Бродирана красота - Тема 127

• 62 639
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Този дребос с 20 цвята накрая ми взе здравето с контура си - почти нямаше да се шие без да се налага да върви по средата контура на кръстчетата, че и на всичкото отгоре е и със четири цвята.

Много е красива картичката   bouquet Да не казвам какво си помислих като прочетох, че има контур с четири цвята  Hug

# 691
  • Русе
KoteVania, много е красива картичката. И аз бих ушила една такава с удоволствие. Някой ден...
teddybearm, прекрасни коледни торбички и възглавнички, много ми харесват.
-=Деси=- , с интерес следя селцето как расте, много готин гоблен, но за да видя по-добре си завъртях монитора  на 180 градуса Joy
Всички показвате страхотни красоти, става ми коледно настроението, като надникна в темата.   bouquet

# 692
  • София
Парашутани, не знам защо от телефона ми се обръщат така грозно Simple Smile
Момичета,
Скрит текст:
първите две пратки са изпратени на 12.12., обработени са и вече пътуват, но засега все още са в Русия Simple Smile

# 693
  • Ямбол
Добро утро на всички Simple Smile
Много хубави коледни неща сте показали.
Аз срам не срам си признавам, че не ме влече коледната тема нещо.. Simple Smile

Идвам с една молба за схеми на български шевици.
Искам да избера някой елемент който да направя в гобленче.
Вчера доста търсих и намерих само няколко.
Споделям ги ако някой друг се интересува.

1 - PDF файл е Simple Smile

Скрит текст:

# 694
Още български шевици http://dox.bg/files/dw?a=ec50a049be

Деси, благодаря, че ни държиш в течение   bouquet

# 695
did_tag мерси за инфото. В този сайт видях, че има и от двете панами. Първо ще проверя в магазина, който си казала, ако няма тогава ще поръчам.
Аз сега шия Златното езеро на Милена стил и нямам търпение да го завърша - остава ми само малко от небето, надявам се да го довърша до Нова година. Харесала съм си на Dimensions - Sweet memories
http://i-fotki.info/17/5400e0b5137e128bf76608f815dd0243577e84201381643.jpg.html
Аз ще си го сглобявам.

# 696
  • Ямбол

Hrisi сърдечно благодаря!   bouquet

# 697
Аетера, гоблена ти е страхтоен! И рамката е страхотна. Чакаме страхотното попълнение скоро  Peace

Меченце, купих си и аз такива топчета, където ти си слагала на играчките си - http://i-fotki.info/17/bfb09d9be3e4c43587ab2572d0232f2f5f6f47201308098.jpg.html  въпроса ми е как ги вдяна двата ката на шнурчето? Или просто моето е много дебело..

Коте Ваня, препотих се само докато ти четох поста.. Браво, много е красива картичката, заслужава си. Но аз не бих я шила  Joy

Деси, селцето е супер. Следя го и във ФБ. Днес се зачудих дали и аз да не си го взема, после размислих  bowuu

# 698
Ваня, и аз много го мразя този контур, дето цепи нишките на панамата. В случая няма накъде да бягаш заради картончето, но аз съм решила да пробвам на нещо дребно с такъв контур да го шия на 22 каунт през дупка и с 3нишки. Така няма да се налага да се цепят нишките. Обаче ще е едричко.

# 699
  • София
Деси благодаря и за информацията и за това че ми пълниш душата с това селце, чудно става  Hug

celuFka при мен явно шнурчето е по-тънко, мушнах го без проблем както е двойно, после завързах от другата страна двата края и залепих със силикон към играчката.

Роси аз не заради контура, а заради едни четвъртинки ших коледните възглавници на 22 каунт (българска бяла неразграфена панама) през дупка, но ших кръстчетата с 4 нишки, а самия контур с 2. Първо пробвах с 3 нишки, но нещо не ми стоеше плътно и затова действах с 4. Но си става доста едро, за възглавници е добре, но не знам за друго дали няма да е прекалено едро.

Aetera днес трябваше да е готов, нали  newsm78. Непременно да го покажеш, представям си каква красота ще е  Simple Smile

# 700
  • София
Сглобих първите си картички Simple Smile не са на коледна тематика де ама ги показвам

http://prikachi.com/images/854/7787854K.jpg

Не са най-прекрасните снимки ама....

# 701
Само ви гледам и ви се радвам. Натискам бутона харесвам. Мързелива работа.
Деси, БТА ряпа да яде, голямо осведомяване правиш. Joy

# 702
  • Ямбол
teddybearm готов ще е ЧАК в четвъртък.
Питаш ли ме как издържам вече  Crazy
Ох аз пък се мъча с един гоблен на дим Horses by the stream.
Имам супер малко за дошиване + контур обаче нямам никакво желание.. и така вече 2 години, а пък гоблена е хубав /верно е трудничък/ ама чак пък толкоз.
Това е оплаках се.  Hug

vanesa много сладки картички Heart

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 09:42 от Aetera

# 703
Мече, аз си знам че шнура ми е дебел, ама се надявах да влезе в мънистото, че е много тематично. Уви обаче. Ще си ги нанизвам по друг начин.

Аетера, всички чакаме гобленааа  Shocked Crazy

Ванеса, и на мен много ми харесват картичките. Семплички, но пък много сполучливи.

Боцкам и аз едни коледни мотиви, после ще се побъркам да ги сглобявам. Довечера мисля да изпера мотивчетата и утре или петък да ги монтирам. От миналата година имам едни шити на съвсем нищожни парчета панама, с малко пространство по края (не знам какво съм си мислела, аз тогава ших на голямо парче много мотиви, ама явно не съм ги преценила правилно), и ще си открадна идеята на ИнаТ, да ги налепя на картончета за етикети  Crazy   И подаръците за роднините са готови, така че смело мога да кажа че очаквам Коледа. Само дето нямам коледно настроение, но дано и то дойде...  Tired

# 704
Деси селцето е страхотно    bouquet, браво до на пролет ще си го свършила май  Hug
Аз се каня в почивните дни по празниците да си навивам бобинките с конците и след НГ да го подхващам  Whistling

Аз направих само три играчки и май това ще бъде, нямам време за повече.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 16:14 от mibobo

Общи условия

Активация на акаунт