Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 855
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
bellali пробвай в аптеки Марешки. Аз единствето от там си набавях. Друг вариант, който изписват лекарите е Клексан или Зибор. Питала съм дали има значение кое ще си поставям, но ми отговориха, че няма значение. Трябва само да се следи концентрацията им, защото едните за 0,6, а другите 0,4.  Но все пак се обади и попитай.

# 496
  • Пловдив
Пробвайте в болничните аптеки. Аз винаги там намирам

# 497
  • варна
Има ли аптеки Марешки или Крес в София там провери,слава богу в Варна има и мъжа ми  ги обиколи да види къде са на най- ниска цена!

# 498
Супер момичета, много благодаря! Имам една удобна аптека Марешки, ще мина да проверя как стои въпроса с доставките. Ако не - ще опитам в някоя болница наблизо. Клексан е още по-трудно да се намери и от Фраксипарина, в няколко аптеки ми казаха, че бил спрян ...

# 499
В Бургас в няколко аптеки на Марешки нямаше, но в Фрамар ги има. Провери и там. Момичета знаете ли до кога се бие Фраксипарин, или е индивидуално?

# 500
  • Пловдив
В Бургас в няколко аптеки на Марешки нямаше, но в Фрамар ги има. Провери и там. Момичета знаете ли до кога се бие Фраксипарин, или е индивидуално?
ако си с генетична мутация до 36 седмица мисля

# 501
  • варна
Ако си с тромбофилия през цялата бременност, попитай  да си знаеш! Аз съм с тромбофилия и ми казаха че ще си бия постоянно , не ми пречи  само да видя мечтаните две черти Hug Innocent

# 502
Мисля че съм с някаква лека форма на тромбофилия, не разбрах добре коментара на д-р Петрова. Ще я попитам пак като се видим за сърчицето(Дай Боже). Просто ми изглежда странно да се боцка голямо коремче, но всичко си заслужава за гушна малкото ангелче. Успех на всички
😊😊😊

# 503
Здравейте, кой лекар бихте ми препоръчали от екипа за ин витро на Ню лайф? ...днес разбрах,че д-р Даскалов няма да прави ин витро повече и съм в шок... вече имам заповедта, остава да избера? Ще се радвам и ако ми пише на лично някой с успешен опит за препоръка и съвет ...наистина ще ми е от полза

# 504
  • Пловдив
Сигурна ли си за д-р Даскалов. С него лично ли се консултира?

# 505
Да, говорих лично с него. Лошото е,че съм точно преди самата процедура, остава ми само нормализиране на TSH и трябва да започваме...а аз нямам никакви впечатления за другите лекари там, затова доста се притеснявам и не знам дали изобщо да остана в Ню лайф или да се прехвърля към Селена

# 506
  • Пловдив
Да, говорих лично с него. Лошото е,че съм точно преди самата процедура, остава ми само нормализиране на TSH и трябва да започваме...а аз нямам никакви впечатления за другите лекари там, затова доста се притеснявам и не знам дали изобщо да остана в Ню лайф или да се прехвърля към Селена
Съжалявам да го чуя. Не ходи в Селена. Д-р Петрова също е добър специалист.

# 507
здравей , ние също бяхме при доктор Даскалов  и бяхме  точно  по средата на  стимулацията ми когато в един момент  ме прехвърли на доктор Петрова . и това по телефона ми го съобщи  че  той  не може  да  ми завърши  инвитрото . бях в пълен шок и като ревнах край  ... имах чуството че съм пред провал . но на другият ден като се видях с Петрова тя ме успокои  и наистина  тази жена  действа много  успокояващо  като работа като  емоции . абе  като цяло много съм доволна от  нея  и мисля при нея да си остана  .  няма да съжаляваш ако  си при нея  . и успех  ...

# 508
Здравейте, кой лекар бихте ми препоръчали от екипа за ин витро на Ню лайф? ...днес разбрах,че д-р Даскалов няма да прави ин витро повече и съм в шок... вече имам заповедта, остава да избера? Ще се радвам и ако ми пише на лично някой с успешен опит за препоръка и съвет ...наистина ще ми е от полза

Това дали важи и за инсеминациите?

# 509
здравей , ние също бяхме при доктор Даскалов  и бяхме  точно  по средата на  стимулацията ми когато в един момент  ме прехвърли на доктор Петрова . и това по телефона ми го съобщи  че  той  не може  да  ми завърши  инвитрото . бях в пълен шок и като ревнах край  ... имах чуството че съм пред провал . но на другият ден като се видях с Петрова тя ме успокои  и наистина  тази жена  действа много  успокояващо  като работа като  емоции . абе  като цяло много съм доволна от  нея  и мисля при нея да си остана  .  няма да съжаляваш ако  си при нея  . и успех  ...
Май и аз към нея ще се насоча, ще отида да се видя с нея, пък каквото стане...вече претръпнах, след откази от фонда, обжалвания и още пречки, вече искам всичко да свършва...пожелавам ти късмет и скоро да се похвалиш с успешен резултат Simple Smile

А дали важи за инсеминациите не знам

Общи условия

Активация на акаунт