Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 640
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Искра гледа ли още по телефона?....аз звъня но никой не вдига а другия казва че е несъществуващ
Здр. Аз се обаждах но ми каза да се обадя  на следващия ден. Така и не ми дигна пове4е . Тел е
089 8881191

# 271
Искра гледа ли още по телефона?....аз звъня но никой не вдига а другия казва че е несъществуващ
Здр. Аз се обаждах но ми каза да се обадя  на следващия ден. Така и не ми дигна пове4е . Тел е
089 8881191

явно сме я побъркали Simple Smile

# 272
089 8881191

явно сме я побъркали Simple Smile
Може, тя иска да се ходи на място. Аз нямам кола в момента и ще отложа

# 273
Здравейте!Днес си направих консултация с Ники Узунов и с Ани.Искам да ви попитам на вас сбъднаха ли ви се прогнозите?Понеже на мен ми стана странно защото Ани в някои неща леко се размина от предишната ни консултация.Та се чудя  Thinking от миналия път нещата които бяха в близкото бъдеще ми ги позна(месеци) а за далечното бъдеще като заговорихме сега(години напред) малко се разминаваше от казаното миналият път.При вас как е? Моля ви споделете понеже ми е доста наложително и незнам вече какво да правя  Sad Sad Cry Cry Cry

# 274
Здравейте!Днес си направих консултация с Ники Узунов и с Ани.Искам да ви попитам на вас сбъднаха ли ви се прогнозите?Понеже на мен ми стана странно защото Ани в някои неща леко се размина от предишната ни консултация.Та се чудя  Thinking от миналия път нещата които бяха в близкото бъдеще ми ги позна(месеци) а за далечното бъдеще като заговорихме сега(години напред) малко се разминаваше от казаното миналият път.При вас как е? Моля ви споделете понеже ми е доста наложително и незнам вече какво да правя  Sad Sad Cry Cry Cry
Здр. Аз говорих с Ники Узунов по един въпрос но се размина с Ели Маринова

# 275
А за Ани  Cry Cry Cry

# 276
За Ани ще мога да кажа в петък , тогава имам консултация
 А за Ани  Cry Cry Cry

# 277
Някой друг може ли да изкаже мнение за Ани  Thinking

# 278
Някой друг може ли да изкаже мнение за Ани  Thinking

Преди година и половина нищо не позна.

# 279
При мен Ани също не позна...

# 280
За Ани от Пловдив ли става въпрос?

Ако е така, вие коя от услугите ползвахте, за които казвате, че не ви е познала - астрология или таро? Бях пратила запитване за гледане на таро и си мислех да я посетя, тъй като вече имам една астрологично- нумерологична прогноза от Нели Мицева.

# 281
При мен Ани комбинира и астрология и таро,като искам да поясня че с картите не беше нормално гледане а извади две три карти от тестето и каза някаква прогноза която въобще не се случи.Това с картите беше за около 5 мин.,изобщо всичко което ми каза дори и с час на раждане до сега не се случи,сроковете минаха и заминаха...,има хора обаче които са доволни.Както и преди съм писала има ясновидци които на едни познават,на други не и не мога да си го обясня защо се получава така  bouquet

# 282
Здравейте!Днес си направих консултация с Ники Узунов и с Ани.Искам да ви попитам на вас сбъднаха ли ви се прогнозите?Понеже на мен ми стана странно защото Ани в някои неща леко се размина от предишната ни консултация.Та се чудя  Thinking от миналия път нещата които бяха в близкото бъдеще ми ги позна(месеци) а за далечното бъдеще като заговорихме сега(години напред) малко се разминаваше от казаното миналият път.При вас как е? Моля ви споделете понеже ми е доста наложително и незнам вече какво да правя  Sad Sad Cry Cry Cry

И на мен ми се е случвало при две различни консултации във времето Ани да си смени версиите и крайния срок по един въпрос.

В крайна сметка обаче не се случи нито първата, нито втората ѝ прогноза.

# 283
За астрологична прогноза става въпрос.Преди време беше твърдо че след години ще се случи еди си какво вчера обаче останах много изумена понеже нещата които преди твърдеше че ще се случат така сега бяха леко различни  Thinking

# 284
За астрологична прогноза става въпрос.Преди време беше твърдо че след години ще се случи еди си какво вчера обаче останах много изумена понеже нещата които преди твърдеше че ще се случат така сега бяха леко различни  Thinking

Точно понеже става дума за астрологични прогнози е малко учудващо, когато се сменят така версии за един и същи въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт