Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 185
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Не, въпроси не се задават. Той започва да говори. Аз отидох за друг човек - показах и снимка /може и без нея/. Име, дата раждане.  Хвърля карти и после допълва нещата от чашата с кафе. Съответно и за партньора на този човек. Реди ги приказките, все едно, че е там и вижда всичко. в никакъв случай не може да се каже, че е шарлатанин. Щот при какви други сме ходилииии.....
Благодаря!

А относно въпросния сайт твоята приятелка нещо плащала ли е?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:16 от Пит

# 691
При Валентин ходих преди около 1месец. Позна за доста неща около мен и също, защо съм отишла. Аз имах конкретен въпрос и той категорично отсече, че няма да стане  Crossing Arms Ще я видим тази работа съвсем скоро. Иначе е точен и наистина много учтив. Наистина говори предимно за съдба. Какво се дава и се отнема в този живот и за прераждания. Каза ми, че имам да изкупвам някакви неща от предишен живот. Но общо взето не дава някакви конкретни срокове.

# 692
Аз имах конкретен въпрос и той категорично отсече, че няма да стане  Crossing Arms Ще я видим тази работа съвсем скоро.  Наистина говори предимно за съдба. Какво се дава и се отнема в този живот и за прераждания.  Но общо взето не дава някакви конкретни срокове.

Отнемат се 30 лв със сигурност  ,срокът е съвсем конкретен: веднага,още в това прераждане.
Разкажи ни какво е станало в реалността  с категоричното отсичане като дойде съвсем скорошния момент.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 19:14 от ryannn

# 693
Не знам защо смятате, че някой е длъжен да се отчита какво, кой и как му е казал. Всеки си пише впечатленията, доколкото иска.

# 694
Не знам защо смятате, че някой е длъжен да се отчита какво, кой и как му е казал. Всеки си пише впечатленията, доколкото иска.

Не знам  къде съзряхте  сметки и задължения.Форумът е за споделяне и обратна връзка.Като споделяш какво са ти предрекли, смислено е да споделиш и какво е станало с предричането.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 19:42 от ryannn

# 695

Не знам  къде съзряхте  сметки и задължения.Форумът е за споделяне и обратна връзка.Като споделяш какво са ти предрекли, смислено е да споделиш и какво е станало с предричането.
Нали това  е целта на този  форум все пак,всеки  да  сподели(е разбира се ако желае )но  така по-лесно могат да добият впечатления от гледача останалите....ако всеки коментар е доволен съм или не съм и до там,то тогава май всичко тук се обезсмисля..

# 696
Здравейте! Следя ви от известно и бих могла да споделя и аз моя опит от някои от обсъжданите тук .
Бях при Валентин Начков преди около месец , мислех че използва таро карти, но гледа на обикновени и кафе. Не ми е задавал въпроси освен за дата на раждане и име, пита ме и за кой друг ще гледа, аз исках само за мен , но реших да дам и данните на съпруга ми. Казах му, че не искам да ми описва характера и т.н. , а да ми даде конкретни прогнози за следващите месеци, особено в професионален план. Той ми описа какви хора ще срещна , даде конкретни периоди за определени събития и то не далечни. За съпруга ми също каза точни неща, които съвпадат и  с прогнозите на астролога ми. Малко ме смути, че дава съвети и наистина малко го играе семеен терапевт, но аз така или иначе разбрах това което ме интересуваше и го оставих да се изкаже.
И при Ели Загорова съм била преди два месеца, мои приятелки я посещават и са доволни и реших да отида. Прогнозите и са почти сходни с тези на Валентин, но е много по- точна при описване на хора и ситуации , които вече са се случили, но за които имах неясноти и исках да знам детайли. При нея бях и повече време може би затова информацията от нея беше повече, но определено е беше много точна за въпрос и човек от миналото ми.Използва и таро карти за бъдещи събития и отговори на конкретни въпроси, които предпочитам.Не ми хареса че изрежда букви на имена на хора, около седем, осем, даже не разбрах и за какво, като е ясно че има елемент на налучкване.
Когато минат сроковете или нещо се случи от прогнозите ще информирам, ако някой се интересува.Хубава вечер!

# 697

След щТастието, дойдоха и урУките.

# 698

След щТастието, дойдоха и урУките.

Хубавото е, че може да се звъни денонощно...Непрекъсваем производствен процес.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 16:02 от ryannn

# 699
ludata babka sas sveshtite  Mr. Green Mr. Green

# 700

Вижте нещо интересно. Моя приятелка е писала тук и е много доволна.
http://astroshine7.com/index

magi astrology. За всички, които искат да знаят доколко са съвместими с половинките си или така желаните мъже, е идеална. Само дето често трябва да сте подготвени за студен душ.

# 701
  • София
Привет,
лекичко Ви изпуснах една тема,  но сега ще наваксам  Simple Smile

# 702
  • Под Слънцето
Здравейте!Аз искам да споделя искрените си благодарности към Ани Маринова,един изключителен и способен човек.Единствено тя от всички гледачки успя да разнищи толкова заплетена история около моето семейство.Страданията и мъките вече са в миналото и ние сме едно щастливо семейство.С радост ще споделя на всеки,който има нужда от помощ номера0899607716.Сами ще се уверите в способностите й още с първото позвъняване

Мда.  Даже и кредит може да получите за да си платите гледането..

Tronix - Бърз кредит
www.tronix.bg › Начало › Услуги › Други
GSM: 0899607716; user-icon Email: angel_041981@abv.bg. Публикувана на: 22.11.2012 Тип на услугата: Други Прегледи: 131 Гласували: 0 Оценка: ...
Карти таро и нумерология #452357 - Grad.bg
grad.bg › ... › Хоби и развлечение в Бургас › Ясновидство в Бургас
Търговец. Населено място:Бургас; Дата на публикуване:22/11/2014; Номер на обявата:452357; Подател:анка; Тел.:0899607716; Skype:angel.marinova75 ..
--
Гербер, привет!

# 703
Здравейте!Аз искам да споделя искрените си благодарности към Ани Маринова,един изключителен и способен човек.Единствено тя от всички гледачки успя да разнищи толкова заплетена история около моето семейство.Страданията и мъките вече са в миналото и ние сме едно щастливо семейство.С радост ще споделя на всеки,който има нужда от помощ номера0899607716.Сами ще се уверите в способностите й още с първото позвъняване

Честита регистрация и финансов успех на Анка!Не се притеснявай, задължително винаги има такива, които пробват и пращат пари.Сега, може и да не е  за дълго , но за известно време, номерът минава, така че , спокойно- през януари е особено трудно с парите, но няма да се отчайваш-все  ще падне  нещо от безплатния пост по-горе.Ако не, изчакваш малко, сменяш името на надарената и пак пишеш за ощастливеното  чрез вълшебство семейство или измисляш нещо друго там.Между другото, с  обявата  за раздаване  на кредити поне мина ли номерът?Вижда се, че търсиш решения, пробваш нестандартни идеи, така че ,горе главата,нова година-нов късмет, поздрави на зарадваното  семейство  и се обаждай, ей!

П.П. Преди много време бегло  беше споменат  ромският майстор Анка.Ето- за бъдещи клиенти или просто любопитни- споделени размисли и симпатична снимка  : http://skandalno.net/mag-anka-marinova-samo-detsata-razpozn-153993/

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 20:45 от ryannn

# 704
  • Под Слънцето
О, сещам се , Раян, тва  беше неоткриваемата гледачка от Меден рудник , заради която изрових притежателят на сайта 'скандално.нет' и звънях  да питам за координати, но той не успя да се сети..

Общи условия

Активация на акаунт