Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,искам да попитам за Керанка от Русокастро,някой ходил ли е скоро при нея?
А и за Живка от Горно Езерово ,ако имате неин телефон ще съм ви мн.благодарна Blush

# 331
Момичета, ако ви се чете за Соломон, погледнете тази книга. Имам я, чела съм я, печатите ги има, но аз лично не бих се наела да си го правя сама.

http://www.book.store.bg/p21389/golemiat-kliuch-na-solomon.html

# 332
Моя адрес се води на Нишава ама не съм чула...За Соломон съм чувала за печатите му и дори го мисля за вариант да си поръчам един че ми казаха,че били много силни.Една приятелка има такъв и си го носи в една торбичка в чантата и каза че действал и досега не е останала без пари иначе на мен са ми правили магия за пари и действа на същия принцип.Още го мисля дали да не я подсилия и аз с такъв печат.
Абе то хубаво ама тая пущина дебелата Мариа Асенова е сложила някви безбожни цени за тия Соломонови пентакли, щом аз дето живея в чужбина се замислих...А и другото за което искам да кажа е,че ако не е заредене правилно...Искам да разбера може ли да се изчиства щото аз искам да си го заредя с моя енергия...де да знам тая дебелата с ква енергия го е заредила да не вземе да ме дръпне още по надолу...Аз ся съм на дъното пък ако взема да потъна и до колената в тинята....става си ебало ситуацията...!!!

# 333
Здравейте,само да спомена за Мария Асенова #2gunfireнищо не взимайте от нея по голяма измамница от нея не съм срещала,колко познати имам които се опариха...за тези печати намерете някой друг или си ги направете сами,мисля че може но не съм сигурна  bouquet

# 334
Здравейте,искам да попитам за Керанка от Русокастро,някой ходил ли е скоро при нея?
А и за Живка от Горно Езерово ,ако имате неин телефон ще съм ви мн.благодарна Blush

Относно Керанка -Русокастро не те съветвам прехвалена е ,стигнах до нея и то с познати,иначе на телефона е много трудна връзката...ходих два пъти нищо не познава..цитирам "Има двама мъже около теб до края на годината ще получиш предложение за брак"  хахаха Когато бях най-сама появи се един който загубих ,за какво предложение говорим...мисля че е достатъчно..позна само,че имам магия...както всички останали..Каква е тази Живка.. в Горно Езеро съм ходила при Тинка...пак не съм доволна.. по скоро помага за изгубени предмети вещи ...казва ти дали ще ги намериш и къде.  Simple Smile

# 335
Момичета, ако ви се чете за Соломон, погледнете тази книга. Имам я, чела съм я, печатите ги има, но аз лично не бих се наела да си го правя сама.

http://www.book.store.bg/p21389/golemiat-kliuch-na-solomon.html

И аз май не бих...доста изчетох при неправилно зареждане има вероятност...вместо ти печата той да контролира теб...Дали някой има които да е поръчвал от някъде и да е проверено че са заредени като хората...Тая Мария Асенова просто я пропускам покрай ушите си...От такива Прехвалени "ясновидци" ми се повдига...то за това и като имаш проблем се въртиш в кръг защото уж всички са много добри..ама във взимането на пари и не помагането..   bouquet

# 336
  • бургас

Ходих и при двете, Керанка  позна всичко от миналото,за бъдеще за сега нищо не се сбъдна,Живка малко позна от миналото,но за бъдеще не,и май на всички казва едно и също за бъдеще,водих една позната при нея миналата година каза на нея абсолютно същите неща като и на мен...........

# 337
Получих точно едно изречение от Елмаз на мейла!! Чаках отговор повече от седмица!! На въпрос  за шансове за връзка с еди кой си отговора бе "Откажи се от тази връзка!!"... Не знам как да го коментирам, аз нямам връзка с това момче, много го харесвам и исках да разбера какви са шансовете ми!!

# 338

Относно Керанка -Русокастро не те съветвам прехвалена е ,стигнах до нея и то с познати,иначе на телефона е много трудна връзката...ходих два пъти нищо не познава..цитирам "Има двама мъже около теб до края на годината ще получиш предложение за брак"  хахаха Когато бях най-сама появи се един който загубих ,за какво предложение говорим...мисля че е достатъчно..позна само,че имам магия...както всички останали..Каква е тази Живка.. в Горно Езеро съм ходила при Тинка...пак не съм доволна.. по скоро помага за изгубени предмети вещи ...казва ти дали ще ги намериш и къде.  Simple Smile
Преди няколко години ходих при Живка,гледа на кафе и на снимка,доста работи тогава ми позна ,но изгубих телефона и.Знам къде живее ,но незнам дали гледа още.

# 339
  Здравейте,

Искам да помоля, ако някой има информация и координати на Ейваз Тайр Чакър внука на Тефик Чакъров от Асеновград - Долни Воден да ги сподели.

Благодаря предварително!  bouquet

# 340
  Здравейте,

Искам да помоля, ако някой има информация и координати на Ейваз Тайр Чакър внука на Тефик Чакъров от Асеновград - Долни Воден да ги сподели.

Благодаря предварително!  bouquet

В тези коментари (линковете по-долу) от преди повече от година пише, че вече не е там ... не знам дали е така, ако може някой да сподели по-прясна информация ще е хубаво

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710192.msg24719941#msg24719941

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732613.msg26083255#msg26083255

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756902.msg27040338#msg27040338

# 341
Момичета, добро утро!! Сега си проверих мейла и паднах!! Наистина онзи ден имах само едно кратко изречение като отговор от e1wira@dir.bg, но днес доста подробен анализ получих, и то за неща, които не съм питала!! Миналото и настоящето са хванати точно, мен като описание и съдба до тук на 100%, но нямам прогнози за бъдеще, нито пък отговор на конкретния въпрос, който зададох!! Шашната съм!! Лошата новина е, че има магия на семейството!!

# 342
И при мен така, но краткия и обстойния отговор се припокриват. Има ли някой, който е ползвал услугите им за магии и доколко са успешни? Може и на лични да ми отговаряте Simple Smile

# 343
Интересното в случая е, че даже из коментираха, че аз съм правила разни глупости и магии за събиране, които нито са били направени като хората, нито пък са изчистени:)) (вярно е!!) .....но нямам предложение те да ме чистят!! Някой ползвал ли ги е наистина??

# 344
И при мен така, но краткия и обстойния отговор се припокриват. Има ли някой, който е ползвал услугите им за магии и доколко са успешни? Може и на лични да ми отговаряте Simple Smile

Има ! Момичето е тук..ако чете и прецени ще ти се включи и ще ти разкаже... Успешни са..! Относно предсказанията..по точни от тях до сега поне при мен е нямало!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт