Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 587
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Предполагам,че няма нужда от въпроси. Той знае кой за какво отива. Аз между другото имам леки болки в ляво, в реброто под гърдата от половин година и личната не знае къде да ме изпрати. Замислям се дали да намина да чуя и неговото мнение по този въпрос. Знам,че лекувал с ръка.. newsm78

# 436
Някой от вас вярва ли в сбъдването на желания в руската църква в София?

# 437
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Някоя от вас чувала ли е за печатите на Соломон ? И Има ли повече инфо за тях правила ли ги е? Помагат ли? Действат ли ?   bouquet Heart Eyes
А сега де, ново инфо. Дай разяснение и мога да се разтършувам в нета Simple Smile

Соломон Велики просветен в магията най-добрата най сполучливата и уж все за добро...Имало талисмани(амулети) не знам точно които се правят собственоръчно и се зареждат,мернах ги из разни сайтове за амулети направо готови,но не разбрах дали готови или собственоръчно направени е по-добър вариант...четох из разни места невероятно силни защити против зли сили очи магия и т.н както за привличане на пари късмет любов,определен човек и т.н и аз не знам много по въпроса,та ми беше чудно някоя дали е пробвала...защото пък и можело да си навредиш при не правилно зареждане..  Simple Smile някоя ако се сдобие с повечко информация по въпроса ще се радвам да сподели..Малко не е за тук тази тема,но пак е свързано с окултното..   bouquet

Здравейте!

Печатите на Соломон звучат доста страшничко. Преди да поръчвате или правите подобни неща, прочетете всичко. Може много да си навредите.
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4005.0

# 438
Здравейте от мен.Отдавна не съм се включвала,но искам да споделя някои нещица с вас.

1.Пепа категорично не позна-случва се това,което тя предсказа,но наобратно.Благодаря за което.
2.Божидар Караджов не позна.Същото като Пепа.
3.Баба ми Иванка от Костинброд-вече си е изгубила способностите при мен.Веднага давам пример:
Тази година ще има нова любов.Нов ще е.Ама,може и да е старият!
Ами,старият си е.
Въпрос:Ще ме приемат ли в университета за магистратура?
Отговор:А ти учиш ли?
Въпрос:Ще ме вземат ли на работа?
Отговор:О,на това място те искат,бе.
Е,да,ама аз не отидох там.Намерих друга работа.

4.Ина-не позна нищо.Помня само,че беше казала,че бившият ми шеф много ме харесва и никога няма да ме пусне да си тръгна.Амии,напуснах си съвсем нормално,не ме е спирал.
5.Стефка от Генерал Тодорово-не ми каза нещо съществено.
6.Една дама от Ловеч,май че Поля се казваше-пали ми свещи,восък ми излива,въглени гаси...от разстояние-стана обратно на това,което каза.
7.Анелия от Пловдив-много съжалявам,но не при мен не успя.
8.Карла-не става.
9.Искра не желая да я коментирам.
10.Марияна Николаева е едно недоразумение.

Всички останали,при които съм ходила,ръсиха велики глупости!А те не са една и две.

Той ще се ожени,пък ти ще се самоубиеш,майка ти е болна от...,баба ти ще стане от леглото...

Само че аз съм жива още,той не се е оженил за друга.Майка ми все още е здрава сравнително.Баба ми стана,ама само колкото са се пренесе във вечния си дом.

Никой обаче не каза,че баща ми здрав и прав(хапче не е пил в живота си)ще го покоси инсулт.никой не каза,че дядо ми ще почине,както си върви по пътя.

Разбирам,че не всичко може да се хване,но смятам,че това са сериозни неща в живота на един човек.Съвсем различни от това-боляло те е ухо като малка,имала си кукла,ударила си малкото си пръстче.

# 439
Здравейте от мен.Отдавна не съм се включвала,но искам да споделя някои нещица с в

Разбирам,че не всичко може да се хване,но смятам,че това са сериозни неща в живота на един човек.Съвсем различни от това-боляло те е ухо като малка,имала си кукла,ударила си малкото си пръстче.

Чакай да позная,това е Искра нали?Само ,че аз коляното съм си удряла каза жената.Радвай се ,че при теб е малкото пръстче.

# 440
Ancholina, съжалявам за загубата на баба ти. Бъди здрава и се бори за магистратурата и хубава работа,която ще те удовлетворява. Не си затормозявай живота с такива неща, всички имаме съдба,която не можем да избегнем.

# 441
Да,това са Искра и Марияна Николаева.

Иначе не съм споменала Никола Узунов,Данка,цеца,една дама от пловдив,на която не помня името,маг Сибила,Ели Маринова и още знайни и незнайни войни.

Напук на тях и личният ми живот е ок,и магистратура си уча,и работа си имам.

# 442

3.Баба ми Иванка от Костинброд-вече си е изгубила способностите при мен.Веднага давам пример:
Ами,старият си е.

Едно време още докато си избирах врачка и четях темите с надежда да открия някоя свястна, попаднах на твоите мнения за тази жена и изрових телефон отнякъде.  Отивам аз обнадеждена. И попадам на следното нещо - документирано точно след визитата в л.с. към потребителката, която ми прати координатите. Досега не исках да го споделям, за да не обидя някой, който твърди колко много познава.

Не ми даде да записвам, а и как, като ми хвана дясната дясната ръка. Но когато посегнах към телефона, ми хвана и лявата и скочи като ужилена да не я запиша случайно. Ако бях включила телефона преди това, щях да имам шедьовър:

тя: "някой с В познаваш ли?
аз: "няколко. нещо обстоятелства, описания?"
тя: "а нищо. А някой с Н познаваш ли?"
аз: "да, но пак са много, не знам за кого говориш?"
тя: "икона на Богородица имаш ли?"
аз: "да."
тя: "да ходиш в църква и да я осветиш, а после навсякъде с теб да я носиш"
аз: "добре" ама просто така, колкото да й дам възможност да продължи
тя: "в Господ вярваш ли?"
аз: "зависи"
тя: "добре. ако ти се отвори път да ходиш в чужбина, да ходиш"
аз: "на почивка или да живея"
тя: "о, не знам, което и да е"
аз: "ама виждаш да ходя в чужбина?"
тя: "а, аз просто така ти казвам, ако нещо случайно"
аз: тъп поглед
тя вече не знае какво да каже и изтърсва: "нещо сърце да те боли?"
аз: "пробожда ме. проблем ли има?"
тя: "не знам. а главата как ти е?"
аз: "ми не ме слуша. защо питаш?"
тя: "не знам. А ключове в теб имаш ли?"
аз: "естествено, на днешно време всеки има"
тя: "винаги да си носиш с тебе ключ"
аз: (наум, искам да се махна оттук), на глас, "окей"
тя: "някой да ти е разбивал сърцето?"
аз: вече с леко раздразнение, "на кого на моята възраст не са му разбивали сърцето? Кажи ми в каква връзка питаш?"
тя: "ааа, нищо. А зодия риби познаваш ли?"
аз: "много. мъж или жена?"
тя: "ми не знам. кажи ми кого познаваш."
аз вече губя търпение и почвам да изреждам: "Ами един мъж, с когото вече можем да заключим, че изреди всички хора, за които не искам да знам, брат ми, няколко приятелки..."
тя: "стоп. брат ти. Ето я рибата. Той коя зодия е?"
аз: "е нали за Риби говорим!"
тя: "о, да, да, да.... А ти коя зодия си?"
Мразя този въпрос, но отговарям и тя ми обяснява как и тя е тази, орисията ни е да търпим и да се борим.
До този момент вече беше надраскала цялата чаша с някакви драскотини и победоносно заключи: "Магия нямаш! Сега две неща можеш да ме питаш!"
аз: "чакай, да те питам? Ама аз дойдох да ми кажеш за проблемите. Те са много, дотук за нито един не говорихме, как така само два?"
тя: "Ами ти пак ще дойдеш да ти кажа. Бори се."
Хваща ми ръката и ми я обръща. "Ето тук, едно Л... бля-бля (малко загубих концентрация от яд, унижение и желание да я зашлевя) и Л става на М .. и ТИ СИ МЕДИУМ! Като мен! Толкова са ти силни енергиите, че аз затова не мога да ти гледам! Я тука хвани пръста, премисли нещо и го завърти в чашата! Ти като помислиш, нещо става ли?"
аз: "Ъ.. ми понякога желанията ми стават..."
Тя: "Лошо да не мислиш, ей, че се сбъдва. Давай, давай завъртай, че ме чакат"
Завъртях покорно и тя: "да, ето, за две неща премисли! нали?
аз: "не, едно"
тя: "е да де, гледай, К излезе, ще стане, ще стане"
К ?! Къъ?!   Sick

# 443

Ами,старият си е.

Едно време още докато си избирах врачка и четях темите с надежда да открия някоя свястна, попаднах на твоите мнения за тази жена и изрових телефон отнякъде.  Отивам аз обнадеждена. И попадам на следното нещо - документирано точно след визитата в л.с. към потребителката, която ми прати координатите. Досега не исках да го споделям, за да не обидя някой, който твърди колко много познава.

Не ми даде да записвам, а и как, като ми хвана дясната дясната ръка. Но когато посегнах към телефона, ми хвана и лявата и скочи като ужилена да не я запиша случайно. Ако бях включила телефона преди това, щях да имам шедьовър:

тя: "някой с В познаваш ли?
аз: "няколко. нещо обстоятелства, описания?"
тя: "а нищо. А някой с Н познаваш ли?"
аз: "да, но пак са много, не знам за кого говориш?"
тя: "икона на Богородица имаш ли?"
аз: "да."
тя: "да ходиш в църква и да я осветиш, а после навсякъде с теб да я носиш"
аз: "добре" ама просто така, колкото да й дам възможност да продължи
тя: "в Господ вярваш ли?"
аз: "зависи"
тя: "добре. ако ти се отвори път да ходиш в чужбина, да ходиш"
аз: "на почивка или да живея"
тя: "о, не знам, което и да е"
аз: "ама виждаш да ходя в чужбина?"
тя: "а, аз просто така ти казвам, ако нещо случайно"
аз: тъп поглед
тя вече не знае какво да каже и изтърсва: "нещо сърце да те боли?"
аз: "пробожда ме. проблем ли има?"
тя: "не знам. а главата как ти е?"
аз: "ми не ме слуша. защо питаш?"
тя: "не знам. А ключове в теб имаш ли?"
аз: "естествено, на днешно време всеки има"
тя: "винаги да си носиш с тебе ключ"
аз: (наум, искам да се махна оттук), на глас, "окей"
тя: "някой да ти е разбивал сърцето?"
аз: вече с леко раздразнение, "на кого на моята възраст не са му разбивали сърцето? Кажи ми в каква връзка питаш?"
тя: "ааа, нищо. А зодия риби познаваш ли?"
аз: "много. мъж или жена?"
тя: "ми не знам. кажи ми кого познаваш."
аз вече губя търпение и почвам да изреждам: "Ами един мъж, с когото вече можем да заключим, че изреди всички хора, за които не искам да знам, брат ми, няколко приятелки..."
тя: "стоп. брат ти. Ето я рибата. Той коя зодия е?"
аз: "е нали за Риби говорим!"
тя: "о, да, да, да.... А ти коя зодия си?"
Мразя този въпрос, но отговарям и тя ми обяснява как и тя е тази, орисията ни е да търпим и да се борим.
До този момент вече беше надраскала цялата чаша с някакви драскотини и победоносно заключи: "Магия нямаш! Сега две неща можеш да ме питаш!"
аз: "чакай, да те питам? Ама аз дойдох да ми кажеш за проблемите. Те са много, дотук за нито един не говорихме, как така само два?"
тя: "Ами ти пак ще дойдеш да ти кажа. Бори се."
Хваща ми ръката и ми я обръща. "Ето тук, едно Л... бля-бля (малко загубих концентрация от яд, унижение и желание да я зашлевя) и Л става на М .. и ТИ СИ МЕДИУМ! Като мен! Толкова са ти силни енергиите, че аз затова не мога да ти гледам! Я тука хвани пръста, премисли нещо и го завърти в чашата! Ти като помислиш, нещо става ли?"
аз: "Ъ.. ми понякога желанията ми стават..."
Тя: "Лошо да не мислиш, ей, че се сбъдва. Давай, давай завъртай, че ме чакат"
Завъртях покорно и тя: "да, ето, за две неща премисли! нали?
аз: "не, едно"
тя: "е да де, гледай, К излезе, ще стане, ще стане"
К ?! Къъ?!   Sick

