Бродирана красота - Тема 127

• 62 648
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
  • Балчик
Ето за тази есенна тема трябваше да оставя показването на есенния си пейзаж в рамка. Simple Smile
Бачийска, благодаря за темата.
Да не е гол запис- слънчогледите, но не съм шила повече от седмица.

dion, голяма красота е твоят гоблен.

pepen< чудни коледни мотивчета. Peace

mibobo, и твоите патенца са сладки.

# 16
  • София
Да се запиша и аз тук с гол запис засега. Скоро трябва да снимам Романтиката, че само обещавам, а не съм я показвала...

# 17
Край! Завърших го! С доста грешки и поправки (не всички Simple Smile ), но финиширах. След изпирането малко контура се размести, но не е болка за умирачка. Като за първи опит, мисля, че се справих задоволително.

# 18
  • с.Николово, обл. Русе
Първият ти опит е много добър pticasprujina. На мен лично много ми харесва гоблена.

# 19
# 20
Хайде и аз с един гол...запис. и аз като Добри съм пребита и не мога да стана от дивана, а какво остава и игла да хвана...

# 21
  • Балчик
pticasprujina, браво. Много е красив.

bub.ka, тези топки са прекрасни просто.

# 22
За една рожденичка и за майка и'

# 23

И от мен етап...
Честита нова тема ,много хубави неща на първите страници!

# 24
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само аз ли съм с двете ръце в-място-неназовимо та не мога да докарам топките  Tired
два пъти опитвах и цъ   Blush

# 25
st. Dobri, аз дори не се и опитвам- знам, че няма да мога....

# 26
Топките се опъват по-трудничко, на мен най ми е лесно със сърцата стават супер бързо и лесно  Simple Smile  и за това тази година ще наблегна на тях.

# 27
Запис Simple Smile
Покажете и сърца  Flutter Те за св. Валентин ли са?

# 28
  • София
Да се запиша и аз в новата тема (Бачийска   bouquet)

Прекрасни неща сте показали, направо съм възхитена. Няма да изреждам имена, да не пропусна някой  Hug

Бяло цвете много е хубав и колко бързо го уши, нямам думи. И поздравления за това, че си сменила бода, аз не се осмелих   bouquet

st. Dobri и при мен топките хич не се получават, а да не говорим че и дребоси изобщо не ми се шият напоследък, хващат ме нервите, а да не ви казвам каква бъркотия става около мен докато търся конци, парченца панами, схеми  ooooh! И накрая какъв е резултата след цял ден ровене и разхвърляне - евентуално един ушит мотив и поне един час за оправяне на стаята smile3516

# 29
Пак показвам моите сърца за Коледа, дано не се натрапят на някой

Бубка, идеални топки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт