Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 154 556
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Мисля,че не е задължителен.Едно от момичетата от форумите беше писала,че в петък е била на трансфер и в понеделник си е била на работа.Доколкото знам дори не е хубаво и постоянно да лежиш.Лично аз не мисля да ходя на работа и да рискувам да се изнервям и натоварвам.Притеснява ме единствено по време на стимулацията,тъй като разбрах,че през 2 дни се посещава клиниката и ще ми е невъзможно да хпдя на работа,но ще попитам лекарката.Доколкото разбрах в Селената дават по време на стимулация,ако си от друг град.

# 361
  • България
На мен ми казаха ,след трансфера да продължа обичайния си начин на живот!
Един час след процедурата,пътувах 200км.Вечерта се наложи и да шофирам.На следващия ден бях на работа.Аз така и предпочитах,за да се разсейвам и по-бързо да минава времето до теста!
Резултата е в подписа ми Simple Smile
Успех на всички!!!!

# 362
  • Пловдив
В понеделник ми беше инсето...стискате палци!
По повод горното...дали да продължа да ходя на народни танци  Blush ?

# 363
Стискам палци. Аз по принцип трябваше по това време и аз да съм на инсе в Ню лайф, но в края на миналия месец заради задържани фоликули се размина. Така че стискам палци и заради мен.Hug

# 364
  • България
Успех и от мен Simple Smile)))
При доктор Петрова ли си?
Когато бях на пункция имаше едно момиче, на което трансфера съвпадаше със сватбата на сестра й.Позволиха й да пътува,но не и да танцува Simple Smile
Не знам какво е станало.Ще се радвам ако се познае да ми пише Simple Smile

# 365
  • до най-прекрасния мъж
Момичета,  колко струва преглед при Петрова? Забравих да питам, като се обадих да си запиша час, а ми е неудобно отново да звъня.

# 366
Блу, попитай на регистратурата, няма да ти откажат информация. Може и с направление Peace

# 367
  • Пловдив
Консултацията е 60лв....иначе само преглед мисля е 40.

# 368
  • до най-прекрасния мъж
Ами ние започваме от нулата, така че първа среща-консултация ще е като начало. Предполагам и преглед ще включва. Просто трябва да започнем от някъде.

# 369
На първия преглед на регистратурата ми казаха 60 лв.Но след прегледа ми взеха 30 лв.

# 370
  • до най-прекрасния мъж
Кога се плаща и чака ли се много?

# 371
  • Пловдив
Чака се...плаща се след прегледа на регистр.

# 372
  • до най-прекрасния мъж
Мерси много.

# 373
  • варна
Здравейте момичета, понеже днес пропуснах да питам в клиниката, някой знае ли колко струва замразяване на ембриони и съхранение и колко е зет?Confused

# 374
Здравейте момичета, понеже днес пропуснах да питам в клиниката, някой знае ли колко струва замразяване на ембриони и съхранение и колко е зет?Confused
Замразяването е според броя на ембрионите, до 4 ембриона е една цена.., но не съм сигурна колко.
Аз имам замразени ембриони , но понеже съм по донорска програма и това ми е безплатно.
ЗЕТ е 620 лева и това по мои проучвания е най-ниската цена от повечето клиники в България.

Общи условия

Активация на акаунт