Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 241
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
http://charm-bg.com/orakul/
Някой да е писал някъде относно този сайт или да е чувал нещо?

Вчера ми писаха от там... но нещо сякаш не ме жегва..  newsm78 А някой нещо за това
 http://shop-magic.blogspot.com/  ?

# 586
  • Под Слънцето
Хм, силно съм мнителна към сайтове, изградени в безплатни платформи и без налични номера за контакти... Който иска, да се пробва.. После  обаче да се ожали и тук.

# 587
# 588
Магията за печалба от тото, лото и други е само 46 лв...може да си поръчам, но ако спечеля 3 лв. това ще означава ли, че магията се е сбъднала?!?

# 589
   Здравейте и честита Коледа!
 Отдавна не съм писала. Но се включвам за да споделя и се надявам да съм полезна. До сега при всички ясновидки, при които съм била - успеваемостта е нула. Добре е, че не са много -
 Цеца от Надежда - нищо не позна, Емилия от Пиротска - нищо до сега, а точно обратното, Лидия от Хаджи Димитър - в началото бях доволна, но после прогнозите й не се сбъднаха. Е, пълно разочарование за сега и търсенето продължава.
За този господин Начков - нещо много ме съмнява тази прекалена положителност при всички. То е хубава да ти дава надежда,  а и да си я купиш. Дано да познава, но и таксата му не е малка.
Ако може, да ми пишете на лични за координати на Ели. Благодаря.  bouquet
Познавах един радиестезист с много добра познаваемост, но той вече не приема и май е заминал в чужбина. 
    Само искам да спомена за един тайнствен човек, който срещнах на гроба на Дънов. Беше преди 8 години някъде. Бях много объркана и отчаяна, тогава при мен направо се насочи един възрастен мъж с прошарена коса и големи мъдри очи. Без да задавам и един въпрос ми заговоари и ми описа всичко, което ме мъчи, както и каза какво да направя за да разбера истината по терзаещите ме въпроси. Каза къде да отида, от кой тел. да звънна и какво да попитам и после ми каза какво ще последва през следващите2-3 години. Е...... какво да кажа, тогава го сметнах за луд, но ....всичко стана точно така.
Нямям обяснение от къде се появи и как знаеше всичко.  Не ме взе пари, а изчезна на някъде, докато се обърна и го нямаше вече. Още съм в недоумение как се случи всичко това, но това е единствения човек, в живота ми, който с абсолютна точност и конкретност ми описа всичко, без да задам и един въпрос. Явно действително съм имала нужда от сериозно помощ и тя е дошла, но ка е той? как така изчезна и никога повече не го видях.

# 590

Демек,освен този съм намерила от доста време ги подминавам но се оказа,че имам нужда да се разтърся другаде..Има хора само прибират пари и друго не правят..поне да не ме е яд че съм се доверила..ами съм стреляла на сляпо хаха...ако имате интерес ще го пусна ...видиш ли някой изплюл камъчето и има наблюдения..  Laughing #Crazy

Ясно е,че дали ние или някой срещу нас ще настъпи по сериозно...в тоя живот без борба няма успех ...и все ще има проблеми..ядове и т.н ....
Изморих се от обиколки и звънене на Гледачки, които повтарят едно и също... а самото нещо за което се говори не търпи и грам развитие...

bouquet

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 17:02 от Бонбон911

# 591
Здравейте, искам да споделя , че Емилия от Лондон не ми позна абсолютно нищо, наговори ми един куп глупости, познаваемостта и е НУЛА.  Rolling Eyes

# 592
Здравейте, попаднах на темата съвсем случайно. Зачетох се и видях колко сте прави и....НЕправи!!!

Реших да Ви пиша, за да разкажа неща от "кухнята на занаята".
ОЩЕ В НАЧАЛОТО ИСКАМ ДА СТЕ НАЯСНО, ЧЕ НАПИСАНОТО НЕ Е С ЦЕЛ РЕКЛАМА.

Да поясня някои неща за мен.....била съм в будистки манастир в Индия дълги години и от 1997 год работя със свой кабинет за лечение и ясновидство. Бързам да кажа че от 2000 -2011 живеехме в Гърция - Атина. Поддържах безплатна рубрика за въпроси и отговори (ясновидство и лечение) към един от българските вестници - "България днес". Работя с името САМИРА. От 2011 живея в Норвегия.

Четейки Вашата тема разбирам че много от Вас, отивайки при ясновидец в повечето случаи са се доверили на чуто-казано. Друга голяма част отиват ....за да научат "нещо" за бъдещето си. Но какво е това нещо и какво самите очакват....и те не знаят.
Далеч съм от мисълта да влизам в спор с някого от Вас или още повече..... да Ви поучавам. Аз обаче НЕ СЕ СТРАХУВАМ да разкрия тайните на ясновидството пред Вас.
Първото и основно правило отивайки при такъв човек е да се доверите на своята интуиция. *** по-горе има един пост на medica - тя разказва за странна среща на гроба на Дънов. Аз съм убедена, че на нея се е явил духът на самия Дънов.....защото тя наистина в този момент е имала нужда от помощ - (между другото има не-малко съобщения за явяването му там; освен това такива неща се случват и с други починали...разкази много) - но няма да се разпростирам. Ще кажете защо съм убедена в това.....ами много просто...защото тя интуитивно е избрала ТОВА място. Нейните мисли стоейки там са били непрекъснато насочени към нейния проблем; и ТЯ е получила отговора. Не съм дъновист, просто обяснявам защо трябва да се доверите на своята интуиция. Т. Е.....когато четете такива обяви.... има едно чувство, което ще ви подскаже "вашия човек".
Второто и основно правило е....не се доверявайте на хора, които искат предварително заплащане на определена сума, когато вече сте в кабинета им. Изключение се прави за уговорен разговор по телефон, СКАЙП - тогава може да се получи недобросъвестна постъпка от клиента; получил услугата и не-заплатил. Освен това, ясновидци натруфени с разни дрънкулки по тях; с ефектни офиси и тям подобни кичовски подредби......също не би трябвало да Ви вдъхват доверие.
Трябва да знаете, че дори и да сте избрали и назначили среща с някого....отивайки там АКО нещо не Ви харесва.......никой не може да Ви задължи да останете и да заплатите.
Изрази от рода на заплахи, укори и проклятия (при отказ от Ваша страна да се състои срещата или да заплатите за НЕизвършена услуга)......повярвайте ми нямат никаква сила!!!! Много хора дори и да не вярват..... плащат за "всеки случай"
ЕДНО от нещата, когато Ви ясновидстват е....ясновидеца да Ви върне назад във Вашия живот и да Ви каже неща, които САМО ВИЕ ЗНАЕТЕ. Това може да бъде за Вас или за някой от роднините Ви.
ТОГАВА И САМО ТОГАВА - МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ТОЙ/ТЯ СА ИСТИНСКИ
Дори при положение, че останете на сеанса и се окаже че човека срещу Вас Ви разказва пълни глупости - Вие сте в правото си да го спрете и да си тръгнете.....НЕЗАПЛАЩАЙКИ . ( нали когато си купувате дреха, не плащате за всичко в магазина??? ; по този начин можете да се откажете и от предлагания продукт)
Дпуго основно правило е, че ако слушате само много хубави неща, които ще Ви се случат...пак има известна доза вероятност за "приплъзване "на информацията. На човек никога не му се случват само хубави неща, колкото и да ни се иска?!?!
Не желая да упреквам нито един ясновидец....но реклама от рода на "49 лв за числата от ТОТО, ЛОТО...." са пълна измишльотина и величайша глупост. Ме че ако той/тя можеше да ги познае тези числа...нали нямаше на Вас да ги каже?????? Всеизвестно е, че ясновидец на себе си и собственото си семейство НЕ познава.....но нали "можеше да каже тези числа на приятел????
Друг момент от Вашите мисли..... казвате, че ясновидците се разминават с посочено време.
ЗАПОМНЕТЕ.....добрия ясновидец в 99% от случаите НЯМА ДА ПОСОЧИ ВРЕМЕ ЗА СЪБИТИЕ. Само когато информацията се повтаря натрапчиво по време на сеанса...тогава може да се даде време и то...пак няма да е на 100% Събитията случващи се в нашия живот зависят от нас - нашите действия спрямо заобикалящата ни среда. Освен това ВСЕКИ индивид се ражда в определен момент и с определена цел/мисия. Когато ние искаме да изменим тези неща в глобален план....НИКОГА НЕ СЕ СЛУЧВАТ.
Запомнете (ако ми позволите) едно нещо... не ходете за щяло и нещяло при гледачки, врачки, баячки и ядновидци. Не ходете, колкото и да е добър ясновидеца много често. нормалното правило е....минимум след ТРИ месеца.
Много медиуми могат да четат Вашите мисли.....тогава те просто повтарят казаното от предишния път.
Най-лошото е когато отидете при такъв човек с предубеждение - чакай сега да видя какво ще ми познае ?!?! Тогава не сте полезни нито за себе си, нито за човека срещу Вас.
Ходете при такива хора САМО КОГАТО НАИСТИНА ИМАТЕ НУЖДА !!!!!  Тогава и самото небе се "отваря"

Оставам с уважение към всички Вас. Дано съм Ви била полезна.
Желая на всички много любов и светлина, здраве успех в жизнения Ви път.

Самира

# 593
На мен ми се плаче.Сега се връщам от едно място дето хем ми е близо до нас хем вече съм ходила и съм споменавала тука.Търсех някой от форума да дойде с мен понеже сама не ми се ходеше сякаш вътрешно усещах какво ще ми кажат а приятелката ми не можа да дойде днес.Все пак ходих сама.Започнах с питане за поредния мъж дет съм си харесала но без да задавам въпроси или да насочвам разговора момичето ми каза главната причина дет ме беше страх да я попитам.Искаше ми се да ми продаде надежда но не го направи искаше,ми се да ме излъже или окуражи но вместо това ме заби с отговора.Ако някой знае някаква магия за здраве нека ми препоръча моля ви искам я за баща си.Писах на Елвира за магия но ми каза че в момента не може да се заеме инак ми позна за баща ми.Това момиче и то ми отказа магия за здраве понеже ходи на работа и няма много време да я прави.Ако някой е намерил човек който наистина да е добър в това нека ми го препоръча.

# 594
  • Под Слънцето
sem22  , много добре, адмирации за написаното!
дано повече от четящите наоколо вникнат в редовете ти.

# 595
sem22  , много добре, адмирации за написаното!
дано повече от четящите наоколо вникнат в редовете ти.

За това го и написах  Shocked Thinking.....има и добри ясновидци. Но понеже ТОВА са много лесно изкарани пари.......много станаха виждащите; както екстрасенсите едно време.

kremache    МАГИЯ ЗА ЗДРАВЕ.....НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКОВА ЧУДО !!!!!!
 пиши ми на лични ако искаш; учила съм източна медицина, може да има възможност за помощ на татко ти.

# 596
Там дето ходих без дори да съм питала за баща ми,ми казаха.Досега винаги съм доволна.За здравето ще ти пиша ЛС

# 597
Нека се отбележа и аз. Преди време ходих при Искра в Бистрица. Основно мога да кажа, че ми позна доста неща, свързани с минали събития. За бъдещето ме касаеше главно един въпрос.  Предрече ми, че нещата ще се развият в желаната насока, но така и не се случи. При Сирма съм ходил, но доста отдавна. Нямам спомени какво точно ми позна и какво не, но от прогнозите, които даде по въпроси, които ме засягаха - нищо, с главно Н. В Бургас ходих при един ходжа, но му забравих името, намира се на Краснодар. Каза ми, че имам магия, дори посочи букви на хора и описа родствената им линия. Поиска 90лв да я развали, след като я намерим у нас, но жена ми запъна краката и така не се стигна до разваляне при него. Всъщност още не сме я намерили. Ходихме при ходжа Събри в Айтос, но мога да кажа, че положението си е същото, както преди. Даде ни муски да носим уж за по-добро, но нещата се влошиха и ги изхвърлихме. Е, за 10лв толкова. При Светлина тук в Бургас съм ходил, комерсиална жена, главно не останах доволен. Познаваемостта мога да определя на не повече от 10%. Видях мненията за телефон 090063080 / втр. 811 и се обадих. Не знам с коя жена говорих, мога да изкажа добро мнение, защото описа картината, в която се намираме, също спомена магия, но и това, че не се занимава с разваляне, отказа да ни насочи към някого, защото вероятно щяло да е реклама. Писах на мейла на Елвира, за която пишете. Останах меко казано възхитен от познаваемостта, също спомена въпросната магия, но не инициали на извършителя, а буквата на града, в който е. При нея цената е 100лв да се развали и жената съвсем запъна крака. Пак й се видя скъпо. kremache кое е това място, където си ходила и гледат ли по телефон, защото съм от Бургас? Ако някой може да ме посъветва и друго, нека го стори, може тук, може на ЛС.

# 598
Елвира и сие - шменти, шменти капели и гола вОда!

# 599
 Здравейте и Честита Коледа!
До сега не съм писала директно в темата а само на лични. От позицията на времето - почти 2 години мога да споделя мнение за познаваемостта на Божидар Караджов - почти 0 (единственото нещо което каза и съвпадаше с мнението на всички посетени от мен беше направената магия) и съответно прояви желание да я неутрализира. Аз си взех смирено номерчето с код по което щеше да ми забърка необходимата отвара, като реша да се обадя и забравих за него и според мен съвсем не съм сбъркала имайки предвид сбъдването на всичко казано от него. Другия посетен от мен със същата познаваемост - 0 е Роберт Йовчев - много любезен и мил господин, който най- вероятно помага на хората със здравословни проблеми, но от казаното от него за бъдещето нищо не се случи.
Посетила съм и двама радиестезисти Валентин Маринов от София  - потвърди ми наличието на нискочестотна вълна и каза и месец и година - кога е правена (съвпаднаха с казаното от неговия колега Ивелин Иванов от който си закупих неутрализатор, който се носи като бижу - практична инвестиция:)) поне има нещо видно за което съм платила и си го нося с кеф. Е разбира се  че се опита да събере колкото може повече парички - това е масово явление, за да постави вътре различни пентакли, които предпазват от различни неща като- външна намеса, самовнушение, за здраве, късмет и т. н. не ги помня всички. Аз си избрах против външна намеса, а той ми подари и за здраве:) Най-много неща ми позна жена която явно не е с добра слава, даже фигурира в черния списък и затова няма да напиша публично името и. Но и от нея нещата който каза и то по основния ми проблем не се случиха до сега. Видно е че някой са доволни от едни други не, на мен миналото ми го разказа все едно четеше от книга за мен, за настоящето голяма част от нещата се случиха, както и от бъдещето, но пак казвам основното за което отидох не се е случило и до днес.
Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт