Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 236
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и Честита Коледа!
До сега не съм писала директно в темата а само на лични. От позицията на времето - почти 2 години мога да споделя мнение за познаваемостта на Божидар Караджов - почти 0 (единственото нещо което каза и съвпадаше с мнението на всички посетени от мен беше направената магия) и съответно прояви желание да я неутрализира. Аз си взех смирено номерчето с код по което щеше да ми забърка необходимата отвара, като реша да се обадя и забравих за него и според мен съвсем не съм сбъркала имайки предвид сбъдването на всичко казано от него. Другия посетен от мен със същата познаваемост - 0 е Роберт Йовчев - много любезен и мил господин, който най- вероятно помага на хората със здравословни проблеми, но от казаното от него за бъдещето нищо не се случи.
Посетила съм и двама радиестезисти Валентин Маринов от София  - потвърди ми наличието на нискочестотна вълна и каза и месец и година - кога е правена (съвпаднаха с казаното от неговия колега Ивелин Иванов от който си закупих неутрализатор, който се носи като бижу - практична инвестиция:)) поне има нещо видно за което съм платила и си го нося с кеф. Е разбира се  че се опита да събере колкото може повече парички - това е масово явление, за да постави вътре различни пентакли, които предпазват от различни неща като- външна намеса, самовнушение, за здраве, късмет и т. н. не ги помня всички. Аз си избрах против външна намеса, а той ми подари и за здраве:) Най-много неща ми позна жена която явно не е с добра слава, даже фигурира в черния списък и затова няма да напиша публично името и. Но и от нея нещата който каза и то по основния ми проблем не се случиха до сега. Видно е че някой са доволни от едни други не, на мен миналото ми го разказа все едно четеше от книга за мен, за настоящето голяма част от нещата се случиха, както и от бъдещето, но пак казвам основното за което отидох не се е случило и до днес.
Лек и усмихнат ден на всички!

Здравей,
Моля те, ако е възможно да споделиш все пак, коя е тази жена. Ще е полезно предполагам за доста от съфорумките.

# 601
Здравейте!Честита Коледа!
Писах на Елвира...на конкретния въпрос не ми отговори,но от това,което е написала-паднах.Тя буквално описа живота ми,а аз зададох съвсем различен въпрос.Лошото е че каза,че имам не доизчистена магия,която ...знаете какво правят тези неща.Посъветвайте ме какво да правя,къде да ида?Тя не ми е написала нищо по този въпрос.Питах дали разваля...Объркана съм!Затова искам Вашето мнение и съвет!
Бъдете здрави и щастливи!!! Hug

# 602
Весели празници на всички! Желая Ви много радост и топлина.
Сега и аз имам въпрос,Някой има ли отзиви за Кабала ? Тя е астролог , отговаря на един безплатен въпрос на сайта й - kaballa.wordpress.com

# 603
Кабала , разбира от астрология , но има сериозни проблеми с алкохола , и зависи в какво настроение , я хванеш, като цяло , ще ти обясни каква велика астроложка е и нищо особенно няма да ти направи с хороскопа. Ако искаш астролог , намери някой съвестен , не се обръщай към нея ако очакваш нещо сериозно....

# 604
Благодаря за бързия отговор! Преди време имах връзка и след поредната раздяла я питах дали има шанс пак да се съберем.Тогава тя ми каза , че вече окончателно сме се разделили.Не знам дали взех думите й присърце , или беше права , но постепенно свикнах с мисълта за безвъзвратен край и след време се появи друг човек.Питах я и за него и отговора й сега е , че ако питам за сериозна връзка , то тя е категорична - не и че няма да има връзка помежду ни.И..се разочаровах.

# 605
ами, тя все пак не е лош астролог, ако имаш някой важен и кофти транзит не е толкова трудно да се види, съжалявам ,че отговора е негативен, но може би е права в този случай.

# 606
Сега и аз имам въпрос,Някой има ли отзиви за Кабала ? Тя е астролог , отговаря на един безплатен въпрос на сайта й - kaballa.wordpress.com

Аз съм се допитвала до нея. Наговори ми пълни глупости, нямащи нищо общо с реалността. Нямаше абсолютно никаква познаваемост при мен.

# 607
Благодаря и на теб , Амелия , че отговори! И при една приятелка познаваемостта й беше нулева , но при мен може би е права..Не знам вече и затова питах.

# 608
Сега погледнах отново , надали ви строи натални карти ,и да гледа транзити , ами ви прави бързи хорари въпроси , които са нещо като ези или тура , на този принцип, така , че не й вярвай. Аз ти казах , че е несериозна, не може да пишеш на хората на база на един хорар .... Забрави за тази жена

# 609
Благодаря ти отново , jojo07.Аз ползвах услуга към сайта й.Казвам й име,рождена дата и място на мен и на другия човек и задавам въпрос , при което тя казва да или не и ако отговора е положителен , определя и някакъв срок.

# 610
не ,не се занимвай с тази жена... ако искаш някй астролог , потърси някой сериозен да ти направи хороскоп като хората

# 611

Аз съм се допитвала до нея. Наговори ми пълни глупости, нямащи нищо общо с реалността. Нямаше абсолютно никаква познаваемост при мен.
Аз също съм се допитвала до нея няколко пъти, първия път я питах дали ще създам семейство с момчето, с което ходех по това време. Отговорът й беше да, но препоръчваше това да стане след година.... 3 месеца след задаването на въпроса се разделихме с него, а вече повече от година не сме заедно и не съм създала семейство нито с него, нито с някой друг  Laughing
След това я питах дали ще сменя работата си и ще бъде ли тя по специалността, която съм завършила. Отговорът тук беше, че това няма да е скоро, но ще дошъл и момент, когато ще бъда удовлетворена от това, което работя. Скоро след това смених работата си точно по специалността ми. Е тук може би позна, че ще работя точно това, което искам!
Една приятелка се интересуваше дали ще има общо бъдеще с мъжът, с който имаше връзка, отговорът беше положителен, но всичко между тях приключи, разделиха се. Година и половина по-късно пътищата им са поели в различни посоки.

# 612
  • Под Слънцето

От Варна е,  в долната ми махала е. Ако реши, тя сама ще ти предложи да й звъннеш   като ти даде номера си. Аз няма  да рискувам да го напиша тук.

# 613
Благодаря на всички , които се отзоваха! Това , което ми пише в сайта , е достатъчно.Не изпитвам необходимост да провеждам и телефонен разговор.

# 614
Здравейте!Честита Коледа!
Писах на Елвира...на конкретния въпрос не ми отговори,но от това,което е написала-паднах.Тя буквално описа живота ми,а аз зададох съвсем различен въпрос.Лошото е че каза,че имам не доизчистена магия,която ...знаете какво правят тези неща.Посъветвайте ме какво да правя,къде да ида?Тя не ми е написала нищо по този въпрос.Питах дали разваля...Объркана съм!Затова искам Вашето мнение и съвет!
Бъдете здрави и щастливи!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт