Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 622
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Незнам точно за това съм объркана а ми е много наложащо.Гледам че има много гласове в анкетата за Валентин Начков,Ели Маринова и Пепа.Към кого от тях да се обърна дайте съвет Sad

# 286
Незнам точно за това съм объркана а ми е много наложащо.Гледам че има много гласове в анкетата за Валентин Начков,Ели Маринова и Пепа.Към кого от тях да се обърна дайте съвет Sad

И тримата са с доста двуполюсни мнения, както впрочем и почти всички други.

За Валентин все още са малко отзивите какво се е случило именно от позицията на времето. Повечето споделени мнения са първоначални.

За Ели Маринова не е писано много, а споделеното е повече негативно. Интелигентна жена е иначе.

За Пепа- има много доволни, има и недоволни. Може би е най0удачен вариант тя от тримата изброени, поне според мен.

# 287
Преди малко  звънях  на Пепа, чак след 22 януари мога да я посетя  Crossing Arms

# 288
Аз днес най-накрая получих своя отговор в имейла ми.Питах главно за една колежка дето много ме дразни дали няма някоя магия да вземе сама да напусне работа и за едно момче.Писаха ми че не, си заслужавала магия щото до края на тая година съм щяла да съм принудена да търся нова работа ама защо не ми пише и аз пак питах.Иначе за момчето както обикновено познаха ама за работата ще видим има време до края на годината.

# 289
Здравейте ! От доста време следя форума..и днес най-накрая реших да се регистрирам..Силно се вълнувам..от Сирма гр.Средец-Бургаско извинете ме за повторението знам,срещнах няколко отзива за нея но на фона на 26 теми с по минимум 50 страници е непосилно да успея да намеря всичката информация и мнения за нея..Моля Ви моля Ви...в задънена улица съм.Защо Сирма защото е в моя район и чесно казано от толкова четене..само за нея успях да видя няколко положителни отзива...моля Ви.Дайте някакви коментари за нея или ме насочете кам определена тема в която е писано по-подробно за гледачки в този район Simple Smile Благодаря ви предварително   bouquet

# 290
  • Под Слънцето
Аз съм доволна от Сирма! Консултира ме достатъчно по телефона. Малко  с недоверие правих  това, което ми казваше.. Само  със срока не се справи.. Чак след година разминаване, ся се случва това, за което си говорихме миналата година...

Един съвет от мен- не се впускай / то и зависи къв е проблема при теб/ в това да сипваш пари за магии, да не се наредиш при опашката на оплакващите се Wink

Peace

# 291
Аз съм доволна от Сирма! Консултира ме достатъчно по телефона. Малко  с недоверие правих  това, което ми казваше.. Само  със срока не се справи.. Чак след година разминаване, ся се случва това, за което си говорихме миналата година...

Един съвет от мен- не се впускай / то и зависи къв е проблема при теб/ в това да сипваш пари за магии, да не се наредиш при опашката на оплакващите се Wink

Peace
Здр. Не знаех че прави консултация по тел. Как става със заплащането ?

# 292

Peace

Благодаря за информацията..! Не не смятам да правя магии изключени по скоро да спася майка си от прокоба..и да си върна късмета които един ходжа буквално ми открадна и раздели с моето момче.. Sad

# 293
  • Под Слънцето
kostansa , с пощенски запис до селото й.

# 294
TopsyG -Какво имаше в предвид да не се връзвам да давам пари за магии..За Сирма ли говориш или общо..Вече изгоряхме с доста за "помоща" на ходжата ...какво да ви кажа.. човек гледа да се спаси от "златото" което са му завещали " добряци" ...и прави и ходи къде ли не.. Какво те е карала да правиш..Имаше ли ефект след това...или чака чак годинка? Може ли да споделиш или пък на лично Simple Smile  newsm78 smile3525

# 295
Аз от Сирма съм недоволна. Бях писала вече за нея. Моя позната даже ходила до това Средец то май Грудово му казва тя не знам кое е правилното в момента ама все тая.От това дето й казала още няма нищо и един ритуал й дала ама и от него полза няма.Явно на едни познава на други не.

# 296
Аз от Сирма съм недоволна. Бях писала вече за нея. Моя позната даже ходила до това Средец то май Грудово му казва тя не знам кое е правилното в момента ама все тая.От това дето й казала още няма нищо и един ритуал й дала ама и от него полза няма.Явно на едни познава на други не.

възможно е моля да ме извините..че питам отново за нея просто съм нова..а луднах да ровя във форума и да чета и търся коментари и мнения за нея Simple Smile   bouquet Благодаря на тези които дадоха някакво мнение и на тези които тепърва решат да изкажат   bouquet

# 297
Здравейте
Току що прочетах в списание"Журнал за жената" статия за ясновидка Ели Русева, щяла да отговаря на въпроси изпратени до адреса на редакцията. Някой чувал ли е нещо за тази жена?

# 298
Аз да споделя за леля Искра, ходила съм при нея лично. Само общи неща казва, не ми позна проблема за който отидох, аз трябваше да и кажа и прогнозата която ми даде отдавна мина, без да се случи. Доста пари хвърлени на вятъра. По скоро тя казва само хубави неща.
За Сирма, звъняла съм и по телефона няколко пъти през определен период от време. Задавах конкретен въпрос, на който получих конкретен отговор, който не се сбъдна. Дори при едно от обажданията, ми каза, че трябва да се разваля магия, или нещо от сорта, иска ми снимка и около сто лева превод, аз изчаках известно време, защото нямах парите, след около месец като се обадих отново от друг телефон, не споменах какво ми е казала за магията и тя не го повтори отново. Това ми показа много точно, че токова нещо така и не е имало. Добре че не се вързах.
С Емилия съм се консултирала по скайп. Тя поне позна проблема без да и казвам, но прогнозите за сега се бавят.
От отдавна следя темата и на мен ми се иска да попадна на някой който наистина познава.

# 299
Аз да споделя за леля Искра, ходила съм при нея лично. Само общи неща казва, не ми позна проблема за който отидох, аз трябваше да и кажа и прогнозата която ми даде отдавна мина, без да се случи. Доста пари хвърлени на вятъра. По скоро тя казва само хубави неща.
За Сирма, звъняла съм и по телефона няколко пъти през определен период от време. Задавах конкретен въпрос, на който получих конкретен отговор, който не се сбъдна. Дори при едно от обажданията, ми каза, че трябва да се разваля магия, или нещо от сорта, иска ми снимка и около сто лева превод, аз изчаках известно време, защото нямах парите, след около месец като се обадих отново от друг телефон, не споменах какво ми е казала за магията и тя не го повтори отново. Това ми показа много точно, че токова нещо така и не е имало. Добре че не се вързах.
С Емилия съм се консултирала по скайп. Тя поне позна проблема без да и казвам, но прогнозите за сега се бавят.
От отдавна следя темата и на мен ми се иска да попадна на някой който наистина познава.

ООоо малко се разочаровах честно казано сега във вторник имам ходене при Сирма...силно се надявах да успее да ме изкара от този омагьосан кръг но май пак на камък ще ударим...  #Crazy Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт