Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 220
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Мдааа-няма да се връзваме тогава...

# 617
Здравейте,
отдавна не бях се смяла със сълзи - що е това МАГИЯ ЗА ЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.............
Моля пояснете ми !!!!!!!!!!!!!!

# 618
  • София
Здравейте,
отдавна не бях се смяла със сълзи - що е това МАГИЯ ЗА ЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.............
Моля пояснете ми !!!!!!!!!!!!!!

Kaкто тази за любов за определен човек.
Т. е. за определен орган. Wink
Може да е смешно, ама за мен - не.
Както когато мой близък не е "тук". Едва ли на някого ще липсва неговата смърт, но на мен-определено -да. Всеки с ...каквото си желае.
Голям майтап. Sunglasses Найс, а? Wink

# 619
   Здравейте, пиша относно запитванията към мен. Не си правя реклама, но непрекъснато получавам въпроси и молби за помощ.
    Аз съм класически хомеопат и мога да помагам единствено за здравословни проблеми. Имам рейки второ ниво. Помагала съм преди. До скоро работех и преподавах лечебна гимнастика в едно учебно заведение и градини. Сега съм с повече свободно време. До 10-ти февруари ще помагам/относно хомеопатия и енергийни дисбаланси/ на всеки, който има нужда от помощ - безплатно. Давам координатите си във фейсбук - Daniela Yurukova, София, хомеопат.излиза картинка на жена в зелени дрехи. Може да ми изпратите покана и да ме добавите. Тел. ще го дам само на хора, които са ме намерили във фейсбук и са станали приятели.  Simple Smile

# 620
  • София
Дами, хайде да ни е честита Новата 2015 г!  bouquet
Много, много щастие, здраве, късмет и любов на всички!!!

medica, пратих ти покана. Wink

# 621
Честита нова година!!!

Да има здраве, щастие, късмет, топлина и хармония за всички!

Нека проблемите бъдат по-малко, а усмивките повече!!!

# 622
Честита нова година!Пожелавам на всички много здраве,късмет и много сбъднати мечти!Нека всички лоши неща останат в изминалата година и от тук нататък има само щастие и повече усмивки! Hug  bouquet Hug

# 623
 Честита Нова Година! Пожелавам здраве, щастие, позитивизъм и успехи! Приела съм поканите на тези от Вас, които ме намериха.   bouquet

# 624
Здравейте момичета и за много години!

Често ми се е случвало (както и на мн. мои познати) да посещавам този "женски" форум без рег. с цел да получа информация. Този пък необходимостта ме подтикна да стан част от абонатите.

Накратко видях че някои от вас са посещавали жена на име Величка от Чирпан, но не успях да открия по-конкретна инфо (адрес, телефон) измежду написаното тук.
Мой приятел я е посетил наскоро но така и не успя да ми даде детайли, а ми отговори :"Който и да питаш в Чирпан ще те насочи".

И така моля за съдействие, за да открия тази забележителна жена/ясновидка/енерготерапевт когат посетя Чирпан по време на командировката ми.

Благодаря.

# 625
Цитат
Здравейте дами....та да започнем годината с "добра"  новина....
Елвира...-пълни мошеници...!
И не се прехласвайте чак толкова много,че познават...
Ако има една поне на която да и е предсказано нещо за бъдещето...нека да пише и каже каква е познаваемостта..
Аз минах по този път....Знам как сте се почувствали при получаването на първия отговор знам колко,впечатлени възхитени и изумени от "познаваемостта " сте останали....
Но с замъглен ум...ние не мислим а те се възползват...
Възможно да е само при мен,но не мисля...Една която има да са и предсказали за бъдещето нещо,моля нека сподели с нас....
Не се прихласвайте по-"компетентните приказки" по изчерпателните отговори и по "познаваемостта" защото за мен такава няма,жалко че го осъзнах когато изгорях с 300лева( майната на парите)
ИЗГОРЯХ С ПОПАРЕНИ МЕЧТИ И НЕОПРАВДАНО ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА...
Това е от мен !   bouquet Hug Heart Eyes

ЛС: И моля разни....уж произволни съфорумки да не ми скачат в защитата...
Рекламата, другаде,тук е форум в който да си помогнем НЕ ДА РЕКЛАМИРАМЕ ШАРЛАТАНИ и да подвеждаме хората..!
Минах вече от там....правих профилактики и видях що за "работа" са свършили и колко умеят да вършат....!
 #2gunfire
И аз да се изкажа...Аз изгорях с малко по-малко пари, но и при мен парите нямат значение...При мен се почна от далеч,че работата дето я искам нямало да стане, защото нещата били на расова основа...Тук в Германия расова основа не съществува...Във фабриката в която исках да работя работят 60 националности...Уж имах магия за която платих да се развали... Кво се оказа...ядец. Нещата се раздвижиха за 2-3 мах 5 дена и после всичко се сгрумоляса ама как...Не им се хващайте и не инвестирайте. Аз инвестирах 50 евро за тях...за тия пари съм работила и в събота и вместо да си купя нещо за ядене, аз ги инвестирах в капка надежда,че нещата покрай мен ще се оправят...Е, не се оправиха...Затова не се забатачвайте с пари! И извинявам се за хората пред които ги рекламирах! Простете ми!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 17:53 от bubanka

# 626
За това вече разчитам на тарото.Когато нещо ме претиснява си хвърлям карти  и стигам до отговора Peace

# 627
Ходих при Валентин Начков. На мен не ми е говорил само позитивни неща, даже напротив. Доволна съм като цяло.

# 628
Ходих при Валентин Начков. На мен не ми е говорил само позитивни неща, даже напротив. Доволна съм като цяло.

Еееее, не така телеграфно,  пълен и подробен отчет! Шегувам се.  Joy
Ама сподели нещо по-така, че вече десет пъти се препотих как ще стане, това, което предсказа. Почти невероятно ми звучи.

# 629
Привет на всички! Simple Smile

За много години! Здраве и късмет:)

Някой чувал ли е за Ели, приемала някъде на Сточна гара?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт