Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Ако се говори за Елвира, чийто мейл намерих тук, аз мога да дам само положителен коментар относно познаваемостта. Описа нещата такива, каквито са, дори неща, за които няма как да знае. Прогнозата, която даде не е никак положителна, но аз сам виждам положението на къде върви. Не съм използвал още услугата за разваляне на магия, защото първо е необходимо да убедя жена си. Все пак смятам, че мога да се доверя, защото нещата, които ми каза, са едно към едно с реалността. Проблемът е в съгласието на съпругата ми. Нека, ако има някой от района на Бургас и е доволен от някого в района, ми пише дори и на ЛС.

# 646
За 100левките и ефекта от тях се говори, eshil.Хората ясно са споделили какво им се е случило, най-вече  след фазата с ясновидството.

# 647
За 10лв. видях какво ми се случи след разходка до Айтос и обратно. На жена ми й се досвидяха 90лв при ходжата от Краснодар, а за 100 не знам как ще я убедя. По отношение на парите е доста крайна. Аз съм поразен от познаваемостта при тази жена и сам осъзнавам, че трябва да предприема нещо. Положението ни върви направо към бездънна яма. Инак нямаше да търся помощ. Би ми се искало да е в района на Бургас, но в краен случай и до София бих дошъл.

# 648
За 10лв. видях какво ми се случи след разходка до Айтос и обратно. На жена ми й се досвидяха 90лв при ходжата от Краснодар, а за 100 не знам как ще я убедя. По отношение на парите е доста крайна. Аз съм поразен от познаваемостта при тази жена и сам осъзнавам, че трябва да предприема нещо. Положението ни върви направо към бездънна яма. Инак нямаше да търся помощ. Би ми се искало да е в района на Бургас, но в краен случай и до София бих дошъл.
левови преводи., не лични свиждания.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 19:37 от ryannn

# 649
Понеже няколко от съфорумничките ме питат, това е отговорът на моето писмо. Поствам го тук, за да не отговарям на всяка по отделно, а и не се срамувам да го покажа:

> Здравейте Димитър,
> Положението при вас не е лошо, а направо трагично.  Не знам дали го осъзнавате, но
>
 > вие буквално вървите надолу към дъното.Губите близък човек и за него пътят вече е
>
 > необратим, но не допускайте това да се случи и на синът ви. Имате неизчистена 
> магия,
> за която вече сте наясно, но не предприемате нищо. Правена е от две жени и мъж.
>
> Жените са кестеняви на визия, а мъжът е тъмен. Имат пряка родствена линия по
> >
>
> между си, и родствена връзка с жена ви, свързвам ги с населено място  С, което не е
>
> далеч от вашето.  Нямам право да давам здравни съвети или прогнози, но синът ви от
>
> сега започва да проявява същите признаци като мъжът, за когото споменах, вероятно
>>
>
> брат или ваш баща, с пряка роднинска връзка със самия вас. Относно мъжът,
>
> жизненият му път ще приключи не по-късно от три месеца след изтичане на годишния
>
> цикъл (месец март). За него и да искам, не мога да ви помогна, дори и с премахване
>
> на негатива.  Проблемите, които срещате с жена си също са от влиянието на този
>
> негатив. Цялата завист и злоба са провокирани от имот, принадлежащ по право на
>
> жена ви. Измамата, която сте открили е провокирала омразата и завистта към вас. Не
>
> пропилявайте времето си, а намерете помощ. Ако решите да работите с нас, ще са
>
> нужни снимки на вас и семейството ви. Самата снимка е носител на енергия и пряк
>
> контакт не е необходим.
>
> Елвира В.

Става дума за брат ми в писмото, за малкия ми син, а роднините на жена ми са от населено място до нашето - Созопол. За имотната измама, която споменава, това се случи в края на 90-те години.

# 650
Ако при теб  лично наистина всичко е поразително точно и става въпрос за смърт на един много близък човек, здравето на друг , за отношенията на всички и в крайна сметка за живота ти, коя точно е силата , която те спира да действаш, а губиш време, което тази ,на която вярваш твърди, че е почти изтекло за някои от участниците, а за други напълно?

# 651
Проблемът е жена ми, която не само е скептична, но и заяви твърдо, че е ще поиска развод, в момента, в който "хвърля 100лв. на вятъра", както тя се изрази. Проблемът ми е как да я склоня и убедя. Търся мнението и на друг, може би не толкова за сравнение, колкото за утеха. Синът ми още е здрав, но от известно време се оплаква от световъртеж. Водили сме го на невролог, но нищо. Така започна и брат ми преди години, а в момента се грижим за него като за зеленчук. Поставена му е  диагноза, но години след първите симптоми, но лечението няма ефект. По-скоро го упоява и не чувства болки.

# 652
Уверявам те, че на жена ти ще й се наложи да плати много по-голяма сума от 100 лв, за да напише дори "И" от искане за развод ( или каквато и да е друга съдебна процедура).
Слушай ума и инстинктите си.А, ако допуснем, че наистина има магия, нищо чудно да има и доста нерационална съпротива.
Много неприятното е, че  нареклата се " Елвира" е взела по  100 лв от много повече от един човек тук/някои се осмелиха да споделят публично след доста колебания/ и не е направила нищо от обещаното.Дай Боже при теб да постъпи коректно, ако решиш да действаш!Стискам ти палци!

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 20:40 от ryannn

# 653
Не искам пререкания в семейството си. Имаме си достатъчно проблеми, но никога не е имало сериозни конфликти. Иска ми се да заведа жена си и при други, че да чуе по-добре и сама да стигне до решение. За магия ми предрече и ходжата от Краснодар, при когото тогава ходих, както и дамата от телефон 090063080/вътр.811, не знам името. Казват, че жените сте по-инициативни, но в нашия случай, аз съм този, който обикаля врачките.

# 654
Защото може и жена ти да има магия, която да я кара да не вярва или да й замъглява преценката.  
Ако не си чел-ето линк да видиш, дали има нещо такова:
http://www.arabskamagia.com/9-cherna-magia

# 655
Може да ми се подиграете, но никога не съм я лъгал и не съм действал зад гърба й, дори преди да се оженим. Тя си е такава. Чичо Скрудж е относно финансите, макар заплатата и на двама ни да е доста над средната и никога не сме се лишавали от нещо, но и като цяло е скептична към гадатели, знахари и т.н. С много усилия я заведох при ходжата и вероятно пак ще трябва да се потрудя, за да я склоня. Не знам дали има такава магия за замъгляване, но искам всичко да се подреди. Вижда, чете отговора, при ходжата чу дори, но какъв е този скептицизъм и аз не мога да си го обясня.

# 656
Човек...не,че нещо ама нито ходжата нити Елвитата ще ти помогнат. Има си маистори за тая работа и тва не са Цеци, Елвири и други. Търси си човек дето се занимава с тва и най-важното - учил е, чел е и практикува с доказани резултати. Тия ходжи, моджи ще ти приберът париците, нещата ще ти се наредят за 1-2 седмици и после ще има "Дръж се куме кравата е мъжка" Разрови се в нета...ся поне има толкоз инфо, потърси мнения и тогава си давай парите. Аз не знам как можеш да се навиеш за ходжа, при положение,че има толкоз негативни мнения....и все пак не ти се меся, парите са си твой ти решаваш. Само едно ще ти кажа: Рядко човек може и да гледа и да разваля магий. Ако е истински специалист той е специалист в едно или гледане или разваляне. Другото е шменти капели Simple Smile

# 657
Не искам пререкания в семейството си. Имаме си достатъчно проблеми, но никога не е имало сериозни конфликти. Иска ми се да заведа жена си и при други, че да чуе по-добре и сама да стигне до решение. За магия ми предрече и ходжата от Краснодар, при когото тогава ходих, както и дамата от телефон 090063080/вътр.811, не знам името. Казват, че жените сте по-инициативни, но в нашия случай, аз съм този, който обикаля врачките.
Абе човек...какъв развод какви 5 лева бе...Като си намериш човек за разваляне, плащаш и далеч не се обесняваш на съпругата ти за кво си ги дал. При нас в Германия имаме машина, която ти изкарва разпечатка(също така ако не изкараш тия документи от машината, банката ти ги праща по пощата) кога, къде и в колко часа сме се разплащали ама в България ти излиза една касова бележка и толкоз...Я не се занимавай с глупости и си плати да ти развалят магията...Аз пак те съветвам недей там където си се насочил, защото ще останеш неприятно изненадан и няма да се нареди нищо. За брат ти не се консултирай само с Елвира, защото и при  мен нещата бяха необратими за баща ми ама се оказа,че все пак има шанс и въпреки,че човека не ми дава надежда все пак ще опита. Става ли дума за здраве...въобще не слушай жена си...не си я лъгал....То си има лъжа и лъжа...щом става дума за детето ти поемаи инициативата и готово. Пък тя като иска да дава пари за развод и да се развежда, да я видим тогава колко НАД 100 лева или повече ще плати...

# 658
Аз писах вече, че съм във възторг от него. По-скоро като психолог и психоаналитик, но как ще станат нещата, акълът не ми го побира. И мене ме е яд, че не питах още нещо за сравнение, дето се вика.

Забелязах, че кабинета му е интересен, с какво се занимава по принцип?
Иначе аз много исках това, което питах да стане, но той ми каза, че няма смисъл да ме лъже и да не се надявам. Говореше и за съдбата - какво ми отнема, дава и тн, което 1 към 1 ми го каза и астроложката. И за жалост е неоспорим факт в живота ми. Каза ми и хубави неща естествено, но за след години, абстрактни.. нямам срокове. Определено след време пак ще отида, но когато имам какво повече да питам.
Мераклийка съм да отида при Валентин Начков. Къде се намира кабинета му? И колко време е приема? 30лв ли беше цената?

# 659
Валентин приема на улица Триадица 6,таксата е 30лв.,а времетраенето е различно,но не по малко от 30мин.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт