Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 574
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Кой? Кой? Кой?

# 451
Да ви кажа ли кой наш стар познайник се крие зад мейла e1wira@dir.bgJoy

Кой се крие там?????????????????????????????????????????  newsm78 newsm78 newsm78

# 452
Дами,Мнения за Ради от Банско за познаваемост ???  Simple Smile  bouquet

# 453
Здравейте мили дами (и господа)! Открих темата ви след като потърсих в гугъл информация за дадена ясновидка. Имам известни притеснения и бих била безкрайно благодарна, ако някой ми помогне с намирането на отговрите на въпросите, които ме безпокоят.
Става въпрос за ясновидката Светлана от Хасково. Снощи бях на гости у една приятелка и тя обсъждаше по телефона с нейна приятелка как е направила магия на бившия си приятел ( не го каза директно, но стана ясно, че точно това обсъждат). Тя ми е казвала, че ходи при нея, но аз с моята наивност си мислих, че става въпрос само за врачувание. Много се притесних и огорчих. Имам усещането от много отдавна, че тя ми завижда и искам за известно време да прекратя вижданията си с нея.
Въпроса ми е дали тази Светлана прави черна магия и магия за лошо, защото се чувствам сериозно притеснена. Не искам да ходя по врачки, аз съм ходла само и единствено да ми леят коршум и до там. Благодаря ви за отделеното време, успешен ден !  Simple Smile

# 454
Хайде, TopsiG, кажи кой е според теб Елвира???

# 455
Някой ходил ли е при баба Станка от Костинброд? Познава ли и има ли доволни от разваляне на магия?

# 456
Кой яснивидки отговарят по  телефона ?

# 457
Не знам Бела23, но стой далеч от такива приятели!

# 458
На този мейл e1wira@dir.bg бях изпратила три въпроса , на които не получих никакъв отговор.Днес отново им препратих.
На какъв и-мейл изпращате запитване на тази Елвира.
П.П. Между другото за интересуващите се , свързано с инфо от фейсбук - на личният ми мейл се изписва име и фамилия, но по тях не мога да бъда открита в социалната мрежа , там съм по друг начин ,даже и както трябва не се откривам лесно, така че.........

Аз пиша на този мейл днеска говорих сутринта с Елвира по скайпа ама не говори много повече се усмихваше,каза ми до края на месеца ще намеря нова работа и след нова година ако имам пари може да се срещна лично с нея обаче работела в някакъв здравен център и ако ме приеме щяло да е в почивен ден.Дано ми се збъдне предсказанието стискайте палци че вече на половината обяви съм пратила свта

# 459
Сетих се за един въпрос : "Ако живота ти беше книга,щеше ли да прочетеш първо последната страница?"...

При малко повечко досетливост, човек би се сетил, че страниците, чиито прочит се търси ,
 са разположени много преди последната.
Ако книгата ми Стил: Паулу Коелю....и да я чета и да не я чета...ще е все едно и същи...тъп край и толкоз ама все още се надявам да има малко екшън и края да е щастлив! И между другото....винаги чета последната страница на книгата! Simple Smile

# 460
Просто ми се струва, че при мен страниците свършиха...
Идва момент, в който не знаеш накъде да поемеш, не върви нищо и сякаш всичко се е затворило, времето е спряло и се чудиш: Какъв е моят път?
Попадала ли си в такава ситуация?
Ами аз почти постоянно съм в такава....Няма мъж с които да се скараме и после да правим бурна любов под завивките докато болтовете на леглото се разхлабят...работата ми е все още мизерна...Мъжа по когото си падам е 7 години по-малък от мен...и мечтаната работа...все още я чакам...Пътя отдавна съм спряла да го търся и въпреки това не съм се отказала,а ще правя Соломонов пентакъл та да видим кво ще стане аджеба! И тъй то! Simple Smile

# 461
Аз мисля,че когато някой има сериозни проблеми е редно да седне и да помисли как да ги разреши или да помоли за помощ своето семейство или приятели, а не врачки.
П.С. - Чувала съм за въпросния Робърт, майка ми беше изпратена от хора от Америка,да го разпита за някакви неща. Още на вратата,преди да му каже коя е, той и е отговорил на въпроса.
Тя никога не се е допитвала до него за лични цели,тъй като не я влече,но го е признала за феномен. Не знам каква е сферата му на дейност. Моя колежка също го хвали.
Къв е тоя Робърт и къде се намира? Колко пари взема.
И между другото не е със заядлив тон ама изпадни ти в ситуация в която и семвйството да не може да ти помогне пък ще видим дали няма да пребегнеш към глвдачки. Аз не мога да ходя щото съм в чужбина ама прибера ли се...такъв тур ще им ударя, че само аз си знам. Вярвам,че има хора, който помагат и вярвам,че понякога човек се нуждае от помощ. Незнам дали си имала магия и не ти го пожелавам ама като се окажеш на дъното до коленв в пясък ще видим дали няма да потърсиш чужда помощ!

# 462
Аз мисля,че когато някой има сериозни проблеми е редно да седне и да помисли как да ги разреши или да помоли за помощ своето семейство или приятели, а не врачки.
П.С. - Чувала съм за въпросния Робърт, майка ми беше изпратена от хора от Америка,да го разпита за някакви неща. Още на вратата,преди да му каже коя е, той и е отговорил на въпроса.
Тя никога не се е допитвала до него за лични цели,тъй като не я влече,но го е признала за феномен. Не знам каква е сферата му на дейност. Моя колежка също го хвали.
Къв е тоя Робърт и къде се намира? Колко пари взема.
И между другото не е със заядлив тон ама изпадни ти в ситуация в която и семвйството да не може да ти помогне пък ще видим дали няма да пребегнеш към глвдачки. Аз не мога да ходя щото съм в чужбина ама прибера ли се...такъв тур ще им ударя, че само аз си знам. Вярвам,че има хора, който помагат и вярвам,че понякога човек се нуждае от помощ. Незнам дали си имала магия и не ти го пожелавам ама като се окажеш на дъното до коленв в пясък ще видим дали няма да потърсиш чужда помощ!

казват че е от малкото с истинска дарба, но той се увлича от много други неща - духовни. веднъж приятелка се опита да запише часове при него но той я отряза и не сме опитвали повече. в книгата "Анастасия" мисля че имаше изказани благодарности към него или поне беше споменат някъде...

# 463
Привет, скоро не съм се включвал, но от скука ли от що ли, реших да дам отчет!

С тези от вас, с които съм общувал на лични съобщения, знаят за мойте визити из врачуващия контингент. Отново ще резюмирам мнението си по-долу :

Пепа от Хаджи Димитър - 100% гола вода. Минаха две години, от визитата ми там.

Цеца от Надежда - 100% нищо. Също две години, и "обещанията" и си останаха нейде из небитието.

Неда от Гео Милев - 100% нищо. Около година и половина мина от посещението ми там.

баба Дана от Модерно предградие - 100% нищо. Три години минаха, но освен смрадта от двора и, друго не помня.

Светлана от Сухата река - ходил съм само веднъж, аз я представих тук във форума. Тогава 2012г. беше улучила доста неща, които в срок от 6 месеца се случиха. Миналата година по-същото време, моята приятелка, която ми каза за нея,  ходи и пита за мен. Нищо! Нито за мен, нито за нея. Не мога да се изкажа категорично за нея, защото няма да е коректно. Вероятно има "включвания" чат-пат, и е въпрос на късмет да попаднеш в точния момент.

Емилия от Пиротска (новата звезда) - ходих при нея Февруари 2014г. Напъна се здраво жената, мила и любезна е, подари ми камъче от планински кристал, но си остана само с "напъните". За този и "зор" я дарих с 5лв. Прогнозите и бяха сравнително краткосрочни, но уви нещата се развиха точно в обратната посока. Така че за мен е - 100% гола вода!

Таня от Люлин - ходих при нея Октомври 2013г. Каза ми доста неща, естествено записах разговора без тя да знае. Тогава ми беше забавно, и някак с насмешка приех доста от нещата които ми изтърси. Една година по-късно, мога категорично да кажа, беше точна в доста голям процент. И тук не говоря само за сбъднати прогнози, но и за тендецията в която се развива живота ми, в последно време. Разбира се, с нея също трябва да се внимава! Ходих при нея, преди около месец, защото бях в началото на конкретно начинание, и исках да видя какво се случва. При липсата на какъвто и да е намек от моя страна, и на почти 100% мълчание, жената видя много точно нещата. Така че, на този етап тя е единствения човек, за който мога да кажа че има точни включвания. Другото, което е в плюс, че няма твърда такса, и за старанието и я дарих с 10лв.

Това е от мен, надявам се моят опит да ви е от полза.

# 464
Аз значи имах късмет, че ми се падна жена на около 40-те и модерна, възпитана, интелигентна. И  си прави срещите на оживени места, не у тях. Разбира се, други няма да търся като чета какви премеждия имате. Не ви ли е неприятно да влизате в къщите на тези хора? Аз вече и не търся врачки, от както Цеца от Надежда, която си има цял фен клуб излъга че не й е добре (че и тук някоя нейна позната така излъга, а в следващите дни други потребителки се похвалиха, че ги е приела). Що за човек, който твърди, че е духовен ще използва болести за да лъже? Предпочитам да дам пари на Руската църква или на която и да е друга църква. Simple Smile
Циганин ей такъв човек е...цигански номера край нямат мамито им...

Общи условия

Активация на акаунт