Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 518
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Не се бях включвала от много време ама тия дни никак ама никак не съм на кеф. Та няма да повярвате кой ми отговори на мейла след близо 4-5 че може и повече месеци чакане....Мис Бонева. Платих, изпратих запитването и снимките ама вече 5-ти ден ни звук, ни стон от тъмнината.Дали изгорях с 20 евро незнам...Все пак ако отговори ще ви кажа какво е написала. Simple Smile Стискайте палци,че ако не отговори пак 3 дена ще я кръщавам по майчина линия (тя не,че жената е виновна ама...)

# 466
Здлавейте и от мен - след дълто-дълго отсъствие Simple Smile

# 467
Получих в крайна сметка отговор от e1wira@dir.bg- каза ми , че имаме магия в семейството .Отбелязвам , че не съм питала за това.Каза , че е от 15-20 год. , толкова колкото си мислим , че имаме , но толкова години не исках реално за го призная на себе си.Имаме съмненията , че е направена от второто жена на баща ми , заради която ни се срина семейството и не общуваме. Но....най - гадното , което ми се написа сега е , че тази магия , реално , е ме раздели и със сегашният ми дългогодишен приятел, просто ще се срине всичко.
Въпросът ми е към Вас е , ако Ви е споменавано за магии , какво Ви предлагат за разваляне?!
П.П Не  е първата , която ми казва това , но отдавна не беше споменавано с такава сила, с такава категоричност ... Никъде досега не съм попадала на правилното място и човек ,за да ни се развали......Чета отдавна темите тук , но все не е сигурен никой от някой споменатите.Вече не знам какво да правя...Искаме ми се да направя прочистване , но.... newsm78

# 468
Между другото от Анелия от Пловдив , тя ми гледа през януари 2012 г, и абсолютно нищо не се случи досега. Ама нищо ......

# 469
Здравейте,
Не се бях включвала от много време ама тия дни никак ама никак не съм на кеф. Та няма да повярвате кой ми отговори на мейла след близо 4-5 че може и повече месеци чакане....Мис Бонева. Платих, изпратих запитването и снимките ама вече 5-ти ден ни звук, ни стон от тъмнината.Дали изгорях с 20 евро незнам...Все пак ако отговори ще ви кажа какво е написала. Simple Smile Стискайте палци,че ако не отговори пак 3 дена ще я кръщавам по майчина линия (тя не,че жената е виновна ама...)
и аз получих отговор,че живеела принципно в чужбина при дъщеря и,но видиш ли имала сега свободно време покрай празниците и за 3 въпроса иска 10 лева,за неограничен-20 лева,аз дори не помня кой я е  представил тук,но и не помня кога съм и писала,поне е минало половин година.Нещо не ми вдъхва доверие,и от чужбина може да си отваря пощата,но явно си крие дарбата от близките и,което ме навява на мисълта,че може и хич да няма такава..дано не си изгоряла с 20 евро,много си и пратила като за непозната врачка..успех!

# 470
Ето, и аз получих!! Явно ще ни подкарва наред!!
Здравейте, принципно живея при дъщеря си извън България.Тук съм за предстоящите празници и имам свободно време да отговоря на въпросите ви, разбира се ако те са актуални. Цената е 10лева до 3 въпроса и 20 лева за неограничен брой въпроси.  Трябват ми снимки  - както ваша, така и на тези хора, за които се интересувате.

Заплащането е предварително. Бонева

# 471
Mimozes,
аз реших за себе си да направя това прочистване на дома, на мен и майка, и в момента съм в офанзива!! Прецени за себе си, аз се захванах сериозно, че ми писна тоя карък!!!

# 472
Mimozes,
аз реших за себе си да направя това прочистване на дома, на мен и майка, и в момента съм в офанзива!! Прецени за себе си, аз се захванах сериозно, че ми писна тоя карък!!!

Но какво прочистване точно, ако е за стари вещи , мебели и т.н , го правим вече за втори път ,вкл. и ремонти за 19 г. Вкл. и освещаване , и какво , нищо......

# 473
Мимозес, имах предвид това, което ми препоръча Елвира!! Пиши и!!

# 474
Мимозес, имах предвид това, което ми препоръча Елвира!! Пиши и!!

Писах й веднага днес за какво прочистване да се направи , чакам да ми отговори.

# 475
  • гр. София
Момичета, можете ли да ми дадете мнения за Таня от Ребърково? Не ви следя редовно, не съм ходила по врачки, а сега искат да ме водят при тази, но нещо върешно ме кара да не искам и точно за това и питам...

# 476
Момичета, можете ли да ми дадете мнения за Таня от Ребърково? Не ви следя редовно, не съм ходила по врачки, а сега искат да ме водят при тази, но нещо върешно ме кара да не искам и точно за това и питам...

Тя говори с мъртвите. Simple Smile
Не знам дали ще ви е от полза.

# 477
Да ви кажа ли кой наш стар познайник се крие зад мейла e1wira@dir.bgJoy
Много моля за отговор. Може и на лични ако не желаете да отговорите тук. Praynig

# 478
Този следобед от мейлът на Елвира , не спира непрестанна комуникация по между ни . Въпрос , след въпрос от моя страна и т.н Засега е в абсолютна точност , но ме съветва и какво да се направи за разваляне на лошата енергия в дома. Та , някой правил ли е нещо при тези хора или..........понеже се спомена в един от мейлите към мен"цената при нас е", което ме навежда на мисълта , че са повече от един човек........ Rolling Eyes

# 479
Да ви кажа ли кой наш стар познайник се крие зад мейла e1wira@dir.bgJoy
Много моля за отговор. Може и на лични ако не желаете да отговорите тук. Praynig

Да , интересно.........

Общи условия

Активация на акаунт