Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 194
  • 729
  •   2
Отговори
# 660
" Нито ти, нито аз знаем каква е съдбата ти. Може никога да не узнаеш! Съдбата не винаги е като увеселение в края на вечерта. Понякога тя не е нищо повече от ежедневна борба за оцеляване.

"Мемоарите на една гейша"

# 661
...,а времетраенето е различно,но не по малко от 30мин. 
А ти откъде знаеш статистиката?

# 662
Ходила съм три пъти при Валентин и поне при мен времетраенето първият път беше около 40мин.,вторите два пъти по 30мин. Peace

# 663
Ходила съм три пъти при Валентин и поне при мен времетраенето първият път беше около 40мин.,вторите два пъти по 30мин. Peace

След 3 посещения-има ли неща, които ти каза за бъдещето и които впоследствие се сбъднаха в реалния ти живот и такива, които ти предсказа , но не се случиха?

# 664
За съжаление за моите прогнози има време,от март нататък ще ги чакам Sad,да не говорим че като крайно развитие на нещата даже май месец,но има съфорумки на които са се сбъднали повечето прогнози вече и аз се надявам за моята Praynig.Ще пиша пак по нататък  bouquet

# 665
Трите посещения бяха през много кратко време,още първият път като бях при него ми каза за развитие след Нова Година и следващите пъти просто уточни/ако мога така да се изразя/и даде по точен срок Hug

# 666
Аз писах вече, че съм във възторг от него. По-скоро като психолог и психоаналитик, но как ще станат нещата, акълът не ми го побира. И мене ме е яд, че не питах още нещо за сравнение, дето се вика.

Забелязах, че кабинета му е интересен, с какво се занимава по принцип?
Иначе аз много исках това, което питах да стане, но той ми каза, че няма смисъл да ме лъже и да не се надявам. Говореше и за съдбата - какво ми отнема, дава и тн, което 1 към 1 ми го каза и астроложката. И за жалост е неоспорим факт в живота ми. Каза ми и хубави неща естествено, но за след години, абстрактни.. нямам срокове. Определено след време пак ще отида, но когато имам какво повече да питам.
Мераклийка съм да отида при Валентин Начков. Къде се намира кабинета му? И колко време е приема? 30лв ли беше цената?

Вече са ти отговорили, според мен си заслужава. Пък ти ще може да сравниш и с това, което астроложката ти е изготвила като хороскоп Simple Smile

# 667
Интересуваме здравето на баща ми.
Неговият поглед за съдба и избор/ на Валентин Начков/ също. Хороскопа ми от астроложката е от 8г. и за сега всичко си се случва. Интересното е, че нейният прочит на картата и на ясновидките се припокрива/ имат разминаване за 1-2 детайла/. И трите са единодушни с какво ще се занимава малката.

# 668
Интересуваме здравето на баща ми.
Неговият поглед за съдба и избор/ на Валентин Начков/ също. Хороскопа ми от астроложката е от 8г. и за сега всичко си се случва. Интересното е, че нейният прочит на картата и на ясновидките се припокрива/ имат разминаване за 1-2 детайла/. И трите са единодушни с какво ще се занимава малката.

Според мен ще ти е интересно. Говори за съдбата,да..

# 669
Не знам как ще стане, Вальо е категоричен, че сватба няма да има, а те вече и ресторант са запазили.

# 670
Не знам как ще стане, [u]Вальо е категоричен, че сватба няма да има, а те вече и ресторант са запазили.[/u]

Дръж ни в течение.Нека видим какво се случва  реално с категоричните предсказания.

С изключение на един, другите отзиви, които  открих за него се свеждат все  до това , че на клиентите им е било приятно, спокойно, харесало им е да си говорят, допаднала им обстановката в помещението, където приема, но като се стигне до въпроса  за  сбъдване или не  на конкретни негови прогнози  за бъдещето  или не се отговаря нищо или се казва, че са напред във времето и не се знае.

Една дама сподели, че е била два пъти при него в малък интервал от време и при тези две посещения й е дал две напълно противоположни прогнози  за един и същ проблем.Ясно е колко  полезно и приятно е това, а и твърда такса от 30 лв никак не е  малко.Той много отдавна е с публикувани координати тук и доста хора го посетиха преди достатъчно дълго време , за да е ,все пак, ясно до момента в каква степен предсказанията се случват или нещата в реалността са се развили не по предречения начин.Разговори за характерови особености и това какво ти дава и отнема съдбата може да са интересни на определен етап, но , доколкото знам, гледането при него е средно около 30тина минути в повечето случаи, така че,докато се поговори приятно и се мине през темата за характера и съдбата,  не остава чак толкова  много време за конкретни събитийни прогнози , а дори  да остава , най-важно  е, като се тегли чертата, да се види ясно какво  от казаното  реално се е сбъднало или не е.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 04:12 от ryannn

# 671
Раздяла предсказаха   -  Себа, Хюса, Йорданка Николова, Морисън, Галя Каварна, Тюркян, Ангелина Търново, Марчело, Невена - Пловдив и още двама, трима немедийни звезди. /плюс Валентин и Меджикбул/.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 07:08 от мамарамбо

# 672
Здравейте,

имате ли отзиви за Ели Загорова? Ходил ли е някой при нея? Колко взима?

# 673
Проблемът е жена ми, която не само е скептична, но и заяви твърдо, че е ще поиска развод, в момента, в който "хвърля 100лв. на вятъра", както тя се изрази. Проблемът ми е как да я склоня и убедя. Търся мнението и на друг, може би не толкова за сравнение, колкото за утеха. Синът ми още е здрав, но от известно време се оплаква от световъртеж. Водили сме го на невролог, но нищо. Така започна и брат ми преди години, а в момента се грижим за него като за зеленчук. Поставена му е  диагноза, но години след първите симптоми, но лечението няма ефект. По-скоро го упоява и не чувства болки.

Направи го без да знае жена ти.

# 674
Не знам как ще стане, [u]Вальо е категоричен, че сватба няма да има, а те вече и ресторант са запазили.[/u]

Дръж ни в течение.Нека видим какво се случва  реално с категоричните предсказания.

С изключение на един, другите отзиви, които  открих за него се свеждат все  до това , че на клиентите им е било приятно, спокойно, харесало им е да си говорят, допаднала им обстановката в помещението, където приема, но като се стигне до въпроса  за  сбъдване или не  на конкретни негови прогнози  за бъдещето  или не се отговаря нищо или се казва, че са напред във времето и не се знае.

Една дама сподели, че е била два пъти при него в малък интервал от време и при тези две посещения й е дал две напълно противоположни прогнози  за един и същ проблем.Ясно е колко  полезно и приятно е това, а и твърда такса от 30 лв никак не е  малко.Той много отдавна е с публикувани координати тук и доста хора го посетиха преди достатъчно дълго време , за да е ,все пак, ясно до момента в каква степен предсказанията се случват или нещата в реалността са се развили не по предречения начин.Разговори за характерови особености и това какво ти дава и отнема съдбата може да са интересни на определен етап, но , доколкото знам, гледането при него е средно около 30тина минути в повечето случаи, така че,докато се поговори приятно и се мине през темата за характера и съдбата,  не остава чак толкова  много време за конкретни събитийни прогнози , а дори  да остава , най-важно  е, като се тегли чертата, да се види ясно какво  от казаното  реално се е сбъднало или не е.

Ми аз казах вече, че нямам срок за месец и ден, но имам прогнози, които са едно към едно с хороскопа ми. засега ми изглежда надежден.
пък то раздяла се случва и след сватбите, само времето ще покаже кой е познал и кой не Peace

Общи условия

Активация на акаунт