Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 446
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
И аз мога да кажа че за разваляне нямат грешка.За магии съм ползвала доста и съм доволна сега писах за нова да ми направят и чакам отговор.

# 541
Нищо не мога да кажа за магиите и 100-те лева, тъй като не съм се възползвала от този тип услуга при тях. Споделям само, че получих отговор на въпроса, който ме вълнуваше.

# 542
Чудя се дали да пращам 100 лв на Елвира и аз. Предложи ми и обещания даде, че нещата ще се наредят, ама някой реално доволен има ли? А и ме е страх за магия, да не се обърка нещо друго?
Опитнитеу моля споделяйте   bouquet

# 543
Споделиха ми, че след получаването на 100 лв ,предхождащата ги интензивна комуникация е секнала и е спряла да отговаря при търсене.Знам, че с едно момиче и оттук е станало така, ако желае, нека сподели.

# 544
аз от 4г пиша и нямам проблеми и съм пращала много пъти пари.понякога се е случвало бавно да ми отговарят.скоро се скарахме понеже им казах че пишат за тях в форум и елвира ми се обиди май.каза че не я интересуват никакви форуми нито какво пишели.каза че нямала реклами и не искала.тогава спря да ми пише ама оная вечер ми писа като я видях на скайпа.сега чакам отговор че искам магия за новата ми работа да ми хареса и т.н.на два пъти ми отказаха магия преди време.сега да видя като пишат ще кажа.дадох скайпа на една позната но още  не са й писали там.ако пишат ще кажа какво е станало.

# 545
аз днеска ходих при Ели.позна ми че съм на нова работа от скоро а на Десито дето беше с мен позна че с мъжа й са на нож пак.На мен ми предсказа че няма да се местя от тази работа поне до края на идната година аз и затова питах главно.На Деси каза че й изчезнала дреха и я вижда като яке или жилетка и й е правена магия.А тя наистина после ми каза че търсила някаква блуза кат жилетка с копчета ама така и не успяла да я намери в работата дет работи и мислела че някой клиент я взел от стола.След Нова година мисля пак да ида при проф Томов и в Пловдив до жената с починалите.Като ида и ще разказвам пак.

# 546
аз днеска ходих при Ели.позна ми че съм на нова работа от скоро а на Десито дето беше с мен позна че с мъжа й са на нож пак.На мен ми предсказа че няма да се местя от тази работа поне до края на идната година аз и затова питах главно.На Деси каза че й изчезнала дреха и я вижда като яке или жилетка и й е правена магия.А тя наистина после ми каза че търсила някаква блуза кат жилетка с копчета ама така и не успяла да я намери в работата дет работи и мислела че някой клиент я взел от стола.След Нова година мисля пак да ида при проф Томов и в Пловдив до жената с починалите.Като ида и ще разказвам пак.

Привет,
коя е Ели за която споменаваш? Звънях на професора преди няколко дни и той каза че не приема, има здравословни проблеми.

# 547
Здравейте!Бих искала да попитам,някой ходил ли е при Нина от с.Камено.. или поне чувал ли е нещо за нея?Днес ходих.. останах много доволна!Моят приятел е скептично настроен,затова реших да попитам и вас.. ако някой знае нещо за нея ще съм благодарна да сподели Simple Smile

# 548

Привет,
коя е Ели за която споменаваш? Звънях на професора преди няколко дни и той каза че не приема, има здравословни проблеми.

Аз като се обадих на професорът, не ми отказа да ме приеме.Наистина е болен човек и може в момента да не е добре за посетители.Няма как да знам. Относно Ели предпочитам да не коментирам публично коя е,човек е от когото съм доволна.

# 549
Искам да споделя впечатлението си за Дора Пенева от Варна. Посетих я през седмицата в дните, в които беше в София.

Жената приема в един фризьорски салон в Централна автогара.

Мога да кажа, че на първо време съм доволна. От чисто човешка гледна точка, това е най-възпитаната ясновидка, при която съм била. Интелигентна и деликатна, много умело подбира думите си и по никакъв начин не цели да стресне човека, на който гледа.

Държи да има снимки, ако се пита за други хора, на които те да са сами и да се виждат ясно очите им. Взима 40лв. (което не е малко за мен).

Само я насочих, че искам да погледне бизнес сферата при мен...И тя започна...Ориентира се съвсем точно в сегашното състояние. Изброи с точност факти от близкото минало. Изобщо не подпитваше, което ми хареса и говореше ясно и конкретно, без недомлъвки и заобикалки...Остава разбира се и да е права.

Даде ми немалко прогнози. Някои от тях са краткосрочни и ще мога да видя до месец-два дали ще станат факт.

За здраве се ориентира много точно за някои мои проблеми и на мъжа ми, а други не ги хвана...

По време на цялата консултация допусна минимални грешки и точности.

Понеже вече съм се напатила от справящи се за настояще...и после кръгла нула, подчертавам, че това са първоначалните ми впечатления. След шест месеца ще мога обективно да споделя каква познаваемост има при мен за бъдещи събития.

Иначе си тръгнах положително заредена и доволна от смилената комуникация с един наистина светъл и интелигентен човек.

Оставям и телефона ѝ, ако има интерес.

0886 05 65 63.

# 550
За Ели Логинова ли става въпрос?

# 551
не,няма я в рекламите.намерих контакти преди година-две от една жена и така.

# 552
В Бургаският регион коя е най-препоръчваната врачка?

# 553
не,няма я в рекламите.намерих контакти преди година-две от една жена и така.
Не можах да разбера, по напред в темата си писала, че от четири години контактуваш с тях, сега пишеш от година-две  newsm78
Прави впечатление, че много упорито ги рекламираш, уж от четири години си им клиент, а питаш в темата дали това е тяхната страница във ФБ, не само сега, но и миналата година имаше такъв период... Каква е истината???

# 554
Здравейте,аз пак се включвам с питане за Емилия от Пиротска и нейните прогнози.Имам питане и за Валентин-аз лично съм доволна както и всички които са го посетили без изключение,обаче има нещо което ми прави впечатление и това е че на всичики предвижда само хубави неща и леко се плаша,защото ми се струва малко странно newsm78.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?  bouquetСъщото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт