Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 5

• 67 641
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Вълшебство - благодаря ти!

# 76
  • Beyond the stars

Играх си преди няколко дни да сравнявам статуси на две различни пратки
http://prikachi.com/images.php?images/606/7705606Q.jpg
Идентични са  Peace

# 77
foxy-the infant prodigy да , генерира си статуси  Peace

svetlina78 PEK означава ,че е предадена за транспортиране на летище в Пекин  Peace
Следващия статус трябва да е в БГ   Wink
Много благодаря за бързите отговори!

# 78
Ето какво излиза за моята поръчка,направена от току що регистриран продавач,незнаех  какво да гледам Embarassed
Ито тук  я проследявам http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RH069312475CN
Destination Country - Tracking Consuming: 1529 ms - Go to official website

Origin Country - Tracking Consuming: 421 ms - Go to official website
    2014-10-21 22:02

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange
    2014-10-21 21:50

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-10-18 15:39

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封封发, Dispatching
    2014-10-18 00:12

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-10-16 18:08

广商国际小包, 保加利亚 - BG, 收寄局收寄, Collection

От 21.10 не е мръднала,какво означава,дали ще я получа .

# 79
Аз моя PEK взех че го уплаших, та вчера ПЕК днес вече в къщи

Колко време може да стои на РЕК - имам една поръчка от 21-ви с този статус

2014-10-21 08:37
PEK, 保加利亚 - BG, 交航

мм .. много ?  Laughing
Имам от 17.10 с този статус, ако това ще те успокои  Peace

# 80
Здравейте, мами!
Днес ще правя първата си поръчка от Китай, продавачът е проверен, единствено се притеснявам от БГ пощи да ни ми отворят пакетите, че са много хубави играчки. Колебая се дали да не ги поръчам до Англия и от там по познатия начин с куриер превозвач. Малко ще се оскъпи, но май на англичаните им е по-висока сумата, която не облагат с мито, ако не се лъжа. Сега ще ви чета назад Simple Smile

# 81
  • Beyond the stars
Здравейте, мами!
Днес ще правя първата си поръчка от Китай, продавачът е проверен, единствено се притеснявам от БГ пощи да ни ми отворят пакетите, че са много хубави играчки. Колебая се дали да не ги поръчам до Англия и от там по познатия начин с куриер превозвач. Малко ще се оскъпи, но май на англичаните им е по-висока сумата, която не облагат с мито, ако не се лъжа. Сега ще ви чета назад Simple Smile

Доста поръчки имам, от доста време следя и темите ..не съм чувала за случай на отворена от бг пощи пратка  Peace Peace

# 82
Скоро коментирахме с приятелки за пратки от iherb и им пристигали отворени, това провокира въпроса ми, аз също нямам подобен опит, но до сега много рядко съм ползвала пощите. Веднъж пратих нещо до Италия и пристигна там след 2 месеца, втория път ми пратиха нещо от там и то така и не дойде. Много ми се иска да избегна бг пощи по някакъв начин.
Изчислих си поръчката - ще е за 120лв без доставка. Което задължително означава още 20% Sad Как процедирате в такъв случай - разбивате я на части или нещо друго? Не искам да звуча грубо, ама при условие, че си плащам цената и доставката, не е за продажба, а за лично ползване, не виждам смисъл да плащам на държавата каквото и да било Simple Smile

# 83
Здравейте Wink направих си поръчка в  Aliexpress.com на сляпо без много много да разбирам и сега не знам дали поръчката ми ще пристигне.Опитах да я проследя с номера,но не разбирам как точно става.Ако дам номерата на поръчката някой може ли да погледне и да ми обясни.
RM209825218CN
RM209634195CN
RK076397220CN
Благодаря ви предварително

RM209825218CN  - (Normal Tracking)

2014-10-24 19:59, BEIJING, Отправка отправления из учреждения обмена

RM209634195CN - (Normal Tracking)

2014-10-20 17:03, BEIJING, Отправка отправления из учреждения обмена

RK076397220CN - 2014-10-21 13:33, BULGARIA, БУРГАС, Доставена

Първите две пътуват, а третата е доставена в Бургас.

Първите две пътуват, ама за Беларус  Peace
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RM209825218CN%2 … N%2CRK076397220CN

Не винаги е проблем, но пишете все пак на продавача  Peace

Здравейте и благодаря
Писах на продавача и ще чакам отговор.
Имам още един въпрос свързан с третата поръчка.Трябваше да пристигне в Благоевград,а не в Бургас.Може ли да се направи нещо по въпроса

# 84
  • Beyond the stars
Скоро коментирахме с приятелки за пратки от iherb и им пристигали отворени, това провокира въпроса ми, аз също нямам подобен опит, но до сега много рядко съм ползвала пощите. Веднъж пратих нещо до Италия и пристигна там след 2 месеца, втория път ми пратиха нещо от там и то така и не дойде. Много ми се иска да избегна бг пощи по някакъв начин.
Изчислих си поръчката - ще е за 120лв без доставка. Което задължително означава още 20% Sad Как процедирате в такъв случай - разбивате я на части или нещо друго? Не искам да звуча грубо, ама при условие, че си плащам цената и доставката, не е за продажба, а за лично ползване, не виждам смисъл да плащам на държавата каквото и да било Simple Smile

Разделяне на части, когато е възможно. Иначе съобщение до продавача да напише ниска стойност на пакета. Повечето неща са с безплатна доставка (поне в алиекпрес). При декларирана ниска стойност вече е въпрос на късмет - ако е по-обемна и съмнителна пратка и т.н.
Наистина до сега не съм имала проблем с бг пощи. В крайна сметка ако получиш нещо повредено или по-малко, снимаш клип на отварянето и отваряш диспут  Peace

# 85
  • Beyond the stars
[Здравейте и благодаря
Имам още един въпрос свързан с третата поръчка.Трябваше да пристигне в Благоевград,а не в Бургас.Може ли да се направи нещо по въпроса

Според мен е на ниска стойност и ти е дал фалшив номер. Следиш си срока и така  Peace

# 86
Разделяне на части, когато е възможно. Иначе съобщение до продавача да напише ниска стойност на пакета. Повечето неща са с безплатна доставка (поне в алиекпрес). При декларирана ниска стойност вече е въпрос на късмет - ако е по-обемна и съмнителна пратка и т.н.
Наистина до сега не съм имала проблем с бг пощи. В крайна сметка ако получиш нещо повредено или по-малко, снимаш клип на отварянето и отваряш диспут  Peace

Много благодаря! Не е от алиекспрес и ще има цена за доставка, но още не знам колко. Зависи дали ще е до БГ или Англия, с какъв транспорт и т.н. Може да се разделят нещата, ще говоря с продавача  Peace

# 87
[Здравейте и благодаря

Според мен е на ниска стойност и ти е дал фалшив номер. Следиш си срока и така  Peace

Ами 40$ не е много малко Grinning

# 88
  • Пловдив
Здравейте момичета, направих покупка от ebay от китайски продавач.Срока за доставката изтече вчера.Номра за проследяване който ми е дал е YC262632555YW.Опитах се да проследя, но резултат никакъв.Дали продавача ми е дал някакъв фалшив номер или аз не мога да се справя?

# 89
Здравейте момичета, направих покупка от ebay от китайски продавач.Срока за доставката изтече вчера.Номра за проследяване който ми е дал е YC262632555YW.Опитах се да проследя, но резултат никакъв.Дали продавача ми е дал някакъв фалшив номер или аз не мога да се справя?

Здравей,
ето ти проследяването на пратката:http://track.yw56.com.cn/en-US/

1 YC262632555YW [2014-09-29 00:00]ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Cente... Transit
38Days
Destination Country-Bulgaria
Original Country-Yanwen[YC262632555YW] To China Post Air Mail[YC262632555YW]
2014-09-29 00:00   ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Center
2014-09-29 00:00   ShangHai Despatched from ShangHai Yanwen Sorting Center

Общи условия

Активация на акаунт