
allforone, радвам се, че си намерила възможност да посетиш Донка.
Надявам се да е по-полезна при теб.  bouquet
Аз също останах доста учудена, когато никой не сподели нищо за нея като се има предвид, че посещаемостта не е малка. Но, най-добър е личният опит. Wink

# 145
  • Пловдив
Момичета просто съм без думи  smile3505
Пратих на е-ла който споделихте във форума и днес получих отговор.
Все едно ми знае миналото .Онемях и като ми написа ,че с този мъж не съм от скоро .
Абе с две думи ,нямам думи !Не съм го очаквала честно .
Благодаря ви ,че споделихте !!!
А забравих да кажа ,че и при мен има магия .
Ама не пишат колко ще ми излезе да я развалят .
Някой да е пробвал с разваляне при тях ?
Колко ли ще е  newsm78
Чакай сега...уточни за кого става дума да можем да разнищим нишката. Ако е за тия от фейса аз мисля да им изпратя 50 евро да видя ще тръгне ли нещо в положителба посока, ако не много ще ги псувам и рогая...признавам си!

За същите !Не съм очаквала толкова точно да опишат и мен и половинката и положението в което се намирам .
За това писах ,че съм без думи !

# 146
Написах на тея новите онлайн феномени от изкуствени профили без информация и ми отговориха на доста ясен и конкретен въпрос, че генерално тълкувание не правят - ясно, не могат да проверят кеша, не могат да познаят. Живи и здрави.

Сега да докладвам - вече твърдо и категорично се случи точно обратното на онова, в което Емилия от Пиротска ми се кле преди 5 месеца. Божка успя да го загатне ама толкова бегло, че изобщо не схванах какво ще стане. Бойка - същото като Емилия, наобратно стана, но пък позна за друго важно нещо. Изобщо не ми се коментират Цеца, Латина и десетина по-малко известни други, чиито глупости си останаха на късчетата хартия, които изписах. Пробвах и Ивелина с смс-и. Преди време докато се таксуваха още по 2.40 много точно улучи някои неща. Вече са по 4.80 и не позна нищо дори и с много помощ от мен.

И сега е време за печелившия. За мое огромно съжаление, трябва да си кажа, че щатната ми врачка, която дойдох тук да заменя с надеждата, че ще намеря някоя по-добра, беше единствената, която ме предупреди преди 4-5 месеца и която ми каза детайли на ситуацията, които ми отвориха очите. Казвам за съжаление, защото се уморих повече от три години да слушам прогнози преди всичко от тъмно до много тъмно сивата гама! Да кажа, че съм луда и бясна е много мека дума.

Не знам как на вас ви познават други, при мене нищо ве, експериментирам от повече от две години, изчела съм всички теми и това е положението, профуках доста пари за пълни глупости.

А пък тая Вотей дето я спрягате горе е станала пълна мърла. Аз просто бих си поискала парите обратно.
Силва Дончева за мен не много по-добър астролог.

# 147
Да споделя и аз за ФБ и онлайн ясновидците. Зададох и аз конкретен въпрос още в Петък, но не от мой профил във Фейсбук и от друго IP (имам дуг, без снимки и без каквато и да е информация за мен, там ползвам ''ник-нейм''). Нищо, наистина използват кешове....и т.н.....

# 148
някой ходил ли е при керанка от русокастро ? Телефона който е даден тук е невалиден, интересуваме дали трябва да си запазя час или може директно да се отиде ?

# 149
някой ходил ли е при керанка от русокастро ? Телефона който е даден тук е невалиден, интересуваме дали трябва да си запазя час или може директно да се отиде ?

Аз й звънях много пъти.Първо като вдигаше казваше че трябва да се обадя утре.Утре казваше за утре и накрая като я питах рязко кога ще ме приеме директно ме отряза, ама така няколко утрета бяха минали а точно в часа дет ми казваше да се обадя си спираше телефона.Тва лято като бях на Златните се обадих пак да се пробвам и пак старата песен накрая ми каза че няма да ме приеме имала си ангажименти ама пак утре та утре.Ако някой е пробил да си каже и аз това питам.

Общи условия

Активация на акаунт