Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Ако веднъж е правена ЦС, преди години имам предвид, трябва ли да се прави пак. Искам да кажа - има ли вероятност тръбите да се увредят от само себе си и както са си били ОК после да не са ??? Neutral FaceNeutral Face

# 256
Така без причина се съмнявам да се увредят ....Ако има някоя гад :уреаплазма, хламидия, микоплазма....или ендометриоза има възможност. 

# 257
  • София
Едва ли някой се ражда с увредени тръби, случва се да се увредят.
Та затова е добре да се проверяват през годините.

# 258
christmas carol, ние вероятно ще се насочим пак към инсеминация (първото ни дете стана така преди две години) и лекарят ми каза, че отново ще правим цветна снимка. Аз обаче имам едно секцио и не знам това оказва ли влияние. Имам някакъв бегъл спомен, че цветната снимка има давност.

# 259
Благодаря ви за отговорите момичета. Вероятно и аз ще трябва да правя, макар, че до сега имам три опита и докторите винаги само са ме питали дали съм правила ЦС и, когато казвах че съм правила и всичко е било ОК не са ме карали да правя отново. Малко на доверие го караха...а може би и за това резултатите все са отрицателни Sad сега обаче май Аз ще настоявам, за да се уверя, че наистина всичко е ОК.

# 260
Аз също съм пациентка на д-р Петрова и знам, че ги праща в Пълмед. Но ти може да я направиш и на друго място. Аз се бях насочила към Медлайн при Крумов, но в крайна сметка се отказах по ред причини. Цените знам, че варират 250-300лв. И аз съм сега отново в чуденка къде да я правя.
Аз правих ЦС в Селена...и мога категорично да кажа да НЕ е правиш там - в епикризата ми написаха неща,които нямаха нищо общо със снимката и ме пратиха бързо да се записвам за инвитро и спешно да ми правят лапаро (отказах) , когато е показах на др.Петрова и още двама лекари се оказа,че нещата са си съвсем наред и написаното няма нищо общо с това,което е на снимката.
Инаме и там цената беше 300лв с пълна упойка.

# 261
Здравейте..правих 1 ин витро с три неуспешни трансфера в Селена ,а сега мисля да се преместя в New Life  бихте ли ми припоръчали добър доктор/ка без претенций просто съм много разочарована от Селената и искам да се преместя от там,а има много добри отзиви от  New Lefe...благодаря предварително

# 262
Препоръчвам ти Добринка Петрова Peace

# 263
И тримата  репродуктивни специалисти са добри и работят в екип при назначаване на лечение или при проблем - Др. Петрова, Др. Танев и Др. Даскалов

# 264
и аз съм за др. Добринка Петрова, много е човечна, единственият малък минус, че все разказва разни истории и понякога не мога да си задам въпросите, но определено знае какво прави, бързо, ясно и точно.
била съм и при др.Танев (по изключение) също е добър, обяснява подробно, ако питаш нещо.
Като цяло отношението в New life е перфектно,професионално и най-вече човечно, а не като в Селена - безкрайни процедури и манипулации с цел максимална финансова облага.

# 265
 Iskra аз съм при Даскалов. Също ни предстои ин витро в Ню Лайф и много се надявам, че всичко ще мине наред.

# 266
  • Пловдив
не ми харесва това,че носят изследванията в Писанец.

# 267
mystic woman, питай ги дали не може ти лично да си ги занесеш в лабораторията, в която искаш.

# 268
изследванията може да си ги вземеш и  занесеш ти в която си искаш лаборатория. няма проблем в това!
какъв е проблема в писанец според теб?

# 269
  • Пловдив
Знам ме мога...но все нямам време,че излизам от работа.
Проблема е,че не са им точно резултатите...има доста оплаквания.Лекари са ми казвали да не пускам там,а където и да е другаде/без Рамус също/ защото не си калибровали уредите и дават отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт