Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 5

• 67 676
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Не знам въпроса ми дали е за тази тема, но ще ме прощавате ако е :
Искам да попитам дали някой знае с каква часова разлика сме с алито, защото съм си харесала някой неща от разпродажбата, но не мога да разбера с колко часа ни е разликата +няколко часа или - няколко часа.
Благодаря предварително.
 newsm78

# 91
  • Пловдив
bebe6oka , Благодаря ти!Значи тези дни трябва да я получа.

# 92
  • Beyond the stars
Здравейте,
Искам да попитам дали някой знае с каква часова разлика сме с алито, защото съм си харесала някой неща от разпродажбата, но не мога да разбера с колко часа ни е разликата +няколко часа или - няколко часа.
Благодаря предварително.
 newsm78

Има таймер за всеки продукт, който отброя оставащато време.Промоцията запова, когато таймера се нулира.Няма значение часовата разлика -когато на таймера остава 1ч и тук остава 1ч. По спомен миналите започваха в 9 сутринта наше време  Peace

# 93
Здравейте,
Благодаря предварително.
 newsm78

Има таймер за всеки продукт, който отброя оставащато време.Промоцията запова, когато таймера се нулира.Няма значение часовата разлика -когато на таймера остава 1ч и тук остава 1ч. По спомен миналите започваха в 9 сутринта наше време  Peace

Благодаря!

# 94
Здравейте,
Имам две пратки който са пуснати на 24,10 и на 28,10 но не мога да ги проследя никъде можели малко помощ номерата са ми :RI182482534CN  ; RE600251023CN

# 95
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата ви. Признавам, че не съм изчела всичко изписано до момента и си позволявам на готово да използвам знанията ви.
Драмата ми е следната, поръчката ми е със статус: 2014-10-18 00:00   Bulgaria Arrive at Bulgaria Airport Изпращача, ме препраща съм сайта за проследяване http://track.yw56.com.cn/en-US/, но там си стои с този статус от много време. Тук в Бг пощи не ми излиза тракинг номера, когато питах в пощата казаха, че това било защото номера не завършва на Букви и не е от типа който те проследяват.
Въпроса ми е, аз кого да питам какво става с доставката ми? Към кого да се обърна?
Благодаря ви преварително!

# 96
  • Beyond the stars
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата ви. Признавам, че не съм изчела всичко изписано до момента и си позволявам на готово да използвам знанията ви.
Драмата ми е следната, поръчката ми е със статус: 2014-10-18 00:00   Bulgaria Arrive at Bulgaria Airport Изпращача, ме препраща съм сайта за проследяване http://track.yw56.com.cn/en-US/, но там си стои с този статус от много време. Тук в Бг пощи не ми излиза тракинг номера, когато питах в пощата казаха, че това било защото номера не завършва на Букви и не е от типа който те проследяват.
Въпроса ми е, аз кого да питам какво става с доставката ми? Към кого да се обърна?

Правилно са казали в пощата, номерата са непроследими , сайтът генерира статуси.
Към никой - следиш си срока за защита и чакаш  Peace

# 97
Момичета да ви попитам ,статуса на моята първа поръчка от 21.10 не е мръднал ,ето тук я проследявам http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RH069312475CN  ,дали всичко е наред.

# 98
Имам нещо, за което пише, че е изпратено със сингапурските пощи, но не мога да го видя в сайта на бг пощи. RF603644045SG . Благодаря  bouquet

# 99
Някой да ми помогне с този тракинг номер-къде ли не се пробвах, никъде го няма
RH009528877CN

# 100
Мацки, този номер доставен ли е до английския адрес? RS161334504NL  Благодаря

# 101
  • София

Правилно са казали в пощата, номерата са непроследими , сайтът генерира статуси.
Към никой - следиш си срока за защита и чакаш  Peace

не мисля, че просто генерира статуси, за разлика от WeDo. Имах пратка с такъв тракинг, излезе, че е на летището и след около 2 седмици я получих в пощата. Някой по-напред беше обяснявал,ч е на летището се бавят доста нещата. Така,ч е мисля,ч е тази седмица би трябвало да я получиш, но все пак си следи времето за защита, както е казала Вълшебство.

Sun~shine, чак такава драма с БГ пощи...  Rolling Eyes До сега не ми се е случило нито веднъж да имам отворен пакет - от Айхърб, било от китайците. А законът си е закон при внос от трети страни, така че... Мисля, че дори и пратката ти да отиде в Англия, пак може да платиш ДДС  и мито.

# 102
  • Beyond the stars
не мисля, че просто генерира статуси, за разлика от WeDo. Имах пратка с такъв тракинг, излезе, че е на летището и след около 2 седмици я получих в пощата. Някой по-напред беше обяснявал,ч е на летището се бавят доста нещата. Така,ч е мисля,ч е тази седмица би трябвало да я получиш, но все пак си следи времето за защита, както е казала Вълшебство.

Ето сравнение на две различни пратки http://prikachi.com/images.php?images/606/7705606Q.jpg
Статусите, времето, дори полета, на който УЖ са качени, са идентични  Peace
Иначе да, пристигат като всяка китайска пратка горе долу за месец, което обикновено е две седмици след като са уж на летище  Laughing

# 103
Имам нещо, за което пише, че е изпратено със сингапурските пощи, но не мога да го видя в сайта на бг пощи. RF603644045SG . Благодаря  bouquet

smile3525 newsm51

# 104
Момичета, трябва ми помощ! От Tiny-Deal имам поръчка от месец юни и не е дошла. От фирмата ми искат писмо от нашите Пощи за недоставяне на стоката, за да ми върнат парите. От нашите Пощи по телефона ми казаха, че нямат такава практика с издаване на такива писма. Как да процедирам? 5 ти месец минава, а до сега ме мотаха от Tiny-Deal. Тази доставка има регистриран номер, а имам и още една доставка, която е за дребна сума  и няма номер. И тя не е дошла. Помагайте моля, какво да направя?  Къде да пиша, да се обаждам, за да ми дадат документ.
 Статусът на доставката ми е:  2014-06-12 02:20, Singapore, singapore SO5, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на изходяща пратка в чужбина

Общи условия

Активация на акаунт