Ти плати ли накрая за всичко това?Какво питам като при мен с Дора Пенева се получи нещо подобно и накрая 40 лв.ме обръсна.Не е луд който яде баницата ,а който му я дава.

# 444
Аз значи имах късмет, че ми се падна жена на около 40-те и модерна, възпитана, интелигентна. И  си прави срещите на оживени места, не у тях. Разбира се, други няма да търся като чета какви премеждия имате. Не ви ли е неприятно да влизате в къщите на тези хора? Аз вече и не търся врачки, от както Цеца от Надежда, която си има цял фен клуб излъга че не й е добре (че и тук някоя нейна позната така излъга, а в следващите дни други потребителки се похвалиха, че ги е приела). Що за човек, който твърди, че е духовен ще използва болести за да лъже? Предпочитам да дам пари на Руската църква или на която и да е друга църква. Simple Smile

# 445
kabo6ar, нямаше фиксирана сума, та оставих 10 лв. Но и аз съм изгаряла с тези с фиксираните суми.

Проблемът обаче си има и емоционално изражение. В онзи период бях доста отчаяна и ходех да си купувам надежда. Къде ли не. Естествено излизах по-отчаяна и загубена в хаоса, а не по-обнадеждена. Бойка беше единствената, която ми я даде. Едната й кардинална прогноза, повод за моя надежда, се забави към една година и едва този месец стана. Жената ми повтаряше едно и също до втръсване, но аз все повече не й вярвах, ходех обаче, за надежда, докато края на октомври не добави и описание и инициали на човека, който ще играе главна роля за нещото. В онзи момент човекът нищо не ми говореше. Един месец по-късно се получи буквално отникъдето. С една година закъснение. С което й простих едно подвеждане за събитие преди това.

# 446
Да,това са Искра и Марияна Николаева.

Иначе не съм споменала Никола Узунов,Данка,цеца,една дама от пловдив,на която не помня името,маг Сибила,Ели Маринова и още знайни и незнайни войни.

Напук на тях и личният ми живот е ок,и магистратура си уча,и работа си имам.

Все пак ми е интересно да разбера, дали има ясновидец, при който си била и ти е познал нещо, дори и минимално. Ако има такъв / такава как се казва?

# 447
И аз имам М на ръката.сигурно съм медиум.

Най-доволна съм от Мария от Ямбол-без въпроси,тази жена ме закова.Засега събитията се случват по нейния сценарий,образно казано.

# 448
На този мейл e1wira@dir.bg бях изпратила три въпроса , на които не получих никакъв отговор.Днес отново им препратих.
На какъв и-мейл изпращате запитване на тази Елвира.
П.П. Между другото за интересуващите се , свързано с инфо от фейсбук - на личният ми мейл се изписва име и фамилия, но по тях не мога да бъда открита в социалната мрежа , там съм по друг начин ,даже и както трябва не се откривам лесно, така че.........

# 449
  • Под Слънцето
Да ви кажа ли кой наш стар познайник се крие зад мейла e1wira@dir.bgJoy

Общи условия

Активация на акаунт