Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 632
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Емилия от Лондон дали ако с  обадя  на 447950707208   ще ми  отговори на 1-2  въпроса.
Не,ще се уговорите кога да се чуете на скайп и ще ти каже ,къде да преведеш някаква сума(не беше цифра де ,10-15лв.)

# 316
Здравейте,

имало някаква жена в Люлин на последната спирка на трамвай 8 дето гледа. Някой знае ли за нея? Може ли някакви координати къде точно се намира или телефон?

# 317
За тези, който искат да проверят стари мнения из темите и се оплакват, че е прекалено дълго да се чете всичко, могат в Google да напишат просто името на човека, ключова дума врачки или ясновидци, след това да кликнат върху показването на "Още резултати от www.bg-mamma.com" и ще им излязат абсолютно всички мнения. Натискайки линка, страницата се отваря точно върху мнението, което съдържа споменатото име. Бързо, лесно и удобно....

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 11:42 от below the surface

# 318
Здравейте момичета Simple Smile Някоя от вас чувала ли е за печатите на Соломон ? И Има ли повече инфо за тях правила ли ги е? Помагат ли? Действат ли ?   bouquet Heart Eyes

# 319
Здравейте момичета Simple Smile Някоя от вас чувала ли е за печатите на Соломон ? И Има ли повече инфо за тях правила ли ги е? Помагат ли? Действат ли ?   bouquet Heart Eyes
А сега де, ново инфо. Дай разяснение и мога да се разтършувам в нета Simple Smile

# 320
А сега де, ново инфо. Дай разяснение и мога да се разтършувам в нета Simple Smile

Соломон Велики просветен в магията най-добрата най сполучливата и уж все за добро...Имало талисмани(амулети) не знам точно които се правят собственоръчно и се зареждат,мернах ги из разни сайтове за амулети направо готови,но не разбрах дали готови или собственоръчно направени е по-добър вариант...четох из разни места невероятно силни защити против зли сили очи магия и т.н както за привличане на пари късмет любов,определен човек и т.н и аз не знам много по въпроса,та ми беше чудно някоя дали е пробвала...защото пък и можело да си навредиш при не правилно зареждане..  Simple Smile някоя ако се сдобие с повечко информация по въпроса ще се радвам да сподели..Малко не е за тук тази тема,но пак е свързано с окултното..   bouquet

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 01:18 от bonbon911

# 321
Момичета, мога ли да помоля за лична услуга? Казаха ми за жена, която гледа на кафе някъде до Нишава в Стрелбище. Живеела в по-ниските блокчета на втория етаж. Някоя знае ли нещо повече и може ли да сподели координати? Може и на лични... Благодаря предварително, ако някой се отзове.

# 322

Соломон Велики просветен в магията най-добрата най сполучливата и уж все за добро...Имало талисмани(амулети) не знам точно които се правят собственоръчно и се зареждат,мернах ги из разни сайтове за амулети направо готови,но не разбрах дали готови или собственоръчно направени е по-добър вариант...четох из разни места невероятно силни защити против зли сили очи магия и т.н както за привличане на пари късмет любов,определен човек и т.н и аз не знам много по въпроса,та ми беше чудно някоя дали е пробвала...защото пък и можело да си навредиш при не правилно зареждане..  Simple Smile някоя ако се сдобие с повечко информация по въпроса ще се радвам да сподели..Малко не е за тук тази тема,но пак е свързано с окултното..   bouquet
Е сега тука запали вниманието ми...Ще се ровна в нета по-късно след обяда да видя...Веднага ще изкажа мнение по въпроса.Обаче трябва да се внимава с тия купешките,че си ебало и ситуацията ако не е зареден правилно и ме дръпне надолу....Аз от сайтове за такива неща много не се доверявам...По-добре ако може нещо собственноръчно да се направи щото всеки човек си е с индивидуална аура и енергия.

# 323
Момичета, мога ли да помоля за лична услуга? Казаха ми за жена, която гледа на кафе някъде до Нишава в Стрелбище. Живеела в по-ниските блокчета на втория етаж. Някоя знае ли нещо повече и може ли да сподели координати? Може и на лични... Благодаря предварително, ако някой се отзове.
Ей ако живеех в България веднага щях да пална влака и да я посетя ама пусто тука...на 2000 км много е сложна ситуацията Simple Smile

# 324
Някой да има координати на Теодора Колева

# 325
Моя адрес се води на Нишава ама не съм чула...За Соломон съм чувала за печатите му и дори го мисля за вариант да си поръчам един че ми казаха,че били много силни.Една приятелка има такъв и си го носи в една торбичка в чантата и каза че действал и досега не е останала без пари иначе на мен са ми правили магия за пари и действа на същия принцип.Още го мисля дали да не я подсилия и аз с такъв печат.

# 326
Написах на тея новите онлайн феномени от изкуствени профили без информация и ми отговориха на доста ясен и конкретен въпрос, че генерално тълкувание не правят - ясно, не могат да проверят кеша, не могат да познаят. Живи и здрави.

Сега да докладвам - вече твърдо и категорично се случи точно обратното на онова, в което Емилия от Пиротска ми се кле преди 5 месеца. Божка успя да го загатне ама толкова бегло, че изобщо не схванах какво ще стане. Бойка - същото като Емилия, наобратно стана, но пък позна за друго важно нещо. Изобщо не ми се коментират Цеца, Латина и десетина по-малко известни други, чиито глупости си останаха на късчетата хартия, които изписах. Пробвах и Ивелина с смс-и. Преди време докато се таксуваха още по 2.40 много точно улучи някои неща. Вече са по 4.80 и не позна нищо дори и с много помощ от мен.

И сега е време за печелившия. За мое огромно съжаление, трябва да си кажа, че щатната ми врачка, която дойдох тук да заменя с надеждата, че ще намеря някоя по-добра, беше единствената, която ме предупреди преди 4-5 месеца и която ми каза детайли на ситуацията, които ми отвориха очите. Казвам за съжаление, защото се уморих повече от три години да слушам прогнози преди всичко от тъмно до много тъмно сивата гама! Да кажа, че съм луда и бясна е много мека дума.

Не знам как на вас ви познават други, при мене нищо ве, експериментирам от повече от две години, изчела съм всички теми и това е положението, профуках доста пари за пълни глупости.

А пък тая Вотей дето я спрягате горе е станала пълна мърла. Аз просто бих си поискала парите обратно.
Силва Дончева за мен не много по-добър астролог.

привет,

божка от орландовци ли беше??

и коя е щатната ти врачка:)

поздрави

# 327
Щатната ми е тази жена с двете чаши дето вече така или иначе обходи на лични почти всички.

Божка от Орландовци да - позна при мене три неща от две ходения, чакам и едно друго нещо дето ми е важно, ако стане, ще я призная.

Сега издирвам тази жена от Нишава, че била обещаваща, а аз съм на зор.....

# 328
Щатната ми е тази жена с двете чаши дето вече така или иначе обходи на лични почти всички.

Божка от Орландовци да - позна при мене три неща от две ходения, чакам и едно друго нещо дето ми е важно, ако стане, ще я призная.

Сега издирвам тази жена от Нишава, че била обещаваща, а аз съм на зор.....

отдавна не съм чела темата и тази от нишава съм я пропуснала. дай малко инфо плс

с двете чаши и аз съм абонирана вече, другата седмица ще ходя за пети път.

Божка ми предрече доста хубави неща... а дано

# 329
Не знам нищо повече от това, което написах. Нямам и име дори....

Общи условия

Активация на акаунт