Бродирана красота - Тема 127

• 62 653
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Поздравления за всички....................   bouquet
Големи красоти показвате. Малки,  големи - няма значение, важна е красотата.

DramaQween, имам мисля пренабор на този гоблен, ако се наложи - ще помагаме с схеми. При китайците това е хубаво, че копират 1 към едно оригинала.

ФинЕти и моя Император така, не ще сам да се шие. И с двувърха игла го пробвах, и с игла с топче - не става, иска ръка да пипне.............. Joy Joy Joy

# 46
  • София
Мерси за новата прекрасна темичка   bouquet, бързо да ни се напълни с красоти Simple Smile

Бяло Цвете, НЯМАМ ДУМИ!!! Просто е великолепен!   bouquet. Това, че си сменила панамата, на мен лично ми хареса изключително много  Peace. Не че не уважавам гоблените с гобленов бод, но с кръстче винаги ми изглеждат по-обемни и по-красиви. Хайде, сега я чакаме и в рамка  Hug

Поздравления и за всички останали дребни и големи красоти!   bouquet

Аз доста го закъсах с кръста (за пореден път), затова пак не шия, а и режимът нещо ни се размести заради зимното време  Sad, та съм тотално скапана.

# 47
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да се покажа и аз най-накрая с финала на 5 месечен труд.
Парижки пазар на цветята
 Embarassed не можах да направя по-качествена снимка  Embarassed

и малко френски възли

# 48
  • Балчик
Бачийска, браво. Много е красив.

# 49

Един мъник готов.Ще ги правя със златен контур,откъде ми дойде тая идея,не знам,но е по-яко и празнично.
Схемата е ужасно размазана и си ги измислям направо .

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 16:21 от ina.

# 50
Здравейте, от днес и аз ще ви следя.Взех си гоблен и се трудя, по-нататък може да се допитвам до вас за съвети  Simple Smile
Никога не съм се занимавал преди, но изведнъж ми се появи голямо желание  Flutter.

# 51
Бачийска, станал е супер! Много го харесвам този Париж!  Grinning
Ето ги приятелките:

Някой попита за рамките - тази рамка е купена от супермаркет и струва 5 паунда. Мъжлето се постара (добре, че има желание Heart Eyes) с паспартуто, което представлява много дебел бял картон, върху него залепена цветна хартия и чак тогава изрязан с машинка за рязане на хартия и ножче под наклон. В ателиетата за рамкиране е много скъпо. Позволяваме си и там да ходим, но само за големи гоблени или за по-специални рамки, които ще са за подарък.

Приятна вечер!

# 52
Бяло Цвете, много добре ти се получават домашните рамки. А приятелките са супер Hug Hug Hug. Радвам се че повечето от вас , на които подарих Кокошките си ги ушиха. Надявам се да съм ви доставила удоволствие и да се сещате за мен с усмивка, като ги гледате.
Забравих да похваля Бачийска за Пазара. Браво! Както си наела скорост да ти пратя и моя да опаткаш за няколко месеца.

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 21:15 от Роси 123

# 53
  • с.Николово, обл. Русе
Бачийска Пазара е станал много красив, а не мога да не отбележа и качествената снимка - показва гоблена как грее.

Бяло Цвете поздравления за красотата - много е красив Жеравна, както и Дамското парти.

Имам поводе да почерпя - най-малкия ми мъж в къщи днес става на цели 4 години.

# 54
Поздравления на всички за показаните красоти   bouquet , но най-вече за pticasprujina , Бяло цвете и Бачийска страхотни са ви гоблените Hug.

Аз да попитам дали някой случайно няма схемички на тези пермини

П.П. Пропуснах да честитя малкия голям мъж на Коте Ваня, да е жив и здрав и весело детство му пожелавам.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 11:44 от mibobo

# 55

Ванче , честито ,жив и здрав да е само да ви радва !

# 56
  • Плевен
Тези не съм срещала  Rolling EyesЕто ти други  Peace

и тук съм качила още

https://www.facebook.com/pepa.vuleva/media_set?set=a.74330636574 … 723277&type=3

много малки картинките, иначе може по една пренаборче да им се направи  Peace

KoteVania - да ти е жив и здрав юнака   Heart Eyes newsm59  party023

Бяло Цвете
 -   ко-ко убавици     bouquet.Само аз моите не съм почвала  newsm43

ba4iiska
  - красота  newsm51 newsm51 newsm51

mibobo     ий по картинката

http://www.broderiedumonde.fr/3058-thickbox_default/-permin-kit- … oeux-de-noel-.jpg

Направих ти пренабор .Ако ти допада и ми имаш доверие -ушийго.Избора е твой , а и на люча му .
Peace

Тук също съм качила ,но за съжаление хем е за регистрирани ,хем за приятели

http://pepen.gallery.ru/?p=albums&parent=lOyM

На Никой не съм отказала да го приема ,стига да го познавам /не лично  Grinning/поне от тук  Hug

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 14:37 от pepen

# 57
pepen благодаря   bouquet , но оня линк във ФБ ми казва, че съдържанието е недостъпно  Rolling Eyes

# 58
  • Плевен
pepen благодаря   bouquet , но оня линк във ФБ ми казва, че съдържанието е недостъпно  Rolling Eyes

Не си ми приятелка   Wink  Не приемам всеки ,тъй като не ви знам истинските имена   Sad Пиши на ЛС тук името си, ако имаш желание разбира се .

Подобрих пренабора  Peace

# 59

Не си ми приятелка   Wink  Не приемам всеки ,тъй като не ви знам истинските имена   Sad Пиши на ЛС тук името си, ако имаш желание разбира се .

Подобрих пренабора  Peace

Ау много ти благодаря за труда  Hug  bouquet

Ще ти пиша на лични  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт