Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 306
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Под Слънцето
И 3те, момиче, и 3те.. Баба ти Елена па лекува с ластари от асма като те кара да подскачаш , а тя прекарва кръга през теб.. Изобщо колкото е малко Камено, толкова разнообразие..

# 571
За тази пък Елена за сефте чувам хахаха  Joy #Crazy

# 572
  • Под Слънцето
Не те съветвам и да я опознаваш! Но ако искаш все пак да те сурвака.. с едни 30 лева, ш'ти дам номера й.

# 573
Не те съветвам и да я опознаваш! Но ако искаш все пак да те сурвака.. с едни 30 лева, ш'ти дам номера й.

Ще я пропусна...стана достатъчно ясно че за нищо не става..  Grinning

# 574
Мили Дами...
Весела Коледа...
С пожелания за всички най-хубаво...малко повече усмивки, малко по-малко проблеми и главоболия...
и чудото за което говорят всички...да се случи и на нас...

Нека видим...що за чудо е това, Коледно Чудо..

Здраве и късмет...!  Heart Eyes Hug  bouquet newsm51 txtloves

# 575
Честита Коледа!Бъдете  здрави и дано всеки изживее своето коледно чудо! santa2  madnoel

# 576
Весела Коледа!

# 577
Честита Коледа!!!

Да има много здраве, щастие, късмет, мир и хармония за всички ни!!!

# 578
Да споделя..относно Елвира и други ритуали освен изчистване...НЕ СЪМ ДОВОЛНА ИЗОБЩО !
Даже силно се съмнявам,че са направили поисканото от мен..
с Две думи не желая да изразя...дори думите които ми се въртят в главата...разочарованието убитата надежда...тъгата която изпитвам и безпомощността че се доверих а бях подведена...

Сами си преценяйте дали ще се доверите за друго на тях освен за изчистване..   bouquet

# 579
На леля Искра на моята приятелка предсказанието се сбъдна на връх Коледа.Доста неочаквано но все пак вече второ предсказание й се сбъдва.На мене за съжаление няма нищо още от всичко което ми предсказа,за да стане до края на годината още нищо не ми се е,сбъднало.

# 580
Сред Вас Дами, да се намира някоя възползвала се от услуги или поне чула за услуги предлагани от разни сайтове магове и т.н свързани с окултното....Но говорим за изпробвани които поне да си заслужават средствата...  Rolling Eyes newsm78  bouquet

Може и на ЛС   bouquet Hug

# 581
И на мен леля Искра не ми позна, но аз говорих с нея по телефона, а според доста от вас дарбата й по телефона се губи. Беше ми дала срок от месец и половина да се случи нещо, а вече след два и половина, нещото все още не се е случило. Сирма за същото нещо ми даде срок от четири месеца, но май изгледи да се случи изобщо няма Simple Smile При нея разговора пак беше по телефон. Една ми каза, че няма да се случи и вероятно е познала, а други две казаха че зависи от мен Wink

# 582
И на мен леля Искра не ми позна, но аз говорих с нея по телефона, а според доста от вас дарбата й по телефона се губи. Беше ми дала срок от месец и половина да се случи нещо, а вече след два и половина, нещото все още не се е случило. Сирма за същото нещо ми даде срок от четири месеца, но май изгледи да се случи изобщо няма Simple Smile При нея разговора пак беше по телефон. Една ми каза, че няма да се случи и вероятно е познала, а други две казаха че зависи от мен Wink
Леля Искра посетих у тях миналата година.Нищо,ама абсолютно нищо не хвана.Говори едни глупости,нищо смислено.Това зависи от теб, също ми звучи като измъкване от страна на гледачките.Ако стане -добре,ако ли не -ти си причината ,едва ли не.И в двата случая са познали.Няма такъв филм.Или това ще стане, или не.Нали затова отиваш там,тя/той да каже,нали вижда в бъдещето.Като си направя равносметка,излиза ,че няма виждащи в бъдещето.Всичко е плод на японската система" нагоди го".Аз съм по склонна да вярвам на карти,в смисъл,че ако този който гадае го умее,то картите показват много неща(Емилия от Лондон на таро  ,не ми позна)

# 583
http://charm-bg.com/orakul/
Някой да е писал някъде относно този сайт или да е чувал нещо?

# 584
http://charm-bg.com/orakul/
Някой да е писал някъде относно този сайт или да е чувал нещо?

Ако е същият Боян от Пловдив както пише на контакти дет имаше "кантора" до Бирената.. Въздух под налягане някога ходих там.Ако е друг пробвай,се.

Общи условия

Активация на акаунт